Meniu

Angio CT Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia angio CT coronarian in Iasi se poate realiza la o singura clinica, pe care multi dintre locuitorii din judet o cunosc si cu care unii au luat deja contact. Investigatia se mai numeste si tomografie computerizata coronariana si utilizeaza un echipament CT si substanta de contrast pentru a obtine imagini in detaliu ale arterelor coronare, ce alimenteaza cu sange inima. 

O astfel de procedura se recomanda pentru diagnosticarea bolilor coronariene si a altor afectiuni, cum ar fi stenoza sau blocajul arterial. Citeste in continuare pentru a afla unde poti efectua un CT coronarian, daca esti din judetul Iasi, si cat costa!

Cat costa sa faci un angio CT coronarian in Iasi?

Pretul unui angio CT coronarian in Iasi poate fi vizualizat mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT Coronarian
Rating
Website
Elytis Hospital
Clinica-Verificata
1.400 Ron
  • Pret Angio CT coronarian 1.400 Ron
  • Investigatii rapide si moderne
  • Aparat CT performant
  • Investigatii decontate CAS sau contra-cost
  • Personal medical cu experienta
  • Nu se respecta programarile
  • Epuizare rapida a fondurilor pentru investigatii gratuite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa pentru un angio CT coronarian in Iasi?

Pentru un angio CT coronarian in municipiul Iasi te poti programa la unitatea medicala pe care o vom prezenta in continuare.

Elytis Hospital

Elytis Hospital este un spital multidisciplinar din Iasi in care se poate efectua si angio CT coronarian. Investigatia poate fi realizata aici cu bilet de trimitere CAS, in limita fondurilor disponibile, dar si contra cost. Echipamentul cu care se realizeaza examinarea de tomografie computerizata este Somatom Definition Edge 128, echipat cu tehnologie Fast care Group, cu un nivel scazut de radiatii si care ofera imagini de o claritate superioara. CT-ul coronarian se realizeaza atat nativ, cat si cu substanta de contrast. Spitalul Elytis este un furnizor important de servicii medicale in Iasi, ce dispune de 40 de specialitati medicale si de un laborator propriu de analize.

Pretul unui angio CT coronarian este de 1.400 de lei.

In privinta serviciilor oferite de Elytis Hospital, iesenii au pareri destul de diferite. Unii considera ca medicii de aici sunt profesionisti desavarsiti, care isi fac meseria cu implicare si care comunica bine cu pacientii. Diversitatea serviciilor medicale, conditiile moderne, aparatura performanta sunt alte aspecte pozitive pe care pacientii le-au notat in mediul online. In schimb, sunt si persoane care au spus ca experientele lor nu au fost tocmai placute, din diverse motive: aglomeratie la receptie, nerespectarea programarilor, epuizarea rapida a fondurilor pentru investigatiile decontate.

Vezi parerile pacientilor despre Elytis Hospital
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru un angio CT coronarian in Iasi, te poti programa la un spital privat multidisciplinar, modern si dotat cu aparatura de ultima generatie. Medicii de aici sunt recunoscuti pentru pregatirea si experienta lor, iar varietatea serviciilor medicale, care sunt pentru toate varstele, este un alt plus pe care l-au remarcat pacientii.