Meniu

CT Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica de incredere unde poti face un CT in Bucuresti, Sectorul 6? Articolul de mai jos te va ajuta sa gasesti unitati medicale de incredere spre care iti poti indrepta atentia si care te vor ajuta sa primesti un diagnostic corect. CT, cunoscut si sub denumirea de tomografie computerizata, este o metoda imagistica de investigatie, care foloseste radiatiile pentru obtinerea unor imagini de rezolutie ridicata, care ajuta la stabilirea unui diagnostic corect. Util in depistarea formelor de cancer, chiar si a celor timpurii, pacientii au sansa de a se trata la timp pentru a evita complicatiile. Stiai ca un tratament pentru cancer aplicat la timp creste semnificativ rata sa de succes? Asigura-te ca mergi la cabinetul de specialitate daca medicul specialist iti recomanda sa faci o astfel de investigatie si afla, cu ajutorul sau, care sunt solutiile de tratament catre care iti poti indrepta atentia.

Locuiesti in Sectorul 6 si vrei sa afli care sunt clinicile din zona unde poti beneficia de investigatia imagistica? Atunci citeste mai departe si descopera care sunt clinicile din oras la care poti merge.

Cat costa un CT in Bucuresti, Sectorul 6?

Inainte de a merge la cabinetul de specialitate, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la tarifele practicate pentru un CT in Bucuresti, Sectorul 6. Din fericire, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un tabel cu preturi, dar si cu denumirile clinicilor din capitala la care poti merge:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
230-1.090 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 230-1.090 Ron
 • Rezultate precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii imagistice precise
 • Imagini de o rezolutie ridicata
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Solutii personalizate de tratament
Centrul Brancusi
255-1.500 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 255-1.500 Ron
 • Aparaturi performante
 • Echipamente moderne
 • Investigatii imagistice ireprosabile
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Buna pregatire
 • Nerespectarea programarilor
Romgermed
190-950 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 190-950 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Rosana Medical
250-1.100 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 250-1.100 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii imagistice precise
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in CT din Bucuresti, Sectorul 6

Din dorinta de a te ajuta sa gasesti o clinica de incredere in Sectorul 6 dotata cu aparatura necesara pentru desfasurarea examinarilor CT, in cele ce urmeaza iti vom prezenta topul promis cu cele patru clinici din capitala. Iata tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si cat de pregatiti sunt medicii din oras catre care iti poti indrepta atentia:

1. Medima

Medima Giulesti este o unitate medicala din Sectorul 6 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci un CT de calitate, aceasta fiind specializata in diagnosticul imagistic. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand, pe langa un diagnostic corect, si un plan eficient de tratament adaptat in functie de patologiile pacientilor. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile CT sunt rapide si precise, ceea ce inseamna ca pacientii pot intra in posesia unui diagnostic precis intr-un timp scurt de la executarea examinarii. Iata care sunt tipurile de investigatii CT care pot fi efectuate: CT cap si gat, radiologie toracica, radiologie musculoscheletala, abdomen, pelvis, corp, angio CT.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 230 lei (abdomen inferior sau superior nativ) si ajunge la 1.090 lei (CT cerebral + torace + abdomen superior + abdomen inferior (pelvis) cu substanta de contrast).

Unitatea medicala a primit peste cinci sute de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind incantati de modul in care au fost primiti, dar si de rezultatele precise pe care le primesc. Avand in vedere ca aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, investigatiile imagistice sunt intotdeauna precise, obtinandu-se imagini de o rezolutie ridicata. Echipa de medici bine pregatita si experimentata asigura, de asemenea, si solutii personalizate de tratament, astfel incat pacientii sa se vindece rapid si eficient. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Brancusi

Centrul Medical Brancusi se afla pe locul doi din top si asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un CT in Sectorul 6 la standarde ridicate de calitate. Unitatea medicala a fost inaugurata in anul 2009 si inca de la inceput si-a propus sa asigure tuturor servicii medicale premium si tratamente personalizate. Personalul este bine pregatit in diagnosticarea si tratarea corecta a pacientilor, avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi. Pe langa CT, poti opta si pentru RMN, radiologie, mamografie, ecografie, osteodensitometrie, radiografii panoramice dentare, morfologie fetala. Printre tipurile de CT disponibile in cadrul acestei clinici merita amintite si: CT abdominal, pelvian, cranian, la torace, gat, sinusuri, coloana.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la  255 lei pentru sinusuri nativ si poate ajunge la 1.500 pentru un CT cerebral + gat + torace + abdomen + pelvis cu substanta de contrast.

Unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste patru sute de recenzii postate in mediul online. Avand in vedere ca este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, investigatiile imagistice sunt ireprosabile, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament eficient. De asemenea, echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Romgermed

Romgermed este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o investigatie CT in Bucuresti, Sectorul 6. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu (dr. Tania Butufei si dr. Irina Dinu, medici primari), care acorda fiecarui pacient posibilitatea de a se trata in mod corespunzator, dar si de a fi diagnosticat in mod corect. In ceea ce priveste dotarile clinicii, pentru realizarea investigatiei CT se foloseste aparatul SOMATOM Scope care ofera imagini la o rezolutie inalta, astfel incat medicul de specialitate sa vada exact care sunt afectiunile de care pacientul sufera. La Romgermed poti opta pentru urmatoarele tipuri de CT: abdomen inferior si superior, articulatii sacroiliace si coxofemurale, cerebral, regiune cervicala, torace, genunchi, coloana vertebrala, uroCT. 

Pretul pentru examinarea CT porneste de la 190 lei pentru articulatii sacroiliace si coxofemurale nativ si ajunge la 950 lei pentru un CT cerebral + torace + abdomen superior + abdomen inferior (pelvis) nativ.

Clinica are peste o mie de recenzii pozitive in mediul online, multe dintre acestea venind din partea pacientilor care au mentionat ca apreciaza interactiunea cu personalul, care se afla intotdeauna la dispozitie lor. Dand dovada de o buna pregatire, experienta vasta si profesionalism, actul medical desfasurat este intotdeauna orientat catre bunastarea si vindecarea pacientilor. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, rezultatele sunt excelente, iar diagnosticul stabilit este unul corect. Cu toate acestea, atitudinea personalului de la receptie nu este intotdeauna primitoare.

4. Rosana Medical

Rosana Medical este o policlinica spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci un CT in Sectorul 6 la standarde ridicale de calitate. Personalul are o experienta vasta in desfasurarea investigatiilor imagistice, asigurand tuturor pacientilor sansa de a primi un diagnostic corect, dar si un tratament adecvat. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt ireprosabile, diagnosticul obtinut fiind intotdeauna precis. Iata care sunt tipurile de investigari CT catre care iti poti indrepta atentia: cerebral, torace, abdomen superior, abdomen inferior, bazin (articulatii sacroiliace si coxofemurale), genunchi nativ, segment de membru, coloana vertebrala, sinusuri atat nativ, cat si cu substanta de contrast.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 250 lei (CT craniu, articulatii sacroiliace si coxofemurale, genunchi sau segment de membru nativ) si ajunge la 1.100 lei (CT craniu + torace + abdomen superior + pelvis substanta de contrast).

Centrul medical a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, datorita nivelului ridicat de implicare a medicilor, dar si datorita serviciilor de inalta calitate pe care le pun in aplicare. Aparaturile si echipamentele folosite pentru desfasurarea investigatiilor imagistice sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnficativ la stabilirea unui diagnostic corect. Tot in competenta medicilor intra si elaborarea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Ai luat hotararea de a te programa pentru o investigatie CT in Bucuresti, Sectorul 6 la recomandarea medicului specialist, iar acum esti in cautarea unei clinici de incredere unde sa poti beneficia de imagini clare? Atunci cele patru optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie. Ia in considerare una dintre clinicile de mai sus si afla tot ce trebuie sa stii despre starea ta de sanatate.