Meniu

CT Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru examinare de tip Computer Tomograf in sectorul 4 poti sa te programezi la cateva clinici si centre medicale specializate in imagistica. Aceasta procedura este utilizata pentru a diagnostica o gama larga de afectiuni, cum ar fi bolile vasculare, tumorile si hemoragiile interne. 

CT este o investigatie imagistica in cazul careia se folosesc raze X, insa intr-o cantitate mica. Aceasta produce imagini detaliate ale structurilor interne ale organismului si este o investigatie ce poate fi efectuata inclusiv pacientilor care au dispozitive implantabile, in cazul carora RMN-ul nu este posibil. Este o procedura rapida, disponibila in cadrul a cateva clinici din sectorul 4.

Computer Tomograf in sector 4: care e pretul investigatiei?

Pacientii din sectorul 4 care intentioneaza sa isi faca programare la Computer Tomograf vor inainte de toate sa stie care sunt costurile implicate. Daca te numeri printre acestia, poti sa afli preturile din urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
400-1.480 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 400-1.480 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatii lungi si amanuntite
 • Medici dedicati, atenti si empatici
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
 • Unii pacienti considera ca preturile sunt mari
Medinst
400-1.300 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 400-1.300 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si empatie fata de pacient
 • Diagnostic corect
 • Programarile se respecta
Eureka
200-1.100 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 200-1.100 Ron
 • Servicii de imagistica de calitate
 • Conditii foarte bune
 • Interactiune eficienta cu personalul
 • Medici empatici si amabili
 • Locatie accesibila
 • Unii pacienti au primit rezultatele greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face Computer Tomograf in sector 4?

Sectorul 4 al Capitalei gazduieste cateva centre medicale unde se face, printre altele, si examinare Computer Tomograf. Ca sa beneficiezi de servicii de calitate, adica de efectuarea procedurii in conditii bune si de rezultate precise, trebuie sa alegi o clinica unde se utilizeaza tehnologie moderna si unde activeaza medici specializati in imagistica medicala.

Acestea sunt cele mai bune optiuni din Bucuresti, sector 4: 

1. Neuroaxis

Clinica Neuroaxis este optiunea principala din sectorul 4 la capitolul Computer Tomograf. Clinica este specializata in neurologie si propune pacientilor o abordare integrata. Intr-un singur loc, acestia beneficiaza de diagnostic, tratament si monitorizare. Colectivul de la Neuroaxis este format din peste 25 de medici, care au experienta vasta in neurologie si ramurile conexe ale acestei discipline. Ca aparatura, se folosesc numai echipamente de varf, de la producatori de top. Lista de investigatii este una complexa, aici efectuandu-se CT, RMN, EKG, polisomnografie si alte proceduri moderne de diagnostic. 

Pretul unui examen CT variaza intre 400 si 1.480 lei, in functie de zona examinata si de folosirea sau nu a substantei de contrast.

Feedback-ul pacientilor este unul pozitiv, asa cum arata numeroasele recenzii din mediul online. Serviciile sunt de calitate, clinica este curata si dotata cu echipamente medicale performante. Medicii sunt dedicati pacientului, ii acorda timp, atentie si intelegere, motiv pentru care consultatiile dureaza uneori mai mult de o ora si sunt minutioase. Acestia dau dovada de profesionalism, implicare, atentie la detalii, empatie si rabdare. De asemenea, personalul explica temenii medicali intr-un limbaj usor de inteles si raspunde la toate intrebarile privind diagnosticul. Totusi, cativa pacienti se declara nemultumiti, unul dintre motive fiind faptul ca preturile sunt destul de mari.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. Medinst

Pentru investigatii imagistice complexe, inclusiv Computer Tomograf, pacientii din sector 4 se pot adresa centrului Medinst. Serviciile acopera o gama variata de investigatii imagistice. Acesta a fost deschis in anul 1996, fiind primul centru privat din Capitala specializat in imagistica medicala. La Medinst sunt disponibile servicii din cateva hiperspecializari: patologia sanului, patologia musculo-scheletala si patologia cerebro-medulara. Echipa medicala are experienta vasta si poate sa investigheze prin metode imagistice si afectiuni rare. 

La Medinst, intervalul de pret pentru tomografia computerizata este de 400-1.300 lei. 

Aparatura performanta, curatenia impecabila si amabilitatea intregului personal sunt principalele motive pentru care un numar mare de pacienti care au trecut pragul centrului Medinst se declara multumiti. Medicii sunt laudati pentru profesionalism, empatie, dedicare si rabdare. Programarile se respecta, iar interpretarile sunt efectuate corect. 

3. Eureka

Tot in sectorul 4, pacientii carora li s-a indicat sa faca examen de tip Computer Tomograf pot alege serviciile centrului Eureka. Specializat in imagistica medicala, acesta a integrat cele mai noi tehnologii din sfera CT si RMN, punand la dispozitia pacientului investigatii moderne. Medicii de la Eureka utilizeaza tehnici moderne, iar protocoalele precise de imagistica sunt concepute in asa fel incat sa minimizeze expunerea la radiatii. 

Pretul pentru CT variaza intre 200 si 1.100 lei. 

Eureka este o clinica moderna, unde preturile sunt foarte bune si unde se foloseste aparatura de ultima generatie. Majoritatea pacientilor care i-au ales serviciile considera ca acestea sunt de calitate, spunand ca investigatiile se desfasoara in cele mai bune conditii. Interactiunea cu intregul personal este eficienta, medicii fiind apreciati pentru profesionalism, amabilitate, empatie si dedicare. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca locatia este accesibila. Cu toate acestea, cativa pacienti mentioneaza ca au primit rezultatele greu.

Concluzii

In sectorul 4 al Capitalei exista mai multe clinici care asigura procedura de scanare prin Computer Tomograf si care au adoptat cele mai noi tehnologii din domeniu. Calitatea echipamentelor, experienta colectivului si raportul calitate-pret raman cele mai importante criterii in alegerea unui centru de imagistica.