Meniu

CT Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa efectuezi o investigatie prin computer tomograf in Botosani si nu stii daca exista o unitate medicala in orasul tau care sa aiba dotarile necesare pentru efectuarea acesteia? Din fericire, nu trebuie sa te deplasezi in alt oras, pentru a beneficia de servicii medicale de calitate, pentru ca exista si in orasul tau o clinica spre care iti recomandam sa iti indrepti atentia. 

Desi Botosani nu este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, gazduieste totusi un computer tomograf de ultima generatie intr-una dintre clinicile de specialitate. Citeste mai departe si afla care este aceasta.

Cat costa o investigatie prin computer tomograf in Botosani?

Din fericire, pacientii asigurati pot opta oricand pentru posibilitatea de a beneficia gratuit de o investigatie prin computer tomograf in Botosani, prin intermediul CNAS. Daca nu te numeri printre ei sau nu poti, din diverse motive, sa optezi pentru aceasta varianta, descopera mai departe care este pretul aplicat la clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Lux-Ro
Clinica-Verificata
250-1.050 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.050 Ron
  • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
  • Personal medical cu o buna pregatire
  • Screening de calitate
  • Diagnostic corect
  • Lipsa de organizare
  • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care detin computer tomograf in Botosani

In cele ce urmeaza, ti-am pregatit informatii valoroase despre institutia medicala din orasul tau care este dotata cu un computer tomograf in Botosani. Afla cum este privita si de ceilalti pacienti:

Lux-Ro

Cu o activitate de peste 25 de ani, Lux-Ro este o clinica medicala din Botosani care pune la dispozitia pacientilor un computer tomograf de ultima generatie. Aparatul reuseste sa realizeze un screening precis si rapid, cu o cantitate semnificativ redusa de radiatii spre deosebire de aparaturile conventionale si cu o claritate ridicata a imaginilor obtinute, care permite o interpretare mai facila si exacta. Echipa medicala care se afla in cadrul clinicii are o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala, avand grija ca pacientul sa se bucure de un act medical ireprosabil. 

Tariful aplicat pentru un CT in Botosani la Lux-Ro incepe de la 250 lei si poate ajunge la 1.050 lei in functie de zonele investigate.

Echipa medicala din cadrul clinicii este experimentata, atenta la nevoile pacientului si bine pregatita atat in realizarea investigatiilor imagistice, cat si a procedurilor medicale. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, asigurand un screening de calitate, precis, rapid si usor de examinat, ceea ce este de un real ajutor in stabilirea unui diagnostic corect. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate si se remarca lipsa de organizare.

Vezi parerile pacientilor despre Lux-Ro
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unei institutii medicale in Botosani in dotarile careia sa se afle computerul tomograf, poti lua in considerare recomandarea noastra din articol, unde vei putea beneficia de servicii ireprosabile chiar la tine in oras. Aparaturile sunt de ultima generatie, iar personalul medical este competent si calificat in efectuarea unor investigatii CT la standarde superioare.