Meniu

CT Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultimii ani, tehnologia de imagistica medicala a evoluat semnificativ, aspect observabil si prin raspandirea investigatiilor CT in aproape toate orasele resedinta de judet si posibilitatea efectuarii examinarilor cu un computer tomograf in Braila cu siguranta nu mai uimeste pe nimeni. Investigatia se poate realiza aici cu aparatura performanta, sub coordonarea unor medici specialisti in radiologie si imagistica medicala, la una dintre clinicile private de top din oras.

Pentru ca de rezultatul unui CT in Braila depind diagnosticul corect si tratamentul adecvat pentru afectiunea de care suferi, vei dori sa beneficiezi de examinare cat mai curand. Nu este timp pentru amanari si articolul de fata iti indica unde poti gasi serviciul medical de care ai nevoie pentru sanatatea ta.

Unde mergi la computer tomograf in Braila?

Vrei sa ai siguranta unei investigatii de calitate, cu imagini de inalta rezolutie si o interpretare minutioasa a acestora si ai vrea sa mergi pentru computer tomograf in Braila la un centru de imagistica in care sa ti se satisfaca aceste exigente. Pentru o examinare eficienta si un diagnostic imagistic concludent te poti adresa uneia dintre clinicile cuprinse in clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
250-1.080 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.080 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Personal de nota 10
 • Profesionalismul medicilor
 • Empatie fata de pacienti
 • Dotari de ultima generatie
Clinica Mateus
2
230-900 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 230-900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Ambient placut
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
Kaliophion Medical
3
250-1.200 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Eficienta si promptitudinea investigatiilor
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Aparatura moderna
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Acuratetea diagnosticului imagistic
Venetia Medical
250-1.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal empatic
 • Conditii bune de internare
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de computer tomograf din Braila

Cand ai mai multe optiuni la dispozitie, nu este cel mai usor lucru sa te hotarasti, aspect valabil si pentru investigatia cu un computer tomograf in Braila. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie. Vei afla detalii despre calitatea serviciilor, dotarile cu aparatura, competentele medicilor, tarifele practicate si parerile pacientilor care le-au trecut pragul si au ales sa isi impartaseasca experientele in cadrul recenziilor.

1. Medima

Cunoscuta retea Medima de excelenta in imagistica medicala activeaza si in Braila cu servicii de standarde ridicate si aparatura performanta, cu ajutorul careia se pot efectua investigatii de inalta acuratete in diagnosticul si tratamentul unei game variate de patologii, cu rezonanta magnetica nucleara si computer tomograf. La Braila, echipa medicala este alcatuita din cinci medici, coordonati de conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, medic primar radiologie si imagistica medicala, avand competente in CT si RMN, supraspecializare in imagistica musculoscheletala si in neuroimagistica si peste 15 ani de experienta. Reteaua Medima, fondata si condusa de prof. univ. dr. Gheoghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala, presedintele Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, activeaza in Romania cu 4 clinici din Bucuresti si 5 clinici in alte orase din tara, dotate cu tehnologie ultramoderna.

Tarifele centrului Medima din Braila sunt afisate pe site-ul web. Examinarea cu tomograf in Braila, la aceasta clinica, te va costa o suma cuprinsa intre 250 de lei si 1080 de lei, in functie de zona investigata si de administrarea sau nu a unei substante de contrast.

Pacientii care au beneficiat aici de diagnostic imagistic au acordat acestei clinici 5 stele din 5 posibile. Ei apreciaza in cadrul recenziilor de pe Google ca Medima Braila este un centru medical cu servicii ireprosabile, personal de nota 10, profesionist si empatic, cu dotari performante si investigatii de mare acuratete.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Clinica Mateus

Centrul medical Mateus din Braila este o clinica moderna, cu tehnologie de ultima generatie si personal cu experienta, care ofera pacientilor servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de specialitati, computer tomograf si laborator de analize propriu. Cabinetul de radiologie imagistica dispune de computer tomograf Philips Acces CT si o echipa alcatuita din doua asistente de radiologie si trei medici radiologi, coordonata de dr. Maria-Cristina Andrei, medic primar radiologie si imagistica medicala, avand competente in tomografia computerizata si senologie imagistica.

