Meniu

CT abdominal Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri abdominale puternice, dar pentru obtinerea unui diagnostic precis medicul te-a sfatuit sa faci un CT abdominal in Bucuresti la una dintre clinicile specializate? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta un top cinci al celor mai apreciate clinici din capitala, la care poti apela cu incredere si unde vei face cunostinta cu unii dintre cei mai cunoscuti si experimentati medici din tara. Stiai ca o simplu disconfort abdominal resimtit pe termen lung poate anunta prezenta unei probleme severe de sanatate? Nu mai amana vizita la medic si afla acum ce poti face pentru a te insanatosi.

Fiind vorba de Bucuresti, ai la dispozitie o multime de institutii medicale bine pregatite, care cuprind in dotari o multime de aparaturi si echipamente performanta, cu ajutorul carora atat investigatiile, cat si procedurile medicale sunt efectuate ireprosabil. Citeste in continuare si afla care sunt clinicile de top din capitala, dar si care sunt dotarile acestora.

Care este pretul unui CT abdominal in Bucuresti?

Inainte de a merge la o clinica specializata pentru efectuarea unui CT abdominal in Bucuresti, este indicat sa te informezi cu atentie cu privire la preturile aplicate. Nefiind chiar cea mai accesibila investigatie, exista unele unitati medicale care colaboreaza cu agentii de asigurari de sanatate, oferindu-le pacientilor posibilitatea de a beneficia gratuit de investigatia prin computer tomograf. Iata care sunt, totusi, tarifele practicate pentru aceasta examinare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT abdominal
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
720 Ron
 • Pretul pentru CT abdominal porneste de la 720 Ron
 • Promptitudine, claritate si eficienta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate rapide si precise
 • Diagnostic si tratament corect
 • Echipa medicala bine pregatita si empatica
 • Atmosfera primitoare
ScanMed
2
195 Ron
 • Pret CT abdominal 195 Ron
 • Servicii ireprosabile si preturi accesibile
 • Personal medical profesionist, implicat si empatic
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Amabilitatea personalului de la receptie
Medinst
3
250 Ron
 • Pret CT abdominal 250 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Computer tomograf de ultima generatie
 • Rezultate precise si prompte
 • Echipa profesionista si bine pregatita in imagistica
 • Diagnostic corect
Clinica Nord
600 Ron
 • Pretul pentru CT abdominal porneste de la 600 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Imagini de o rezolutie ridicata
 • Echipa medicala bine pregatita, profesionista si implicata
 • Act medical corect
 • Organizare deficitara
Centrul Eureka
250 Ron
 • Pretul pentru CT abdominal porneste de la 250 Ron
 • Clinica moderna si primitoare
 • Aparaturi de actualitate
 • Investigatii ireprosabile si precise
 • Diagnosticare corecta
 • Personal experimentat si empatic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti efectua un CT abdominal in Bucuresti

Ti-a recomandat medicul de familie sa faci un CT abdominal in Bucuresti, dar n-ai idee ce clinica sa iei in considerare? Te invitam sa parcurgi lista de mai jos, care cuprinde toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre fiecare unitate medicala in parte. Iata cat de bine dotate sunt, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale:

1. Medima

Medima este un centru medical de diagnostic imagistic din Bucuresti, in cadrul caruia se efectueaza si investigatii de tip CT abdominal la o calitate ridicata, pacientul avand sansa de a afla concret daca se confrunta cu o problema de sanatate. Colectivul este format din medici cu experienta si o buna pregatire in domeniu, facandu-se remarcati urmatorii: prof. univ. dr. Gheorghe Iana, conf. dr. Ana Magdalena Bratu, sef lucrari dr. Alina Nicula, sef lucrari dr. Andreea Marinescu, dr. Bogdan Tudose, dr. Liana Pauna Cristian si dr. Eddan Athir, fiecare dintre acestia fiind specializati in radiologie si imagistica medicala. Alaturi de aparaturile de ultima generatie, printre care se numara si computerul tomograf performant, diagnosticul stabilit este unul corect, fiind urmat de un tratament atent personalizat. 

Pretul pentru un CT nativ la abdomen superior si inferior la Medima este de 720 lei, iar pentru varianta cu substanta de contrast pretul este de 1160 lei.

Medima este unul dintre centrele de diagnostic imagistic din capitala care este apreciat de pacienti pentru promptitudine, claritate si eficienta. Datorita aparaturilor de ultima generatie care sunt folosite in cadrul investigatiilor, toate rezultatele obtinute sunt rapide si precise, medicul diagnosticand si tratand corect pacientul. Clinica mai dispune, de asemenea, si de o echipa bine pregatita si empatica, avand capacitatea de a asigura o atmosfera prietenoasa pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. ScanMed

ScanMed este o alta optiune pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea unui CT abdominal in Bucuresti. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2021 si este o companie cu capital integral romanesc. Echipa medicala este alcatuita din cadre universitare, medici primari, medici specialisti in imagistica medicala, avand o buna pregatire in domeniu si acordand pacientilor toate sansele de a fi diagnosticati corect, dar si de a fi tratati adecvat, in functie de problema de sanatate pe care o experimenteaza. La capitolul dotari, clinica dispune si de un computer tomograf performant Siemens Magnetom go.Up 2021, care este capabil sa livreze pana la 64 de slice-uri si care ofera imagini la o rezolutie ridicata. Astfel, toate investigatiile efectuate sunt prompte si precise. 

Tariful aplicat pentru un CT abdominal superior si inferior este de 195 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, datorita serviciilor ireprosabile, dar si a preturilor accesibile. Personalul medical este profesionist, implicat, bine pregatit si empatic, indeplinind un act medical ireprosabil. Un rol important este indeplinit si de aparaturile de ultima generatie, prin intermediul carora medicii pot stabili un diagnostic precis si un tratament personalizat. In plus, personalul de la receptie este prietenos si saritor.

3. Medinst

Daca variantele de mai sus nu te multumesc pe deplin pentru efectuarea unui CT abdominal in Bucuresti, iti prezentam si Medinst, un centru privat de imagistica medicala inaugurat in decembrie 1996. Datorita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie (CT SOMATOM DEFINITION SIEMENS – 128 slices si CT SOMATOM PERSPECTIVE SIEMENS – 32 slices), pacientii pot beneficia de o multime de investigatii imagistice efectuate cu o acuratete ridicata. Colectivul este format dintr-un personal bine pregatit, compus din: dr. Mircea Medrea, dr. Emanuela Bonciu, dr. Cristina Maier, dr. Adrian Sirbu, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala, dr. Victor Mihalache, dr. Cristina Bratiloveanu si dr. Smarandita Lacau, medici primari. Acestia sunt competenti atat in efectuarea investigatiilor RMN, cat si a celor prin computer tomograf.

Pretul pentru un CT abdominal este de 250 lei.

Clinica medicala este apreciata pentru serviciile calitative pe care le pune la dispozitia tuturor pacientilor. Multumita computerelor tomograf de ultima generatie, toate investigatiile sunt ireprosabile, afisand intr-un timp scurt rezultate precise. Unitatea medicala dispune de o echipa profesionista si bine pregatita de medici specializati in imagistica, avand competenta de a stabili un diagnostic corect.

4. Clinica Nord

Clinica Nord, cunoscuta si sub numele de grupul medical Provita, localizata in Bucuresti, ofera investigatii CT abdominale ireprosabile. Colectivul din cadrul departamentului de imagistica medicala este format din: dr. Mihaela Barbulescu, dr. Sebastian Botezatu, dr. Tudor Ciprut, dr. Radu Lucian Dumitru, dr. Dana Paula Georgescu, dr. Catalin Ignat, dr. Miruna Elena Ispas, dr. Teodora Lulciuc, dr. Narcis Cristian Masala, dr. Carmen Stanescu etc. De asemenea, tomografia computerizata se efectueaza cu ajutorul unor aparaturi si echipamente de ultima generatie, iar rezultatele obtinute sunt precise, pe baza carora medicii pot stabili si un diagnostic corect.

CT-ul abdominal total efectuat la clinica Nord este de 600 lei, iar optiunea cu substanta de contrast este 850 lei.

Majoritatea pacientilor care si-au facut investigatiile la clinica Nord din Bucuresti recomanda mai departe serviciile medicale. Pentru ca aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile institutiei medicale sunt de ultima generatie, atunci si investigatiile efectuate sunt precise si rapide, oferind imagini clare, la o rezolutie ridicata. Echipa medicala este bine pregatita, profesionista si atenta la necesitatile pacientilor, desfasurand un act medical corect. Din pacate, au fost semnalate anumite neintelegeri cu privire la programarile efectuate telefonic.

5. Centrul Eureka

Centrul Eureka este un centru de excelenta din Bucuresti care pune la dispozitia pacientilor investigatii RMN si CT abdominale la o calitate superioara. Unitatea specializata in diagnosticul imagistic foloseste o aparatura de ultima generatie, prin intermediul careia investigatiile desfasurate sunt ireprosabile si prompte. Computerul tomograf folosit la centrul Eureka utilizeaza 256 de slice-uri, pentru o acuratete ridicata a rezultatelor obtinute. Echipa medicala este formata, de asemenea, dintr-un personal bine pregatit, specializat in radiologie si imagistica medicala, avand competenta de a stabili un diagnostic precis.

Pretul aplicat pentru un CT abdominal nativ este de 250 lei, iar un CT abdominal cu substanta de contrast costa 400 lei.

Clinica este moderna, echipata cu aparaturi de actualitate, de ultima generatie, fiind astfel apreciata pentru serviciile de calitate superioara furnizate tuturor pacientilor. Pentru ca se utilizeaza aparaturi de o performanta inalta, investigatiile efectuate sunt ireprosabile si precise, favorizand o diagnosticare corecta. Personalul medical are o experienta vasta in imagistica medicala, asigurand un mediu confortabil si o atmosfera primitoare.

Concluzii

Daca ti-a recomandat si tie medicul de familie sa faci un CT abdominal in Bucuresti pentru a afla care este sursa simptomelor neplacute pe care le experimentezi, iti recomandam sa iei in considerare institutiile medicale prezentate anterior in articol. Aparaturile utilizate nu numai ca sunt de actualitate si eficientizeaza procesul de diagnosticare, dar pacientii chiar au sansa de a intra in contact si cu o echipa medicala bine pregatita in domeniu.