Meniu

CT Abdominal Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci curand programare la CT abdominal in Ploiesti? Persoanele care locuiesc in acest oras au la dispozitie mai multe variante de clinici aflate in apropierea lor, unde se efectueaza investigatii de tip CT. Aceasta investigatie foloseste raze X pentru examinarea in detaliu a regiunilor corpului si ajuta la depistarea a numeroase tipuri de afectiuni si leziuni.  

Efectuarea unui CT la nivelul abdomenului poate fi necesara pentru a identifica motivul durerilor abdominale, dar si in alte cazuri: infectii, hernie, apendicita, sange in urina etc. Pancreatita, insuficienta renala si cancerul de colon sunt doar cateva dintre afectiunile ce pot fi depistate cu ajutorul tomografiei computerizate, investigatie disponibila si in Ploiesti. 

Care sunt preturile pentru un CT abdominal in Ploiesti?

Pretul unui CT abdominal variaza de la o clinica la alta in Ploiesti, la fel ca si in alte orase. Pentru a iti face idee cu privire la bugetul de care ai nevoie pentru un CT abdominal, am alcatuit un tabel in care iti prezentam care sunt cele mai apreciate clinici si care este pretul acestei investigatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Abdominal
Rating
Website
Dentirad
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret CT abdominal 400 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa de medici profesionisti
 • Amabilitate si atentie
 • Pacientii primesc toate informatiile necesare
 • Dotari corespunzatoare
 • Clinica este situata la aproximativ 15 km de Ploiesti
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Gral Medical
350 Ron
 • Pret CT abdominal 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie, rabdare si intelegere
 • Personal comunicativ
 • Conditii bune
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

CT abdominal in Ploiesti: la ce clinici iti poti face programare?

Pacientii care locuiesc in Ploiesti au posibilitatea de a merge la clinici din orasul lor sau din apropiere pentru un CT abdominal. Folosita pentru depistarea unei afectiuni, pentru ghidarea unei biopsii, pentru stadializarea unei tumori sau pentru monitorizare in urma unei operatii, examinarea prin tomografia computerizata a abdomenului se efectueaza cu aparatura performanta care exista si in dotarea clinicilor din acest oras.

Iata care sunt cele mai bune optiuni ale pacientilor care locuiesc in Ploiesti:

1. Dentirad

Aflata in apropierea orasului Ploiesti, clinica Dentirad reprezinta o optiune principala pentru efectuarea CT-ului abdominal. Dentirad Hospital Group are mai multe puncte de lucru, iar in componenta acestuia se afla si un spital cu laborator de imagistica, prevazut cu aparatura ultraperformanta, ce asigura calitatea inalta a imaginilor si precizia in diagnostic. Spitalul este situat in Plopeni si acopera mai multe discipline medicale, intre care pediatria, ortopedia, gastroenterologia etc. Din colectiv fac parte medici primari si medici specialitati, care sunt preocupati de siguranta pacientului si de performanta actului medical. 

Pentru un CT abdominal nativ, tariful este de 400 lei.

Spitalul Plopeni – Dentirad se bucura de feedback pozitiv din partea mai multor pacienti. Echipa de la acest spital este profesionista, atenta, amabila si comunicativa. Medicii ofera pacientilor toate informatiile de care au nevoie si sunt dornici sa ajute. Clinica este curata si dotata corespunzator. Totusi, cativa pacienti mentioneaza ca apelurile lor nu sunt preluate, desi au sunat in mod repetat pentru a isi face programare.

Vezi parerile pacientilor despre Dentirad
Vezi Pareri

2. Gral Medical

Pentru CT abdominal, poti sa iti faci o programare la centrul de radiologie Gral din Ploiesti. Calitatea serviciilor este asigurata de catre o echipa medicala cu experienta in acest domeniu, completata de folosirea unor tehnologii moderne. Acest centru face parte din reteaua Gral Medical, a carui prezenta este consolidata in 9 judete din Romania, unde au fost construite 76 centre medicale. Dintre acestea fac parte 38 de centre regionale de recoltare, 16 clinici medicale (3 dintre ele fiind specializate in imagistica medicala), 17 laboratoare si 5 spitale specializate in oncologie. 

CT-ul abdominal nativ are pretul de 350 lei. 

Mai multe persoane care au ales serviciile clinicii Gral din Ploiesti si-au relatat experienta pe internet. Medicii sunt apreciati pentru profesionalism, empatie, rabdare si intelegere. Consultatiile si serviciile se ridica la standarde inalte de calitate, iar pacientii beneficiaza de explicatii detaliate cu privire la metodele de tratament, personalul fiind comunicativ. De asemenea, conditiile din spital sunt bune. La capitolul dezavantaje, cateva persoane spun ca au primit rezultatele foarte tarziu. 

Concluzii

Pacientii carora li s-a recomandat sa faca un CT abdominal trebuie sa gaseasca in timp util o clinica unde se pot programa rapid, iar in Ploiesti pot beneficia de un serviciu calitativ. Folosind imaginile obtinute in urma tomografiei computerizate, medicul va putea sa puna un diagnostic sau sa urmareasca o afectiune depistata in trecut. In functie de recomandarea acestuia, pacientul poate avea nevoie urgent de un CT sau poate fi programat la o data ulterioara.