Meniu

CT Abdominal Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea pacientilor care vor sa se programeze la CT abdominal in Oradea se confrunta cu dureri puternice in zona abdomenului, a caror cauza nu poate fi identificata in lipsa unor imagini in sectiune transversala cu aceasta regiune a corpului. Tomografia computerizata permite vizualizarea tesuturilor si a vaselor de sange, asigurand o mai mare precizie in diagnostic decat alte metode de investigatie, cum ar fi radiografia conventionala. 

Pe langa utilitatea in depistarea unor tumori, leziuni si a altor afectiuni, tomografia computerizata este utila si in ghidarea unor proceduri medicale, precum biopsia. De asemenea, medicul poate solicita unui pacient sa faca o examinare CT abdominala pentru a monitoriza raspunsul organismului la un anumit tratament, cum ar fi cel cu radiatii. Oradea este unul dintre orasele ce gazduiesc clinici si centre medicale moderne, dintre care multe sunt specializate in imagistica medicala si au in dotare aparatura CT. 

Cat vei plati pentru un CT abdominal in Oradea?

De regula, pacientii se ghideaza si dupa pretul CT-ului abdominal atunci cand aleg o clinica din Oradea. Acestia trebuie sa mai ia in calcul si experienta medicilor, conditiile din clinica si aparatura folosita. La capitolul pret, pot sa afle din tabelul de mai jos care sunt costurile pe care le implica o tomografie computerizata la nivelul abdomenului in cadrul celor mai apreciate centre medicale din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Abdominal
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pret CT abdominal 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Posibilitatea de a face programare in aceeasi zi la mai multe investigatii
 • Prioritate pentru urgente
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Aparatura de ultima generatie
Pet Pozitron
250 Ron
 • Pret CT abdominal 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal apropiat de pacient
 • Profesionalism si empatie
 • Amabilitate
 • Investigatiile se desfasoara rapid
 • Conditii foarte bune
 • Programarile se decaleaza uneori
Transilvania
300 Ron
 • Pret CT abdominal 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate
 • Atentie deosebita pentru pacientii cu dizabilitati
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza uneori
Centrul Venus
350 Ron
 • Pret CT abdominal 350 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Personal bine pregatit
 • Atentie si interes pentru nevoile pacientului
 • Medici dedicati
 • Personal amabil la receptie
 • Uneori pacientii trebuie sa astepte zeci de minute pentru a intra la programare
Spital Pelican
260 Ron
 • Pret CT abdominal 260 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare
 • Amabilitate
 • Conditii foarte bune
 • Atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici medicale pentru efectuarea unui CT abdominal in Oradea

Trebuie sa faci CT abdominal in orasul Oradea si vrei sa alegi o clinica buna? Optiunile sunt numeroase, iar preturile nu difera foarte mult de la o unitate medicala la alta. Acestea sunt influentate de performanta aparatului folosit si sunt mai mari daca este necesara si utilizarea substantei de contrast, cu ajutorul careia imaginile capata o claritate superioara.

Asadar, daca te numeri printre persoanele care trebuie sa faca examinare CT abdominala in Oradea, iata care sunt cele mai bune variante: 

1. Clinica Raze

Pe primul loc in preferintele pacientilor din Oradea la capitolul CT se afla Clinica Raze, unde se face inclusiv CT abdominal. Misiunea acestei clinici este de a asigura eficienta, rapiditate si precizie in stabilirea diagnosticului pentru un spectru larg de afectiuni. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, una dintre ele fiind radiologia si imagistica medicala, pe viitor urmand ca lista de servicii sa fie extinsa. In acelasi loc, pacientii beneficiaza de consultatie, examinari imagistice si probe de laborator, ceea ce contribuie la bifarea obiectivului de rapiditate in diagnostic. Se utilizeaza tehnologie performanta pentru investigatiile CT, iar echipa este formata din medici specializati. 

Pretul unui CT abdominal nativ este de 230 lei. 

Parerea pacientilor este foarte importanta, iar despre Clinica Raze s-au spus multe cuvinte de lauda. In mediul online, persoanele care au ales aceasta clinica sustin ca asteptarile le-au fost depasite si se declara surprinsi de faptul ca au avut optiunea de a se programa in aceeasi zi la mai multe investigatii. Urgentele pacientilor sunt gestionate cu prioritate de catre personal, care da dovada de profesionalism, empatie si amabilitate. De asemenea, se foloseste aparatura medicala de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Pet Pozitron

Pet Pozitron este un centru de imagistica din Oradea unde pacientii pot face CT abdominal si alte investigatii imagistice moderne, cum ar fi PET/CT. Din colectivul centrului fac parte 3 medici cu experienta vasta in sfera radiologiei, care folosesc aparatura de ultima generatie si care prioritizeaza calitatea actului medical. La Pet Pozitron, tehnologiile recente au fost integrate rapid, astfel incat pacientul sa beneficieze de calitate superioara a imaginilor produse si de recunoasterea timpurie a afectiunilor.

Pretul pentru un CT abdominal nativ este de 250 lei. 

Medicii si asistentele de la acest centru medical incurajeaza pacientii, sunt intelegatori, respectuosi, amabili si empatici. Intregul personal este aproape de pacient, acesta beneficiind de conditii foarte bune. Persoanele care si-au exprimat opinia pe internet mentioneaza ca investigatiile au decurs rapid si apreciaza faptul ca au putut sa se programeze online. Exista si situatii in care programarile se decaleaza, potrivit spuselor unora dintre pacienti. 

3. Transilvania Imagistica

In Oradea, o alta varianta foarte buna pentru efectuarea unui CT abdominal o constituie Transilvania Imagistica. Este un centru care ofera servicii de imagistica si radiologie, fiind utilizate echipamente medicale de ultima generatie. Avand standarde similare cu cele din Vestul Europei, centrul Transilvania Imagistica mizeaza pe eficienta si precizie in diagnostic. Dotate cu software de ultima ora, echipamentele CT asigura o doza cat mai mica de iradiere si un timp mai scurt de examinare. 

Pentru un CT abdominal nativ vei plati 300 lei.

Zeci de pacienti au scris pe internet impresii despre acest centru de imagistica. Printre avantaje, ei au mentionat amabilitatea personalului si atentia deosebita acordata pacientilor cu probleme de comunicare sau deplasare, profesionalismul medicilor si faptul ca centrul este curat si modern. Uneori programarile se decaleaza, iar acest aspect este notat ca dezavantaj.

4. Centrul Vascular Venus

Si Centrul Vascular Venus face parte dintre cele mai bune centre medicale din Oradea pentru CT abdominal si alte proceduri de diagnostic. In dotarea centrului se afla mai multe echipamente performante de imagistica, printre care si Revolution Evo 128 slice, Computer Tomograf ce scade doza de iradiere si timpul de scanare. Imaginile au o rezolutie superioara si permit vizualizarea detaliata a zonei examinate. Medicul primar in radiologie si imagistica medicala de la acest centru lucreaza impreuna cu tehnicieni radiologi cu experienta. 

CT-ul abdominal nativ costa 350 lei la Centrul Vascular Venus.

Majoritatea pacientilor care au ales acest centru medical spun ca serviciile sunt de foarte buna calitate si ca personalul este pregatit. Medicii sunt atenti la nevoile pacientilor, manifesta interes fata de problemele acestora si sunt dedicati meseriei. Personalul de la receptie este apreciat pentru amabilitate, rabdare si pentru disponibilitatea de a oferi pacientilor toate informatiile de care au nevoie. Cateva persoane declara ca experienta lor nu a fost cea mai buna, deoarece aveau programare insa au asteptat zeci de minute.

5. Spital Pelican

Daca locuiesti in Oradea si te afli in cautarea unei clinici pentru a face CT abdominal, o optiune pe care sa o ai in vedere este si Centrul de Imagistica al Spitalului Pelican. Medicii specialisti care profeseaza in cadrul acestui centru asigura rapiditatea investigatiei si corectitudinea in diagnostic. Pentru a reusi sa indeplineasca mereu acest obiectiv, personalul foloseste aparatura de inalta performanta, pentru CT fiind utilizate aparate cu 128 de spire, respectiv 16 spire. Cu ajutorul acestora, se obtin imagini 3D multiplanare si doza de iradiere este redusa. Spitalul Pelican face parte din grupul cu acelasi nume, care este cel mai mare furnizor de servicii medicale integrate din regiunea Transilvania. 

Pacientii care aleg acest centru de imagistica pentru CT abdominal nativ vor plati suma de 260 lei pentru investigatie.

La Spital Pelican, mai multe persoane spun ca au intalnit medici profesionisti, empatici, rabdatori, care ii incurajeaza pe pacienti si au o atitudine optimista. Acestia acorda atentie istoricului medical si ofera explicatii detaliate. De asemenea, personalul de la receptie este amabil. Conditiile din spital sunt notate pozitiv de catre pacienti. In ceea ce priveste dezavantajele, sunt mentionate faptul ca atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista si ca preturile sunt destul de mari.

Concluzii

CT-ul abdominal este o investigatie la care te poti programa usor in Oradea, dat fiind numarul mare de clinici si centre medicale din acest oras. Examinarea se efectueaza la indicatia medicului, fiind o investigatie care foloseste raze X pentru a produce imagini detaliate ale structurilor scanate. 

Clinicile prezentate anterior se aliniaza la cerintele celor mai multi dintre pacienti in ceea ce priveste calitatea serviciilor, atitudinea personalului, conditiile asigurate in clinica si felul in care decurg investigatiile.