Meniu

CT Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Programarile la Computer Tomograf in Brasov se afla in crestere, deoarece tot mai multe persoane se orienteaza catre serviciile medicale din acest oras, unde sunt situate clinici medicale foarte apreciate. Tomografia computerizata este o procedura imagistica in cazul careia se folosesc raze X si care produce imagini detaliate ale oricarei parti a corpului. 

Pentru a examina diferite structuri ale creierului, organele interne, sinusurile, coloana sau alte regiuni ale organismului, medicul poate recomanda pacientului sa faca un CT pentru a depista cu precizie diagnosticul. Este o investigatie nedureroasa si relativ rapida, iar pacientii interesati de CT in Brasov la pret accesibil au la dispozitie cateva optiuni avantajoase, despre care vor afla mai multe in acest articol.

Interval de tarife pentru o examinare Computer Tomograf in Brasov

Pretul unui examen de tip Computer Tomograf in orasul Brasov variaza de la o clinica la alta, in functie de calitatea aparaturii folosite, de zona examinata si de necesitatea utilizarii substantei de contrast. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le presupune o tomografie computerizata, am alcatuit un tabel unde figureaza numele celor mai bune clinici specializate in imagistica medicala si intervalul de preturi pentru CT:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
360-2.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 360-2.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, comunicativi si implicati
 • Explicatii detaliate
 • Amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Uneori se asteapta mult pentru a intra la consultatie
Polimed Dacia
350-1.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 350-1.000 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti, empatici si devotati
 • Investigatii rapide si eficiente
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timpii de asteptare sunt uneori foarte mari
S. Sf. Constantin
250-2.300 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-2.300 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Cadre medicale implicate, atente si rabdatoare
 • Personal amabil la receptie
 • Conditii impecabile
 • Aparatura de ultima generatie
 • Unii pacienti considera ca preturile sunt mari
 • Uneori timpul de asteptare se prelungeste
Scanexpert
280-1.500 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 280-1.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si promptitudine
 • Amabilitate si rabdare
 • Conditii foarte bune
 • Preturi avantajoase
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit
Sante Vie
350-1.200 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 350-1.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Diversitate de specialitati medicale
 • Aparatura moderna
 • Personalul de la receptie are o atitudine nepotrivita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa te programezi pentru Computer Tomograf in Brasov

Daca vei cauta pe Google clinici din Brasov unde se face Computer Tomograf vei vedea ca rezultatele sunt numeroase. Urmatorul pas este sa afli mai multe informatii despre fiecare clinica si sa o identifici pe cea mai buna pentru nevoile tale, care sa fie in egala masura si compatibila cu bugetul de care dispui. 

Pentru a iti fi mai usor sa faci acest lucru, te poti ghida dupa clasamentul de mai jos. Acesta prezinta detalii de interes despre activitatea clinicilor unde se face CT in Brasov si care sunt alegeri de top ale unui numar mare de pacienti:

1. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica din Brasov a introdus in anul 2021 optiunea de a face examinare de tip Computer Tomograf. In dotarea acestui centru medical integrat se afla un aparat unic de CT din judet, anume Siemens Somatom go.TOP 128 slice-uri. Cu ajutorul acestui echipament, scanarile se efectueaza mai rapid si nivelul de radiatii la care este expus pacientul este unul minim. RMN Diagnostica are o prezenta consolidata in cadrul a 5 orase, avand o echipa multidisciplinara si insumand peste 40 de specialitati medicale. Obiectivul central este acela al dezvoltarii continue si al garantiei unui act medical de inalta calitate. 

Pentru o tomografie computerizata in cadrul acestei policlinici, pacienti vor plati intre 360 si 2.000 lei, in functie de numarul de zone examinate si de folosirea sau nu a substantei de contrast. 

Multe persoane au declarat prin recenzii in mediul online ca au avut o experienta buna la RMN Diagnostica. Medicii sunt comunicativi, profesionisti, atenti, implicati si explica amanuntit si cu rabdare toate detaliile de care pacientii au nevoie. Personalul de la receptie este amabil si ii ajuta pe cei care trec pragul clinicii. In plus, se utilizeaza aparatura si echipamente medicale perfomante. Exista si pareri mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca au asteptat chiar si doua ore pentru a intra la consultatie, desi aveau programare. 

