Meniu

Angio CT Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul cardiolog ti-a recomandat un angio CT coronarian in Bucuresti, inseamna ca suspecteaza anumite afectiuni (stenoze, placi de colesterol, malformatii ale arterelor coronare, anevrisme, diverse probleme cardiace) sau ca vrea sa evalueze eficacitatea tratamentelor sau a interventiilor pentru boala coronariana.

Angio CT sau angiografie coronariana este o procedura imagistica in care se foloseste tomografia computerizata pentru crearea unor imagini in detaliu ale arterelor coronare, responsabile cu furnizarea sangelui si oxigenului catre inima. Investigatia se efectueaza de catre un medic radiolog cu competente specifice, iar in acest articol iti vom prezenta doua locatii din Bucuresti in care se efectueaza investigatia.

Cat costa o investigatie angio CT coronarian in Bucuresti?

Investigatiile angio CT coronarian se efectueaza in doar cateva clinici din Bucuresti, fiind vorba de examinari speciale, care necesita o pregatire suplimentara din partea radiologului. In tabelul de mai jos vei gasi cateva preturi, astfel incat sa stii la ce tarife sa te astepti in momentul in care te programezi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT Coronarian
Rating
Website
Promediq
Clinica-Verificata
2.200 Ron
 • Pret Angio CT coronarian 2.200 Ron
 • Numeroase servicii si proceduri cardiologice
 • Medic primar cardiolog recunoscut in Bucuresti
 • Angio CT coronarian, coronarografie, angioplastie coronariana
 • Echipamente medicale moderne
 • Implantare valva aortica, stent coronarian
 • Personal amabil si bine instruit
Emerald
2.250 Ron
 • Pret Angio CT coronarian 2.250 Ron
 • Medici cardiologi cu experienta si cu o pregatire de exceptie
 • Investigatii imagistice cardiologice pentru adulti si copii
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Buna organizare si curatenie
 • Nu intotdeauna se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se realizeaza angio CT coronarian in Bucuresti

Mai multe informatii despre centrele medicale in care se realizeaza angio CT coronarian pentru locuitorii din Bucuresti se pot afla in continuare, in acest articol.

1. Promediq

Promediq este o clinica specializata in cardiologie clinica si interventionala, din Bucuresti, in care se efectueaza si angio CT coronarian. Aceasta investigatie nu necesita internare, are o durata de 10 minute si este realizata de un medic radiolog din cadrul clinicii. Pe langa aceasta examinare, la Promediq se mai ofera si altele, relevante pentru diagnosticul si monitorizarea afectiunilor cardiace: ecografie cardiaca, EKG, evaluare cardiologica, holter de tensiune, angiografie sau arteriografie. De asemenea, sunt puse la dispozitie si alte proceduri: coronarografie, angioplastie coronariana, implantare valva aortica, stent coronarian. In aceasta clinica poate fi gasit renumitul cardiolog Radu Pretorian, medic primar cardiologie interventionala. 

Un angio CT coronarian in Bucuresti are un pret de 2.200 de lei, la clinica Promediq.

Activitatea medicala de la Promediq este apreciata de pacientii din Bucuresti, care spun, in majoritate, ca au avut parte de experiente placute. Medicii sunt considerati buni profesionisti, atenti si empatici, iar multitudinea de investigatii si proceduri de cardiologie este de asemenea laudata.

Vezi parerile pacientilor despre Promediq
Vezi Pareri

2. Emerald

Centrul Medical Emerald  din Bucuresti este o alta locatie recomandata pentru efectuarea unui angio CT coronarian. Clinica dispune de o echipa de 11 medici cardiologi, cu diferite competente si cu experienta internationala, ce pot efectua numeroase investigatii pentru un diagnostic precis al afectiunilor cardiace. Printre personalitatile cu reputatie in domeniu se afla dr. Ruxandra Jurcut, medic primar cardiologie, doctor in stiinte medicale si coordonator al Centrului de Expertiza pentru Boli Cardiovasculare Genetice Rare „Prof. dr. C. C. Iliescu”. Investigatiile angio-CT sunt efectuate cu un aparat de ultima generatie GE Evo Revolution , de catre o echipa supraspecializata in imagistica cardiaca, ce este formata din: cardiolog, radiolog, tehnician si asistent.

Pretul unui angio CT coronarian este de 2.250 de lei si include si scor de calciu. 

Bucurestenii au evaluat aceasta clinica cu multe note maxime, din mai multe motive: medici cu o pregatire de exceptie, personal amabil, atentie la detalii, servicii diverse, echipamente medicale performante, investigatii ultramoderne pentru adulti si copii, curatenie, buna organizare. Au fost sesizate si cateva aspecte mai putin placute, printre care acela ca nu se respecta programarile. 

Concluziile noastre

O investigatie angio CT coronarian in Bucuresti se poate realiza la oricare dintre cele doua clinici pe care ti le-am prezentat anterior. In aceste locatii, echipamentele CT sunt de ultima generatie, iar interpretarile sunt facute de medici renumiti, cu o experienta vasta si o pregatire solida in domeniu, avand supraspecializari si competente in diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace.