Meniu

CT Abdominal Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa-ti faci un CT abdominal in Constanta? Probabil ai observat deja ca serviciul se regaseste la mai multe clinici din oras, asa ca nu duci lipsa de optiuni in acest sens. Investigatia iti poate oferi informatiile necesare pentru a obtine un diagnostic corect, pe baza caruia medicii vor elabora un plan de tratament eficient. 

Clinicile din Constanta dispun de aparatura de ultima generatie si de medici pregatiti, care pe parcursul carierei lor au acumulat o ampla experienta in domeniu. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile lor este sa te programezi la centrul de imagistica pe care-l consideri cel mai potrivit pentru nevoile tale! Restul detaliilor vor fi discutate in cadrul primei intalniri. 

Cat costa un CT abdominal in Constanta?   

Inainte de a opta pentru efectuarea CT-ului abdominal in Constanta, ideal este sa te interesezi in legatura cu tarifele practicate de clinicile din oras. In acest fel, vei afla care sunt clinicile care se incadreaza in bugetul tau. Consulta tabelul de mai jos, in care au fost introduse preturile de la mai multe clinici din oras, care dispun de aparatura necesara pentru tomografie computerizata: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Abdominal
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
288-600 Ron
 • Pretul pentru CT abdominal variaza intre 288-600 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Promptitudine
 • Atmosfera placuta
Ovidius Hospital
700 Ron
 • Pretul pentru CT abdominal porneste de la 700 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Studii in strainatate
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
 • Rezultate intarziate
Medimar
700-800 Ron
 • Pretul pentru CT abdominal variaza intre 700-800 Ron
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Medici primari si specialisti
 • Locatie in centrul orasului
 • Contract CAS
 • Personal nepregatit la receptie
Heka Hospital
400-550 Ron
 • Pretul pentru CT abdominal variaza intre 400-550 Ron
 • Aparatura si dotari de ultima generatie
 • Echipa multidisciplinara
 • Locatie in centrul orasului
 • Programarile nu se respecta
 • Personal nepregatit la receptie
Regina Maria
420-670 Ron
 • Pretul pentru CT Abdominal variaza intre 420-670 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Lipsa de comunicare
 • Rezultate intarziate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face CT abdominal in Constanta 

Daca n-ai idee de unde sa incepi cautarile pentru clinica la care sa-ti faci un CT abdominal in orasul Constanta, lista urmatoare reprezinta un bun punct de pornire in acest sens. Fiecare prezentare contine informatii utile cu privire la modul in care un centru de imagistica isi desfasoara activitatea, de la aparatura din dotare, la tarifele practicate si reputatia medicilor: 

1. Clinica Doctor Med  

Primul centru medical pe care-l pot vizita pacientii care iti doresc efectuarea unui CT la abdomen in Constanta este Doctor Med. Echipa medicala cu experienta din cadrul centrului se ocupa de diagnosticarea si tratarea cu precizie a patologiilor din domenii vaste. Pe langa CT-ul la abdomen superior, pe lista de servicii se mai regasesc si CT-ul la abdomen si pelvis, CT-ul la torace si abdomen,  CT-ul cerebral, la abdomen si pelvis etc. Nu se elibereaza film pentru investigatiile de tip CT sau RMN, ci doar CD/DVD. De ramura de imagistica medicala se ocupa o echipa numeroasa, din care fac parte medici talentati precum Dr. Iulia Grecu, Dr. Mihaela Buhociu, Dr. Dragos Caravasile etc. La clinica isi desfasoara activitatea si asistenti in radiologie. 

Costul unui CT la abdomen superior este de 360 de lei, iar daca in investigatie este folosita substanta de contrast, pretul ajunge la 600 de lei. La promotie, serviciile respective pot fi obtinute la 288, respectiv 480 de lei. 

Profesionalismul, amabilitatea si bunul simt al personalului medical nu au fost trecute cu vederea de pacientii care au beneficiat de serviciile centrului medical Doctor Med. Mai mult decat atat, rezultatele investigatiilor au fost transmise in timp util. Un alt lucru pe care l-au observat si apreciat pacientii este ca programarile se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital 

Un alt loc in care se pune accent pe tehnologie de ultima generatie, in special in ceea ce priveste efectuarea CT-ului la abdomen in Constanta, este Ovidius Clinical Hospital. Spitalul este dotat cu un aparat performant, computerul tomograf Siemens Somatom Scope Power, care acopera toata gama de investigatii CT necesare unui spital multidisciplinar. Din echipa centrului de medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala fac parte Dr. Angela Cimpean, Dr. Monica Popescu, Dr. Carmen Ciufu si Dr. Mircea Grigorian. Medicii au efectuat stagii de pregatire in strainatate, cu scopul de a le oferi pacientilor cele mai noi si eficiente tratamente. Rezultatele investigatiilor sunt disponibile pe platforma pe care spitalul o pune la dispozitia utilizatorilor.