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Polimed Dacia

Pacientii carora li s-a recomandat sa faca o examinare de tip Computer Tomograf si locuiesc in Brasov pot sa aleaga serviciile oferite de Polimed Dacia. Acest centru medical s-a deschis in anul 2012 si are in componenta sa un laborator de radiologie si imagistica medicala, in cadrul caruia se efectueaza CT, RMN, mamografie si ecografie. Pe langa serviciile de imagistica, mai sunt acoperite si alte specialitati medicale, cum ar fi cardiologia, neurologia, psihiatria etc. 

Cat despre preturi, un pacient va plati intre 350 si 1.000 lei pentru o tomografie computerizata. 

Polimed Dacia este un centru medical apreciat in Brasov, despre care multi pacienti si-au exprimat opinia prin recenzii pozitive pe internet. Centrul este modern, elegant si curat, iar aparatura din dotarea acestuia e de ultima generatie. Investigatiile decurg rapid si eficient, iar atmosfera este primitoare. Serviciile sunt de calitate si medicii dau dovada de profesionalism, empatie, amabilitate, devotament si seriozitate. Ca dezavantaje, cativa pacienti spun ca au avut parte de timpi de asteptare foarte mari si reclama managementul programarilor. 

3. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin din Brasov efectueaza investigatii Computer Tomograf si are in dotare echipamente medicale de top, de la lideri mondiali in domeniu. Avand peste un deceniu de activitate, spitalul multidisciplinar aduce la un loc diverse specialitati medicale si o echipa formata din medici cu experienta. Cativa dintre acestia au profesat si in strainatate, in tari precum Franta si Elvetia. Precizia in diagnostic si calitatea actului medical se aliniaza standardelor internationale gratie experientei corpului de medici si tehnologiei avansate.

O tomografie computerizata costa intre 250 si 2.300 lei. 

De la receptie pana la medici, numerosi pacienti spun ca au beneficiat de servicii de inalta calitate, de atentie si profesionalism. Cadrele medicale sunt rabdatoare si implicate, iar personalul de la receptie este amabil si are o atitudine pozitiva. Conditiile din acest spital sunt impecabile, iar aparatura din dotare este de ultima generatie. In mare parte, feedback-ul este pozitiv, dar exista si pareri conform carora preturile sunt mari si timpul de asteptare se prelungeste uneori destul de mult. 

4. Scanexpert

Pentru Computer Tomograf in orasul Brasov, te poti programa la Scanexpert. Acest centru de imagistica medicala este prezent in mai multe orase, oferind pacientilor optiuni variate de investigatii imagistice, printre care si CT. Echipamentul performant folosit in cadrul centrului provine de la branduri de top din industria medicala, iar investigatiile sunt interpetate de medici cu experienta. 

Intervalul de pret pentru un CT la Scanexpert este de 280-1.500 lei.

Mai multe persoane au ales sa scrie recenzii pentru a isi manifesta recunostinta fata de personalul centrului Scanexpert din Brasov. Acesta e laudat pentru profesionalism, promptitudine, amabilitate si rabdarea pe care o are cu pacientii emotivi. Pacientii s-au simtit confortabil si au beneficiat de conditii foarte bune. De asemenea, preturile sunt avantajoase. Cativa pacienti reclama atitudinea personalului de la receptie. 

5. Sante Vie

Cu peste 20 de specializari medicale si 58 de medici, Sante Vie este una dintre cele mai bune optiuni daca trebuie sa te programezi la un examen Computer Tomograf. Aici sunt disponibile mai multe servicii medicale de specialitate, fiind acoperite numeroase discipline. Medicii folosesc aparatura performanta, astfel incat rezultatele obtinute in cadrul investigatiilor sa poata fi interpretate rapid. 

Tariful pentru un CT variaza intre 350 si 1.200 lei.

Parerile despre clinica Sante Vie sunt impartite. Numerosi pacienti sustin ca au avut experiente pozitive si ca au intalnit personal amabil, calm si profesionist. La polul opus, unii pacienti reclama comportamentul personalului de la receptie si eficienta serviciului de call center.

Concluzii

Brasovul este un oras ofertant la capitolul serviciilor medicale, lucru valabil si pentru investigatiile Computer Tomograf. Pentru diagnosticarea unei afectiuni, pentru evaluarea unor leziuni sau pentru ghidarea unor proceduri, medicul iti poate recomanda sa faci un CT, iar in acest oras exista suficiente optiuni bune de clinici.