Meniu

CT Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de imagistica prin computer tomograf din Baia Mare te pot ajuta sa obtii un diagnostic concret, in cazul in care te confrunti cu diverse simptome care par sa nu aiba o cauza exacta. Chiar daca multe dintre ele nu reprezinta un motiv de ingrijorare, exista si situatii in care anumite simptome sunt primele semne ale unor afectiuni medicale grave. 

Din fericire, in Baia Mare exista centre de imagistica dotate cu aparatura de ultima generatie, ceea ce le permite medicilor sa obtina niste imagini clare, pe baza carora sa ofere un diagnostic corect si sa elaboreze planul de tratament ideal. Pentru a alege cel mai bun centru pentru nevoile tale, trebuie sa te interesezi din timp in legatura cu activitatea sa.   

Cat costa investigatiile de imagistica prin computer tomograf in Baia Mare?   

Pretul unui CT in Baia Mare variaza in functie de zona corpului care este examinata, dar si de aparatura de care dispune clinica in cadrul careia se efectueaza investigatia. In tabelul urmator sunt prezentate tarifele de la mai multe centre de imagistica din oras, alaturi de ratingul pe care l-au obtinut de la utilizatorii care au beneficiat de servicii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Policlinica Sf. Ioan
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul pentru CT porneste de la 400 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Comunicare
 • Promptitudine
 • Atmosfera placuta
Regina Maria
405 Ron
 • Pretul pentru CT porneste de la 405 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii decontabile CAS
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinici te poti duce pentru o examinare prin computer tomograf in Baia Mare? 

Cele doua clinici prezentate in randurile de mai jos dispun de o gama variata de investigatii prin computer tomograf in Baia Mare. Din echipele ambelor clinici fac parte medici talentati, pregatiti sa ofere sprijin, indiferent de complexitatea simptomelor pacientului. Programeaza-te la una din ele, cu scopul de a obtine diagnosticul de care ai nevoie: 

1. Policlinica Sf. Ioan  

Policlinica Sf. Ioan dispune de tehnologie de ultima generatie pentru efectuarea investigatiilor prin computer tomograf in orasul Baia Mare. Aparatul General Electric CT Revolution EVO de 128 de Slice-uri, cu doze minime de radiatii, asigura o calitate superioara a imaginilor si posibilitatea de realizare a colonoscopiei virtuale. Examinarile CT se pot efectua fie nativ, fie cu substanta de contrast, daca medicul considera ca este nevoie. Doza redusa de radiatii le permite chiar si copiilor sa beneficieze de investigatiile de aici. De aceasta ramura de servicii se ocupa Dr. Andreea Stegeran, Dr. Ioan Anghel sau Dr. Daniela Kosztin, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. Policlinica pune la dispozitia utilizatorilor o platforma pe care acestia o pot folosi pentru a-si accesa rezultatele dupa efectuarea investigatiei. 

Tarifele investigatiilor de tip CT incep de la 400 de lei. 

Cele mai multe persoane care au beneficiat de investigatii CT in cadrul Policlinicii Sf. Ioan au avut parte de o experienta placuta: programarea a fost facuta rapid, iar medicul a explicat procedura pas cu pas, pentru a nu exista vreo nelamurire cu privire la modul in care se va desfasura. De asemenea, clinica are un aspect modern. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sf. Ioan  
Vezi Pareri

2. Regina Maria 

Efectuarea investigatiilor prin intermediul computerului tomograf, in Baia Mare, la centrul de imagistica Somesan din cadrul spitalului Regina Maria, este posibila datorita aparaturii de ultima generatie. Sistemul Siemens Emotion Excel Slice 16 utilizeaza doze minime de iradiere pentru a obtine imagini de calitate maxima. De efectuarea investigatiilor se ocupa medici primari in radiologie si imagistica medicala, precum Dr. Claudia Dorobat, Dr. Sabin Nemes-Bota, Dr. Cristiana Prejbeanu, care au competente in acest domeniu. In lista de servicii pe care centrul le pune la dispozitia pacientilor se regasesc CT-ul cerebral, la coloana, membre, regiune cervicala si multe altele. De asemenea, colaborarea CAS de care dispune centrul le permite pacientilor sa aiba acces la o gama variata de metode de investigatie, indiferent de situatia lor materiala.  

Preturile investigatiilor incep de la 405 de lei. 

Personalul centrului este apreciat in mod deosebit pentru amabilitate, intrucat medicii se comporta frumos cu pacientii pe tot parcursul vizitei lor. Chiar si asa, aspectele mai putin placute sunt cele legate de organizare: programarile nu se respecta si au existat situatii in care pretul oferit la momentul programarii s-a schimbat intre timp. 

Concluzii

Prin urmare, cele doua clinici prezentate mai sus reprezinta optiunile pe care le ai in vederea obtinerii unei investigatii prin computer tomograf in Baia Mare. Tehnologia performanta asigura imagini de calitate, care te vor ajuta sa-ti intelegi mai bine simptomele si evolutia lor.