Meniu

CT Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un centru de imagistica performanta in care sa poti efectua un CT in Bucuresti sector 2? Daca nu stii inca unde sa mergi pentru obtinerea unei investigatii de acuratete, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre clinicile carora te poti adresa pentru aceasta examinare esentiala in stabilirea unui diagnostic pentru afectiunile organelor interne sau pentru monitorizarea eficientei unui tratament administrat deja.

Citeste textul pana la capat si afla care sunt cele mai bune optiuni pentru tine in Bucuresti sector 2 si unde ai sanse de a beneficia de serviciile de calitate in radiologie pe care le doresti.

Cat costa un CT in Bucuresti sector 2?

Stii ca investigatia cu un computer tomograf presupune un anumit tip de aparatura, care nu este disponibil in toate clinicile, de aceea te astepti sa existe anumite costuri mai mari pentru un CT in Bucuresti sector 2. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale dotate cu laboratoare de imagistica, precum si tarifele practicate pentru examinari.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Centrul Hipocrat
Clinica-Verificata
340-550 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 340-550 Ron
 • Rapiditatea programarilor
 • Echipamente moderne
 • Medici profesionisti
 • Preturi accesibile
 • Timp de asteptare mare
Clinica NORD
360-700 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 360-700 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Timp de asteptare mare
Centrul Eureka
200-500 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 200-500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil
 • Eficienta realizarii examinarilor
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor
Med Expert
300-600 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 300-600 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal profesionist si amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Rapiditate in efectuarea investigatiilor
 • Examinari de precizie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti efectua un CT in Bucuresti sector 2

Inainte de a suna la una dintre clinicile mentionate mai sus, pentru o programare, vrei sa verifici care ar fi cea mai potrivita alegere pentru nevoile tale in ceea ce priveste efectuarea unui CT in Bucuresti sector 2. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare privind activitatea centrelor medicale din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii relevante pentru calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente de radiologie si imagistica, despre competentele personalului, despre profesionalimul medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. 

1. Centrul Hipocrat

La Centrul Hipocrat, se poate efectua investigatia la computer tomograf – CT in Bucuresti sector 2 atat la Centrul Hipocrat Pantelimon, cat si la Centrul de Imagistica Hipocrat Basarabia. Examinarile sunt coordonate si interpretate de catre dr. A. Abdel-Rahman Masoud, medic primar radiologie si imagistica medicala. Se pot realiza aici CT abdomen, CT pelvis, CT coloana pe diverse segmente, CT cranian, CT hipofiza, CT ureche interna, CT sinusuri, CT mastoida, CT membre, CT bazin osos, CT gat, CT torace, cu sau fara substanta de contrast. Primele clinici Hipocrat au fost infiintate in anul 1996. Astazi reteaua a devenit unul din cei mai mari furnizori de servicii medicale din Romania, avand in prezent 7 centre in Bucuresti si alte 4 centre in tara, in care activeaza un numar de peste 400 de cadre medicale.

Preturile clinicii pot fi vizualizate pe site-ul web. Pretul unui CT nativ pentru un segment corporal este de 340 de lei, in timp ce pentru anumite segmente, examinarea atat cu, cat si fara substanta de contrast te va costa 550 de lei.

Pacientii apreciaza in activitatea Centrului Hipocrat aspecte precum: rapiditatea efectuarii programarilor, echipamentele moderne, profesionalismul medicilor si preturile decente. Sunt si aspecte care provoaca nemultumiri, precum: timpul mare de asteptare si programul rigid pentru comunicarea rezultatelor investigatiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hipocrat
Vezi Pareri

2. Clinica de imagistica NORD Agricultori

Clinica de imagistica Nord Agricultori din Bucuresti sector 2 pune la dispozitia pacientilor un centru de investigatii dotat cu o gama completa de aparatura medicala moderna si performanta pentru CT, RMN, radiologie conventionala, mamografie, ecografie si osteodensitometrie Dexa. Clinica Nord are in dotare aparatul computer tomograf Somatom Perspective de 128 slice-uri, dotat cu CARE Dose4S care reduce semnificativ (cu până la 68%) doza de razeX pentru toate regiunile corpului scanat, permite doze mici de radiatii la copii si functioneaza cu un camp de vizualizare extins in cazul persoanelor cu obezitate. In centrul de imagistica Nord Agricultori activeaza o echipa de top, alcatuita din 22 de medici profesionisti, cu experienta. Clinica Nord face parte dintr-o retea medicala nationala, cu centre in Bucuresti, Suceava si Pitesti.

