Meniu

Angio CT Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Identificarea afectiunilor cardiovasculare se face intr-un mod simplu si rapid, printr-un angio CT. In Cluj sunt cateva clinici la care te poti programa pentru aceasta investigatie imagistica de precizie, dupa cum vei putea afla din cele ce urmeaza in acest articol.

Un angio CT este recomandat de medicul cardiolog in diverse situatii, printre care si pentru evaluarea statusului cardiac post interventii la vasele coronare. Clinicile din Cluj ce efectueaza aceste investigatii sunt dotate cu aparatura noua si performanta, care reduce doza de iradiere foarte mult, in functie de nevoile pacientului.

Cat costa un angio CT coronarian in Cluj-Napoca?

Pretul pentru un angio CT coronarian, in Cluj-Napoca, variaza de la clinica la clinica. Mai jos poti vedea cat costa o astfel de investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT Toracic
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
900 Ron
 • Pret Angio CT toracic 900 Ron
 • Echipa medicala numeroasa
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
 • Aparatura noua si performanta
 • Nu exista parcare pentru pacienti
Regina Maria
970 Ron
 • Pret Angio CT toracic 970 Ron
 • Aparatura noua si performanta
 • In cazul CT, doza de iradiere este redusa la minim, in functie de pacient
 • Medici bine pregatiti
 • Preturi mari
 • Locuri de parcare insuficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se efectueaza angio CT in Cluj

Poti descoperi in continuare clinicile in care poti efectua un angio CT, in Cluj:

1. Cardiomed

Cardiomed are o echipa medicala alcatuita din peste 130 de medici primari si medici specialisti, pentru ca specialitatile medicale abordate sunt numeroase. Exista si un departament de radiologie si imagistica medicala in cadrul centrului, unde se afla medici radiologi supraspecializati. Examinarile CT se realizeaza cu un aparat performant GE Revolution Evo 128 Slices – 2020, care combina razele X cu o tehnologie avansata computerizata pentru a putea oferi imagini clare si detaliate pentru diverse parti ale corpului.

Pretul pentru un Angio CT toracic, cu substanta de contrast, este de 900 de lei, acelasi tarif fiind valabil si in cazul unui angio CT de artere pulmonare cu substanta de contrast, dar si pentru un angio CT de craniu cu substanta de contrast.

Oamenii sunt, in general, multumiti de experienta pe care au avut-o la Cardiomed Cluj. Ei spun ca medicii sunt profesionisti, consulta cu rabdare si amabilitate si ca timpul de asteptare nu este mare. De asemenea, mai sunt apreciate curatenia si suportul oferit de asistente. Sunt insa si persoane care spun ca au asteptat mult la usa cabinetului sau ca nu sunt locuri de parcare pentru pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Regina Maria

In Centrul de Imagistica de la Spitalul din Cluj „Regina Maria” sunt puse la dispozitie investigatii de inalta performanta, prin aparatura noua si performanta de la General Electric. Centrul a implementat un program de excelenta care reduce la minim doza de iradiere, datorita aplicatiei inteligente Dosewatch. Aplicatia face ca scanarea CT sa se adapteze la nevoile fiecarui pacient si sa se reduca astfel cantitatea de iradiere. Echipa medicala este numeroasa si este alcatuita din medici primari de radiologie si imagistica medicala cu vasta experienta si pregatire.

Pretul pentru un angio CT toracic este de 970 de lei. Pentru cu angio CT aorta toracala si aorta abdominala, cu axe ilio femurale, nativ sau cu substanta de contrast, tariful este de 1735 de lei.

Clujenii au pareri impartite in legatura cu serviciile oferite de clinicile Regina Maria din Cluj. Unii spun ca tarifele sunt foarte mari si ca locurile de parcare sunt insuficiente. Altii declara in review-uri ca au fost consultati si tratati de medici implicati si profesionisti, care au dat dovada de amabilitate si rabdare.

Concluziile noastre

Te poti programa chiar acum la un angio CT, in Cluj, la una dintre cele doua clinici din acest articol, daca ai o recomandare de la medicul cardiolog in acest sens. De regula, se face o recomandare pentru angio CT coronarian, in Cluj, sau oriunde in tara, la pacientii cu sindroame coronariene cronice, celor care prezinta dureri in zona toracelui, celor care au modificari ale EKG-ului, pentru depistarea malformatiilor cardiace sau pentru monitorizarea de dupa angioplastie sau bypass.  

Avand in vedere investitiile in aparatura performanta si echipele medicale profesioniste din centrele medicale de mai sus, poti merge cu incredere la o examinare angio CT coronarian, in Cluj, pretul variind in functie de clinica.