Meniu

CT Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a fost recomandat un CT si ai nevoie de o clinica in care sa ai siguranta desfasurarii scanarii in cele mai bune conditii de confort si siguranta, si totodata in care sa ai garantia unui diagnostic imagistic de mare acuratete cu ajutorul unui computer tomograf in Bacau. Nu ai nici timpul, nici energia necesare de a cerceta piata serviciilor medicale din oras si de a gasi rapid centrul medical care sa iti satisfaca nevoile si exigentele.

In acest articol vei gasi exact informatiile de care ai nevoie despre CT in Bacau, unde se poate realiza, la ce preturi, in ce conditii legate de aparatura si personal medical si care este gradul de multumire al pacientilor care au accesat consultatii si investigatii la clinicile din oras.

Cat costa examinarea cu un computer tomograf in Bacau?

Chiar daca nu este cel mai important aspect al problemei, vrei sa stii cat te costa un computer tomograf in Bacau, in caz ca nu beneficiezi de decontare prin CAS cu bilet de trimitere de la medicul specialist. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care se realizeaza investigatia si tarifele practicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Clinica Luxor
Clinica-Verificata
230-900 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 230-900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie ar trebui sa isi imbunatateasca atitudinea si comunicarea cu pacientii
Medical Top
250-1.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.000 Ron
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de computer tomograf in Bacau

Nu iti sunt suficiente simplele recomandari atunci cand este vorba despre o decizie care implica sanatatea ta si vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste scanarea cu un computer tomograf in Bacau. Pentru a te ajuta sa te hotarasti in cunostinta de cauza, sectiunea urmatoare a articolului iti pune la dispozitie informatii despre calitatea serviciilor centrelor de imagistica din top, dotarile de care dispun, calificarile personalului medical si opinii ale pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Luxor

Clinica Luxor Dr. Olinic din Bacau ofera servicii de diagnostic si tratament in 16 specializari medicale, imagistica medicala performanta: rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, angio CT, ecografie, ecografie Doppler. Examinarea CT se poate deconta prin Casa de Asigurari de Sanatate numai daca pacientii se adreseaza cabinetului de neurologie, iar investigatia este necesara investigarii unei patologicii din aceasta sfera. Medicul competent in CT este dr. Ovidiu Cojocariu, medic specialist radiologie si imagistică medicala. 

Preturile pentru examinarile cu tomograf in Bacau la aceasta clinica variaza in intervalul 230 – 900 de lei, in functie de zona corpului scanata si de prezenta sau absenta unei substante de contrast.

O buna parte a pacientilor apreciaza calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor si dotarile moderne ale clinicii, asa cum reiese din recenziile de pe Google. Pe de alta parte, centrul medical pare sa mai aiba de lucrat la capitole precum punctualitatea in respectarea programarilor si amabilitatea personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Luxor
Vezi Pareri

2. Medical Top

Serviciile de imagistica de la Medical Top Bacau includ computer tomograf, radiografii, ecografie, ecografie morfo-fetala si osteodensitometrie DEXA. Aceste investigatii si analizele in laboratorul propriu acreditat Renar vin in sprijinul diagnosticului si tratamentului in cele peste 30 de specialitati medicale ale clinicii. Tomografia computerizata se poate face si aici pe baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist. La departamentul de imagistica de la Medical Top activeaza o echipa de sapte medici bine pregatiti in radiologie si imagistica medicala.

Preturile clinicii pentru tomografia computerizata se situeaza in intervalul 250-1000 de lei.

Experientele pacientilor la aceasta clinica sunt diferite, asa cum se poate observa din continutul recenziilor de pe Google. Unii spun ca au gasit aici medici profesionisti, ale caror competente au dus la rezolvarea problemelor de sanatate. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte negative precum timpul mare de asteptare, din cauza deficientelor in administrarea programarilor si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Atunci cand vrei sa faci investigatia imagistica recomandata de medicul curant chiar aici, in orasul tau, iti stau la dispozitie pentru un computer tomograf in Bacau clinici dotate cu aparatura corespunzatoare si personal calificat in radiologie si medicina nucleara. Examinarile se pot realiza atat prin decontare de catre Casa de Asigurari, cu care ambele clinici din clasament au contract de colaborare, sau achitand costurile integrale ale scanarii. In oricare dintre situatii, vei beneficia de o investigatie de calitate, cu ajutorul careia sa poti primi un diagnostic corect si un tratament eficient pentru rezolvarea problemei de sanatate de care suferi.