Lista de preturi pentru imagistica poate fi consultata pe site-ul clinicii. Pentru CT nativ vei plati aici intre 360 si 480 de lei, in timp ce pentru CT cu substanta de contrast, tariful este cuprins intre 560 si 700 de lei, in functie de segmentul corporal examinat.

Pacientii apreciaza in general pozitiv activitatea centrului de imagistica, mentionand ca este o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti, aparatura de ultima generatie si investigatii de acuratete. Sunt si unele persoane care isi manifesta nemultumirea in legatura cu timpul de asteptare pentru examinare, care a depasit ora programarii.

3. Centrul Eureka Eminescu

Centrele de imagistica Eureka Medical ofera investigatii de tomografie computerizata – CT si rezonanta magnetica – RMN in Bucuresti sector 2 si sector 4. Clinica Eureka Eminescu din sector 2 dispune de aparatul CT Siemens Somaton Go Now, care permite examinari de rutina, dar si investigatii avansate, cu o doza redusa de radiatii si imagini de precizie. Se pot efectua aici CT abdomen, CT pelvis, CT coloana vertebrala, CT craniu, CT hipofiza, CT sinusuri, CT mastoida, CT membre, CT bazin, CT torace.

Potrivit site-ului clinicii, tarifele se situeaza in intervalul 200-300 de lei pentru CT nativ si 375-500 lei pentru CT nativ si cu substanta de contrast.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate, de dotarile moderne, de aparatura performanta, de amabilitatea personalului si de eficienta cu care se realizeaza examinarile imagistice. Sunt persoane care reclama intarzieri in comunicarea rezultatelor investigatiilor.

4. Med Expert

Centrul de Imagistica Med Expert din Bucuresti sector 2 este o alta optiune de top pentru servicii calitative de CT si RMN. Vei avea posibilitatea efectuarii investigatiei cu aparatul computer tomograf General Electric Optima CT520, un scaner CT inteligent cu 16 slices, caracterizat prin imagini de inalta rezolutie si functii avansate de optimizare a dozelor de radiatii. Echipamentul ofera diagnostic imagistic pentru politraumatisme, accidentele vasculare cerebrale, hemoragii cerebrale, patologia vasculara acuta (anevrisme aortice, disectie de aorta), patologia abdominala acuta (ocluzia intestinala, ischemia mezenterica, apendicita acuta, hemoragia digestiva, pancreatita acuta, colecistita acuta, litiaza reno-ureterala, infectii etc), patologii non-acute, cronice – oncologice, inflamatorii parenchimatoase, intestinale si osoase.

Preturile pentru CT variaza de la 300 de lei pentru CT nativ pana la 600 de lei pentru CT cu substanta de contrast, pentru un segment corporal.

Pacientii spun ca au avut experiente pozitive la Med Expert Pantelimon, cu servicii de calitate, personal profesionist si amabil, rapiditate in efectuarea investigatiilor, examinari de precizie cu aparatura de ultima generatie.

Concluzii

Radiologia si imagistica medicala este un domeniu caracterizat de standarde ridicate in Capitala si poti efectua CT in Bucuresti sector 2 la clinici de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de personal medical cu o pregatire ireprosabila. Investigatiile se realizeaza cu rapiditate, in cele mai confortabile conditii pentru pacienti, cu doze minime de radiatii, iar imaginile obtinute au o rezolutie inalta, care contribuie la stbilirea diagnosticului corect si la recomandarea tratamentului potrivit pentru afectiunile persoanelor care solicita asistenta medicala de specialitate.