Meniu

Angio CT Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand apar simptomele unei afectiuni cardiace, multi pacienti primesc recomandarea de a efectua un angio CT coronarian in Targu Mures. Procedura este utila in diagnosticarea si evaluarea afectiunilor cardiace, cum este boala arteriala coronariana, ce poate duce la insuficienta cardiaca sau la infarct miocardic.

Angio CT coronarian se mai efectueaza si pentru monitorizarea pacientilor care au suferit interventii chirurgicale sau angioplastie coronariana, precum si pentru determinarea gradului de ingustare sau de blocare a arterelor coronare. In acest articol vei afla unde poti beneficia de o examinare angio CT coronarian, daca esti din judetul Mures. 

Cat costa un angio CT coronarian in Targu Mures

Pretul unei investigatii angio CT coronarian efectuata in Targu Mures poate fi aflat din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT
Rating
Website
Lotus Life
Clinica-Verificata
900 Ron
 • Pret Angio CT 900 Ron
 • Tomografii computerizate realizate cu un sistem ultramodern cu 128 slice-uri
 • Scanari CT cu doze mici de iradiere si timp mic de expunere
 • Personal medical si auxiliar bine pregatit
 • Buna organizare
 • Curatenie impecabila
 • Investigatiile CT si angio CT se fac contra-cost, nefiind decontate de CAS
 • Locuri de parcare insuficiente pentru pacienti
Cardiomed
800 Ron
 • Pret Angio CT 800 Ron
 • Computer tomograf performant cu 128 slice-uri
 • Raport calitate-pret avantajos
 • Medici cu experienta si cu inalta calificare
 • Locatie accesibila si parcare incapatoare
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu serviciu de angio CT coronarian in Targu Mures

O clinica buna de cardiologie cu un serviciu de angio CT coronarian, din Targu Mures, este o dorinta a multora dintre pacientii care au o afectiune cardiaca sau care sunt in curs de a o depista. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti prezentam cele doua clinici din municipiu care efectueaza aceasta examinare CT de inalta precizie.

1. Lotus Life

Din anul 2020, serviciile clinicii Lotus Life Targu Mures s-au imbogatit cu tehnologia tomografiei computerizate, cu care se poate efectua inclusiv angio CT coronarian. Modelul aparatului este General Electric Revolution EVO, care este unul dintre cele mai performante din Romania, prevazut cu 128 de slice-uri, pentru un diagnostic de mare precizie. De asemenea, CT-ul efectueaza scanarea intr-un timp mai scurt, folosind o doza de iradiere mai mica fata de CT-ul clasic. Deocamdata, investigatiile CT la Lotus Life se fac contra-cost, dar centrul a luat initiativa introducerii lor in contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Pretul unui angio CT cu contrast inclus este de 900 de lei.

Centrul Medical Lotus Life se bucura de apreciere in randul locuitorilor din intreg judetul Mures, din mai multe motive: promptitudine si amabilitate, buna organizare, curatenia desavarsita, timpi scurti de asteptare, personal foarte bine pregatit. Cu toate acestea, unele persoane spun ca nu se respecta orele de programare si ca locurile de parcare nu sunt suficiente pentru pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Lotus Life
Vezi Pareri

2. Cardiomed

Si la Cardiomed Targu Mures se realizeaza investigatii angio CT coronarian, acesta fiind un centru de excelenta in cardiologia interventionala, cu o echipa de cardiologi cu inalta calificare si cu aplecare catre tratamente moderne, precum dr. Benedek Imre sau dr. Istvan Kovacs, medici primari cardiologi. Serviciile puse la dispozitie sunt de cardiologie clinica, interventionala, electrofiziologie, imagistica medicala si laborator de analize. Computerul tomograf din acest centru este unul performant cu 128 slice-uri.

Tariful unui angio CT coronarian este de 800 de lei la Cardiomed Targu Mures.

Muresenii au pareri impartite in privinta serviciilor oferite de Cardiomed. Unii pacienti considera ca aici sunt medici foarte buni, adaptati nevoilor moderne de tratament si cu respect fata de pacienti, ca aparatura este performanta si ca locatia este accesibila si prevazuta cu o parcare spatioasa. Alti pacienti sau apartinatori spun ca sunt multe lucruri care le-au displacut, cum ar fi nerespectarea programarilor si timpii mari de asteptare, care, in unele cazuri, au depasit doua ore. 

Concluziile noastre

Pentru un angio CT coronarian in Targu Mures, te poti programa la oricare dintre cele doua centre medicale prezentate in acest articol. Datorita pregatirii deosebite a medicilor si echipamentelor ultramoderne, investigatiile sunt sigure si deosebit de utile in diagnosticarea sau evaluarea afectiunilor cardiace, cum ar fi boala arteriala coronariana ce poate duce la infarct miocardic, insuficienta cardiaca sau angina pectorala.