Meniu

CT Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a te programa la Computer Tomograf in Alba Iulia, este indicat sa te documentezi cu privire la cele mai bune optiuni de clinici, astfel incat sa obtii un raport bun calitate-pret. Tomografia computerizata este o investigatie imagistica rapida si nedureroasa, care ii permite medicului sa descopere diverse afectiuni ale pacientului si sa stabileasca tratamentul potrivit. 

Aparatul CT produce imagini clare cu organele si structurile din interiorul corpului, iar pentru o claritate superioara este uneori nevoie de administrarea substantei de contrast. Craniul, abdomenul si toracele sunt cateva dintre regiunile corpului ce pot fi scanate prin tomografia computerizata. Cateva clinici din Alba Iulia ofera si servicii de imagistica medicala, iar din acest articol vei afla mai multe despre ele. 

La ce clinici exista Computer Tomograf in Alba Iulia?

Daca trebuie sa alegi o clinica din Alba Iulia pentru efectuarea investigatiei Computer Tomograf (CT) si vrei sa stii bugetul aproximativ de care ai nevoie pentru o astfel de procedura, poti urmari tabelul de mai jos. Acesta iti prezinta care sunt cele mai apreciate clinici si care este intervalul de pret pentru un examen CT:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
300-1.410 Ron
 • Pret CT 300-1.410 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, promptitudine si flexibilitate
 • Medici intelegatori si empatici fata de pacienti
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp scurt de investigatie
Amethyst
2
350-1.100 Ron
 • Pret CT 350-1.100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Promptitudine
 • Uneori exista probleme de organizare
 • Amabilitate
 • Medici pasionati de meserie
Clinica BSA
3
280-1.350 Ron
 • Pret CT 280-1.350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici care dau dovada de profesionalism
 • Amabilitate si implicare
 • Tehnologii moderne
 • Rezultate furnizate in timp util
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Computer Tomograf in Alba Iulia: top 3 clinici

Pretul nu este singurul aspect de care sa tii cont inainte de a iti face programare pentru examinarea Computer Tomograf la un centru medical din Alba Iulia. Tehnologia utilizata este definitorie pentru calitatea imaginilor, iar experienta medicilor pentru precizia rezultatelor. 

Clinicile prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune la nivel local pentru ca indeplinesc standarde inalte de calitate, folosesc tehnologii noi si gazduiesc medici bine pregatiti. In plus, ele se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar generos de pacienti:

1. Medima

Centrul de imagistica Medima din Alba Iulia a devenit unitatea medicala pe care o aleg cei mai multi pacienti din acest oras pentru efectuarea investigatiei de tip Computer Tomograf. Acest centru face parte din reteaua cu acelasi nume, care este recunoscuta pentru excelenta in imagistica si radiologie, precum si pentru adoptarea tehnologiilor de ultima generatie. In Alba Iulia, echipa medicala este coordonata de catre dr. Silviu Dan Crainic, medic primar a carui experienta in domeniul medical este de peste 35 de ani. Expertiza medicala supraspecializata disponibila in cadrul acestui centru este completata de tehnologia de varf in sfera imagisticii, utila in explorarea si depistarea a numeroase patologii.

Privitor la tarife, pacientii care aleg clinica Medima vor plati intre 300 si 1.410 lei pentru examinarea CT. 

Clinica Medima este foarte apreciata in Alba Iulia, unde pacientii spun ca merg cu incredere. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este caracterizat de profesionalism, promptitudine si flexibilitate. Medicii sunt amabili, intelegatori si empatici fata de pacient si nevoile acestuia. Clinica este moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie, curatenia fiind exemplara. Programarile se fac rapid, timpul de investigatie este scurt si rezultatele se furnizeaza rapid. Din recenziile oferite in mediul online reiese ca multi pacienti considera Medima drept cea mai buna solutie din judetul Alba in materie de imagistica medicala. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Amethyst

In Alba Iulia, scanarea Computer Tomograf se poate face si la Amethyst. Este un centru de radioterapie in cadrul caruia se asigura una dintre cele mai moderne tehnici de radioterapie pentru pacientii diagnosticati cu cancer, anume IMRT-VMAT. In cadrul centrului Amethyst se ofera si servicii de imagistica medicala, in acest departament fiind utilizata aparatura de ultima generatie – CT Brilliance BigBore. Imaginile detaliate contribuie la depistarea corecta a diagnosticului si la planificarea optima a tratamentului cu radioterapie pentru cancer. Acest centru face parte din cea mai mare retea de centre specializate in tratarea afectiunilor oncologice din Europa si are parteneriate cu institutii renumite din strainatate. 

Examinarea CT costa intre 350-1.100 lei.

Feedback-ul pacientilor este pozitiv, acestia declarandu-se impresionati de rabdarea si implicarea cu care au fost primiti. Ei recomanda acest centru medical datorita profesionalismului medicilor, care sunt dedicati si pasionati de meserie. O alta calitate apreciata este promptitudinea. Intregul personal este amabil, iar pacientii sunt tratati ireprosabil. 

3. Clinica BSA

Pentru Computer Tomograf in orasul Alba Iulia, pacientii se pot adresa Clinicii BSA. Aceasta unitate medicala este specializata in tomografie computerizata si are o experienta de peste 5 ani in domeniul serviciilor medicale. Obiectivul este de a furniza rapid pacientilor investigatiile si interpretarea rezultatelor, oferind inclusiv servicii in regim de urgenta. Calitatea actului medical este sustinuta de folosirea aparaturii de inalta performanta.  

Investigatia CT costa intre 280 si 1.350 lei. 

Majoritatea pacientilor care au ales Clinica BSA se declara multumiti de calitatea serviciilor. Acestia apreciaza calitatea investigatiilor si spun ca aleg serviciile clinicii de multi ani. Medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si implicare. Se folosesc tehnologii moderne si rezultatele sunt oferite in timp util.

Concluzii

Centrele de imagistica prezentate anterior sunt situate in Alba Iulia si ofera servicii inalt calitative in materie de Computer Tomograf. Acestea se aliniaza la cele mai exigente cerinte ale pacientilor referitor la calitatea imaginilor, intepretarea rezultatelor si costuri. Majoritatea dintre acestea ofera si posibilitate de decontare partiala sau integrala prin CAS, ceea ce reprezinta un plus pe lista de avantaje.