Lista de preturi pentru serviciile clinicii poate fi consultata pe site-ul web. Tarifele pentru CT variaza intre 230 si 900 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru medical si considera ca serviciile sunt de calitate, dotarile moderne, ambientul placut, iar profesionalismul medicilor a dus la rezolvarea multor probleme de sanatate. Potrivit recenziilor de pe Google, sunt si pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata, si de lipsa de empatie si solicitudine a personalului de la receptie.

3. Kaliophion Medical

Kaliophion este clinica de diagnostic imagistic a medicului militar Claudiu Leonida, care a investit in aparatura ultramoderna pentru a le oferi pacientilor din Braila o gama variata de investigatii: ecografii, biopsii, computer tomograf si rezonanta magnetica nucleara. Din dotarile centrului de imagistica face parte si aparatul CT Siemens Somatom Scope Power, care ofera o calitate remarcabila a imaginii si o doza redusa de iradiere. Dispozitivul poate fi folosit pe orice zona a corpului, avand o utilitate insemnata in diagnosticul si tratamentul cancerului si al diverselor afectiuni. A fost achizitionat in anul 2018 si la acea data a fost primul tomograf functional din Braila de pe piata de servicii de sanatate private.

Tarifele practicate de aceasta clinica pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a clinicii. Pentru o tomografie computerizata vei plati intre 250 si 1200 de lei la acest centru de imagistica.

Pacientii apreciaza clinica pentru serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, eficienta si promptitudinea efectuarii investigatiilor, amabilitatea si empatia personalului, aparatura moderna, punctualitatea in respectarea programarilor. Totodata, asa cum reiese din recenziile de pe Facebook, medicul de la Kaliophion este apreciat pentru acuratetea diagnosticului imagistic.

4. Venetia Medical

Venetia Medical este Spital de Recuperare si Boli Cronice din Braila, in care pacientii au acces in regim de internare la servicii de recuperare in neurologie, ortopedie-traumatologie, pneumologie, geriatrie, balneo-kineto-terapie, medicina paliatica, si, in regim ambulatoriu, la servicii de imagistica prin computer tomograf, cu bilet de trimitere sau contra cost. La cabinetul de imagistica, investigatiile si interpretarile se realizeaza de catre dr. Constanta Costea si dr. Daniel Pintilii, medici primari radiologie si imagistica medicala. Spitalul a fost inaugurat in anul 2018 si dispune azi de o 154 de paturi pentru pacienti, o cladire moderna pe o suprafata de 6000 de metri patrati si o echipa alcatuita din 17 medici.

Pretul unei tomografii computerizate difera in functie de regiunea corpului examinata si de tipul de investigatie si se situeaza in intervalul 250-1000 de lei.

O mare parte dintre pacienti au cuvinte de lauda pentru Complexul Medical Venetia din Braila. Ei spun in recenziile de pe Google ca aici au intalnit servicii de buna calitate, medici profesionisti, personal empatic si conditii bune de internare. Pe de alta parte, exista si aspecte care pot fi imbunatatite si pe care pacientii le semnaleaza in recenzii. Acestia spun ca orele programarilor nu se respecta, iar personalul de la receptie nu raspunde la telefonul spitalului.

Concluzii

Pentru investigatii imagistice de calitate cu un computer tomograf performant in Braila, te poti adresa uneia dintre clinicile de top incluse in clasamentul de mai sus. Desi municipiul resedinta de judet de pe malul stang al Dunarii nu este unul dintre orasele mari ale tarii si are inca un deficit de personal medical, se remarca preocuparea managerilor de centre medicale private pentru modernizare si pentru standarde ridicate ale serviciilor. Investitia in aparatura moderna si experienta medicilor bine pregatiti permit examinari CT de mare acuratete, deosebit de utile in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor oncologice si ale altor patologii.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol, vei putea sa iei o decizie inspirata in alegerea centrului de imagistica din Braila, capabil sa iti satisfaca exigentele in ceea ce priveste rezolvarea problemei medicale de care suferi.