Pretul unui CT abdominal incepe de la 700 de lei. 

Aspectele apreciate in mod deosebit de pacientii Spitalului Ovidius sunt aparatura performanta, personalul calificat si curatenia. Din pacate, exista pacienti care s-au confruntat cu situatii in care programarile lor au fost anulate, fara sa fie informati de acest aspect, ceea ce scoate in evidenta o lipsa de organizare. Nici rezultatele nu sunt mereu transmise la timp. 

3. Medimar 

Centrul Medimar a fost infiintat in anul 2007, in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sf Apostol Andrei”, iar pe parcursul activitatii sale, a continuat sa investeasca in aparatura, pentru a permite efectuarea unui portofoliu cat mai variat de servicii, inclusiv investigatii de tip tomografie computerizata abdominala in Constanta. Sistemul pe care centrul il are in dotare este Revolution EVO, un computer tomograf cu spectru larg de diagnostic. Serviciile centrului sunt oferite de un personal medical dedicat, din care fac parte Dr. Mariana Bardas si Dr. Gabriela Butoi, medici primari in radiologie si imagistica medicala, dar si Dr. Alexandru Cristescu si Dr. Elena-Iulia Chivu, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala, impreuna cu alti medici talentati. De asemenea, centrul are contract cu Casa de Asigurari. 

Pretul CT-ului la abdomen porneste de la 700 de lei, iar daca se foloseste substanta de contrast, o sa ajunga la 800 de lei. 

Pacientii care au beneficiat de serviciile centrului Medimar au apreciat, in primul rand, profesionalismul si promptitudinea personalului medical. Medicii sunt intelegatori si explica rezultatele pe intelesul tuturor. Locatia este in centrul orasului. Totusi, unele persoane au avut parte de o interactiune neplacuta in momentul in care au incercat sa-si faca programare la telefon. 

4. Heka Hospital  

In cadrul Heka Hospital exista un departament de radiologie si imagistica medicala in care se efectueaza servicii de tip CT abdominal si alte investigatii in Constanta. Misiunea centrului este de a oferi o gama cat mai variata de servicii medicale specializate de calitate, prin intermediul aparaturii si dotarilor de ultima generatie. Heka Hospital ofera asistenta medicala 24/7 si raspunde neintarziat pentru orice tip de solicitare. Principalele obiective ale activitatii personalului medical sunt siguranta si satisfactia pcientilor. Alte facilitati pe care le ofera spitalul sunt compartimentul de primiri urgenta, ambulatoriul, laboratorul de analiza medicale, serviciile de transport medical asistat, blocul operator etc. Pe langa CT-ul la abdomen, aici se mai efectueaza si CT-ul la abdomen si pelvis, atat fara, cat si cu substanta de contrast. 

In timp ce pretul CT-ului la abdomen fara substanta de contrast este de 400 de lei, investigatia cu substanta de contrast este de 550 de lei. 

Personalul de la receptia Heka Hospital este apreciat ca fiind activ si amabil, fara sa faca diferenta intre pacientii care vin cu bilet de trimitere si cei care platesc integral serviciile. De asemenea, spitalul este amplasat in centrul orasului, ceea ce il face o optiune accesibila. Totusi, mai multe persoane au atras atentia asupra faptului ca programarile nu se respecta, motiv pentru care timpul de asteptare este unul ridicat. Nici personalul de la receptie nu este pregatit pentru orice situatie. 

5. Regina Maria 

Lista se incheie cu centrul de imagistica Pozimed din cadrul spitalului Regina Maria din orasul  Constanta, unde se efectueaza o gama variata de investigatii de tip CT abdominal si nu numai. De efectuarea serviciilor se ocupa un personal medical dedicat, din care face parte Dr. Teodora Balaur, medic primar in radiologie si imagistica medicala, cu competente in CT, RMN, ecografie, mamografie si osteodensitometrie. Tot de aceasta ramura se mai ocupa si Dr. Elena Apostol si Dr. Mihaela Buzoianu, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. Pe langa CT-ul la abdomen se mai efectueaza si CT la abdomen si pelvis, cu sau fara substanta de contrast. De asemenea, investigatia face parte din lista de servicii decontabile prin CAS. 

Pretul CT-ului la abdomen nativ incepe de la 420 de lei, iar in cazul investigatiei cu substanta de contrast, tariful este de 670 de lei. 

Personalul centrului de imagistica Pozimed este descris ca fiind rabdator si profesionist. Multi dintre pacienti chiar relateaza in recenziile pe care le-au postat pe pagina clinicii ca s-au simtit in siguranta pe tot parcursul vizitei. Din pacate, multe persoane au observat o lipsa de comunicare, care a dus la mai multe neintelegeri intre personalul centrului si pacienti. 

Concluzii

In cele din urma, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie in ceea ce priveste programarea pentru o investigatie de tip CT abdominal in Constanta. In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie si de alte aspecte la fel de importante, alege-o pe cea pe care o consideri potrivita!