Meniu

Angio CT Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui angio CT coronarian in Galati te poate ajuta in depistarea mai multor afectiuni cardiace, intrucat ofera informatii utile cu privire la arterele coronare ingustate sau blocate. Aceasta investigatia este recomanda in mai multe situatii, inclusiv atunci cand rezultatele obtinute in urma testelor de laborator sunt incomplete sau neclare. 

Daca locuiesti in Galati, poti beneficia de un angio CT coronarian chiar in orasul tau, intrucat clinicile de aici dispun de echipamentul necesar pentru efectuarea investigatiilor de tomografie computerizata. Mai mult decat atat, aparatele sunt utilizate de operatori si medici bine pregatiti, cu experienta in domeniu, care pot obtine rezultate clare si concrete. 

Care este pretul unui angio CT coronarian in Galati? 

Chiar daca modul in care se desfasoara un angio CT coronarian atat in Galati, cat si in alt oras din tara, este destul de asemanatorul, pretul investigatiei poate sa difere. De aceea, ideal este sa-ti stabilesti de la bun inceput un buget orientativ. Pentru a vedea pretul de care porneste investigatia la mai multe centre de imagistica din oras, consulta tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT
Rating
Website
Remenix
Clinica-Verificata
1.500 Ron
 • Pretul pentru Angio CT porneste de la 1.500 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Servicii decontate de CNAS
 • Spatiu mic
 • Programarile nu se respecta
Scanexpert
1.600 Ron
 • Pretul pentru Angio CT porneste de la 1.600 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de investigatii
 • Discounturi pentru diverse grupuri
 • Certificari internationale
 • Programarile nu se respecta
Medimage
1.400 Ron
 • Pretul pentru Angio CT porneste de la 1.400 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii decontate prin CAS
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face un angio CT coronarian in Galati 

Topul urmator a fost alcatuit din dorinta de a-i sprijini pe oameni sa afle mai multe despre activitatea unei clinici, inainte de a se programa pentru angio CT-ul coronarian in Galati, sau pentru alte investigatii complexe. Pe langa tarife, ia in considerare si alte aspecte legate de clinica, precum aparatura de care dispune si experienta personalului medical. 

1. Remenix  

Cu o experienta de mai bine de 16 ani in domeniul serviciilor medicale de inalta performanta, clinica Remenix continua sa-si mareasca portofoliul de investigatii, in care este inclus si angio CT-ul coronarian, efectuat in Galati. De ramura de radiologie si imagistica medicala se ocupa medici primari si specialisti, precum Conf. Dr. Sarbu Nicolae, Dr. Lenuta Cornea, Dr. Traian Stroia etc. Actele necesare pentru efectuarea unui CT sunt biletul de trimitere, dosarul cu examinarile radiologice precedente, buletinul de analize si lista cu medicamente administrate. De asemenea, computerul tomograf este prevazut suplimentar cu DoseCare, modalitate prin care doza de radiatii este controlata si redusa in mod considerabil, pentru a nu reprezenta un risc. Rezultatele sunt eliberate in aproximativ 24-48 de ore din momentul investigatiei, astfel incat pacientii sa aiba toate informatiile de care au nevoie pentru a urma un plan de tratament. 

Pretul unui angio CT coronarian incepe de la 1.500 de lei. 

Cei mai multi pacienti care au ales sa beneficieze de serviciile centrului Remenix au avut parte de o experienta placuta, datorita in mare parte profesionalismului personalului medical si conditiilor de confort pe care acesta le-a asigurat. Chiar si asa, spatiul este mic, iar programarile sunt orientative, incat exista posibilitatea ca pacientii sa fie chemati mai devreme. 

Vezi parerile pacientilor despre Remenix
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Activitatea Scanexpert a inceput in 2009, iar pe parcurs s-a extins si in alte orase, cu scopul de a oferi investigatii de tip angio CT coronarian inclusiv in Galati. Printre serviciile de care bot beneficia pacientii se numara cele de rezonanta magnetica, prin computer tomograf si de tip ecografie sau mamografie. Scanexpert ofera discounturi semnificative pentru copii, asa ca micii pacienti pot beneficia de serviciile de imagistica de care au nevoie. Acelasi lucru se aplica si in cazul pensionarilor sau al persoanelor cu dizabilitati. Pe langa serviciul de coronarografie CT, specialistii din cadrul centrului se mai ocupa si de angiografie neinvaziva CT, evaluarea nodulilor pulmonari, colonoscopie neinvaziva CT etc. Rezultatele investigatiilor speciale sunt interpretate de medici specialisti care au obtinut certificari in strainatate. 

Pentru investigatie, pretul incepe de la 1.600 de lei. 

Conform recenziilor postate pe pagina centrului de imagistica Scanexpert, echipa medicala este una profesionista, empatica si atenta la detalii. Un alt aspect apreciat este punctualitatea. Din pacate, au existat si cazuri in care programarile a fost anulate, fara ca pacientii sa fie anuntati, ceea ce a dus la o pierdere de timp pentru acestia. 

3. Medimage  

Centrul de imagistica medicala Medimage a fost infiintat in anul 2006, lucru care a permis efectuarea unui numar impresionant de investigatii, inclusiv angio CT-ul coronarian, in orasul Galati. S-au facut investitii in aparatura de ultima generatie, utilizata pentru realizarea serviciilor de investigare si diagnosticare prin rezonanta magnetica, tomografie computerizata si radiologie digitala. De asemenea, pentru a permite unui numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la servicii de imagistica, indiferent de situatia lor materiala, centrul Medimage colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate. In ceea ce priveste angiocoronarografia CT, suma decontata pentru pacientii cu bilet de trimitere este de 700 de lei. Alte servicii decontate sunt angiografia CT membre, angiografia CT craniu, angiografia CT pelvis etc. 

Pretul investigatiei porneste de la 1.400 de lei. 

Personalul medical de la Medimage este apreciat ca fiind amabil si serios, pregatit sa rezolve problemele pacientilor. Spre exemplu, au existat situatii in care pacientii au pierdut rezultatele, iar medicii le-au inlocuit fara sa se puna problema vreunui cost suplimentar. In schimb, au existat si situatii mai putin placute din cauza programarilor decalate. 

Concluzii

Prin urmare, daca esti in cautarea unei centru de imagistica la care sa-ti poti face un angio CT coronarian in Galati, clinicile prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile lor este sa suni sau sa te prezinti la sediul lor pentru a te programa, iar restul detaliilor vor fi discutate in cadrul primei intalniri cu un medic specialist!