Meniu

CT Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o tomografie computerizata efectuata cu un computer tomograf din Arad, vei gasi multe informatii utile in acest articol. In primul rand, vei vedea care sunt optiunile din oras in legatura cu acest serviciu medical, dar si cat costa sa faci un CT.

Aceasta metoda este una de diagnostic precis, care utilizeaza raze X si un computer pentru a obtine imagini cat mai clare ale structurilor interne, pentru a diagnostica si monitoriza afectiuni ale: creierului, inimii, plamanilor, oaselor, rinichilor etc. Citeste in continuare pentru a afla unde poti efectua aceasta examinare in cele mai bune conditii, in municipiul Arad.

Este scumpa o investigatie computer tomograf in Arad?

Investigatia computer tomograf in Arad poate fi mai scumpa fata de un ecograf, de exemplu, pentru ca necesita un proces mai complex si aparatura mai sofisticata. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele ce se practica in Arad pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Regina Maria
365-1.500 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 365-1.500 Ron
  • Gama vasta de specialitati medicale
  • Numeroase investigatii imagistice
  • CT si angio CT
  • Aparatura performanta
  • Preturi mai mari fata de alte clinici
  • Nerespectarea programarilor
  • Se raspunde cu greu la telefonul din clinica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate face o examinare computer tomograf in Arad?

O examinare computer tomograf in municipiul Arad se poate efectua la locatia prezentata in continuare.

Regina Maria

O alta locatie din Arad in care este pus la dispozitie un serviciu de computer tomograf este centrul de imagistica din cadrul Regina Maria. In acest centru se efectueaza examinari CT cu un aparat modern – Optima CT250, care face ca procesul angiografiei sa fie foarte eficient, iar vizualizarea organului sa fie mult mai clara, optimizand doza de iradiere. De asemenea, tot la acest centru se fac si investigatii RMN. Ca si in cazul unitatii medicale anterioare, se realizeaza examinari cu plata sau fara plata, acestea din urma fiind decontate de CAS in baza biletului de trimitere. Medicii care interpreteaza rezultatele CT sunt dr. Sorin Motoi, sef de lucrari, dr. Geanina Ardelean si dr. Sebastian Condrea.

Pretul unei investigatii CT variaza intre 365 si 1.500 de lei.

Diversitatea investigatiilor imagistice care se realizeaza aici este un lucru foarte apreciat de pacienti. De asemenea, aradenii mai spun si ca echipamentele sunt performante, iar rezultatele se primesc in termenul specificat. Sunt insa si lucruri care i-au nemultumit pe pacienti in aceasta locatie: faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii, nerespectarea orelor de programare si personalul nepregatit de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Poti beneficia de o investigatie computer tomograf in Arad atat cu plata, cat si gratuit, in ambele locatii pe care ti le-am prezentat. Un alt numitor comun al celor doua centre medicale este ca sunt dotate cu aparatura performanta, astfel ca imaginile obtinute sunt de buna calitate, iar dozele de iradiere sunt mici. 

Investigatiile CT se efectueaza cu sau fara substanta de contrast, dupa necesitatile fiecarei persoane. Asadar, poti lua in calcul una dintre aceste doua clinici pentru un CT performant.