Meniu

CT Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti predispus la afectiuni oncologice, iar medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi o investigatie prin computerul tomograf in Buzau, ramai in continuare la acest articol si descopera care sunt institutiile medicale pe care te poti baza pentru efectuarea examinarii imagistice. Prin intermediul computerului tomograf, medicii au posibilitatea de a vizualiza mult mai clar structurile interne si organele pacientului, cu scopul de a descoperi daca acesta se confrunta cu anumite afectiuni, tumori, noduli sau anomalii.

Cu toate ca nu exista o paleta atat de larga de clinici si centre de imagistica in Buzau, tot ai posibilitatea de a beneficia de o investigatie ireprosabila, fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Institutiile medicale din orasul tau sunt dotate cu aparaturi performante si moderne, prin intermediul carora medicii pot stabili cu usurinta un diagnostic corect.

Cat costa o investigatie prin computer tomograf in Buzau?

Preturile investigatiilor CT in Buzau pot fi influentate de o serie de factori, printre care se numara si: calitatea aparatului utilizat, calitatea imaginilor obtinute, rapiditatea scanarii si cantitatea emanata de radiatii. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele aplicate in orasul tau, dar si care sunt cele mai apreciate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
200-1.080 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 200-1.080 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv medical profesionist
 • Cabinet primitor si spatios
 • Rezultate rapide si precise
Razedent
2
250-1.100 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.100 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv medical implicat si bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Atitudine prietenoasa si pozitiva
Medicom'94
3
250-1.050 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.050 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv medical implicat, profesionist si bine pregati
 • Nerespectarea programarilor
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici care au in dotare un computer tomograf in Buzau

Daca locuiesti in Buzau si vrei sa efectuezi o investigatie imagistica prin intermediul computerului tomograf, te invitam sa citesti mai parte lista pe care ti-am pregatit-o. Iti oferim informatii despre aparaturile folosite, experienta medicilor, dar si despre impresiile celorlalti pacienti care au frecventat institutiile medicale amintite mai jos:

1. Medima

Daca esti in cautarea unui centru diagnostic imagistic in Buzau in cadrul caruia sa beneficiezi de o examinare prin computerul tomograf, poti lua in considerare institutia medicala Medima. Aceasta este o clinica de excelenta dotata cu aparaturi performante si cu tehnologii avansate, cu ajutorul carora pacientii pot beneficia de un diagnostic precis intr-un timp scurt. Echipa medicala se afla sub coordonarea prof. univ. dr. Gheorghe Iana si este compusa din medici cu o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala, competenti in realizarea investigatiilor CT: dr. Elena Voicu, dr. Gabriela Iancu, dr. Petru Cojocariu. Pe langa stabilirea precisa a unui diagnostic, pacientii mai pot beneficia si de planuri personalizate de tratament.

Pretul pentru o investigatie prin computer tomograf in Buzau la Medima incepe de la 200 lei si poate ajunge la 1080 lei in functie de zona investigata.

Clinica a primit numeroase aprecieri, fiind una dintre cel mai bine cotate institutii medicale din Buzau. Colectivul medical este bine pregatit, experimentat, amabil, responsabil si atent la nevoile pacientului, aparatura medicala utilizata este ireprosabila, oferind rezultate rapide si precise, iar cabinetul medical este spatios si primitor. In plus, rating-ul obtinut de centrul de diagnostic este maxim.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Razedent

Razedent este o clinica medicala infiintata in anul 1996, initial fiind doar un laborator de radiologie dentara; in prezent, este o varianta catre care pacientii isi pot indrepta atentia pentru realizarea unei investigatii prin computer tomograf in Buzau. Aparatura utilizata este de ultima generatie, fiind eficienta in captarea unor imagini clare, usor de examinat si de interpretat. Printre investigatiile pe care computerul tomograf le poate oferi se numara si: CT la craniu, coloana (cervicala, toracala, lombara), la torace, abdomen, pelvis si bazin. In cadrul clinicii Razedent isi desfasoara activitatea si o echipa medicala de exceptie, compusa din medici cu experienta in radiologie si imagistica medicala, printre care se numara si: dr. Catalin Citrea, dr. Diana Maria Sararu, dr. Olimpia Sandu, dr. Cristian Valentin Teodorescu si dr. Emil Marilena Preda.

Tariful aplicat pentru un CT la Razedent incepe de la 250 lei si poate ajunge la 1.100 lei.

Unele dintre cele mai apreciate aspecte ale clinicii Razedent sunt redate de: colectivul medical este profesionist, bine pregatit si cu o buna capacitate de gasire a unor solutii eficiente pentru pacienti, indiferent de gravitatea problemei de care sufera, aparaturile medicale sunt ireprosabile, iar atmosfera din interior este placuta, prietenoasa. Multi dintre cei care au venit la acest centru de imagistica au mentionat ca vor mai reveni si cu alta ocazie. 

3. Medicom ’94

Medicom ’94 este un laborator de radiologie si imagistica medicala, in cadrul caruia se pot efectua si investigatii CT in Buzau la o calitate superioara. In plus, multumita contractului incheiat cu CAS Buzau, pacientii au ocazia de a beneficia de investigatia imagistica prin computerul tomograf in mod gratuit. Aparatul care se afla in dotarile laboratorului este modern si performant, fiind capabil sa capteze imagini clare si contribuind, in acelasi timp, la efectuarea unor investigatii precise. De asemenea, nu este mai prejos nici echipa medicala, care are o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala, fiind capabila sa ofere unele dintre cele mai bune indrumari si planuri de tratament, in functie de afectiunea depistata. Computerul tomograf al clinicii este folosit pentru urmatoarele investigatii: CT la cap, regiunea cervicala, torace, abdomen, pelvis, sistem musculo-scheletal si vascular.

Pretul pentru un CT porneste de la 250 lei si poate ajunge la 1.050 lei.

Personalul medical este expert, implicat si bine pregatit in realizarea investigatiilor, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, contribuind la realizarea unor scanari precise si rapide. Cu toate acestea, au fost sesizate si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, comportamentul neadecvat al personalului de la receptie si la lipsa de organizare.

Concluzii

In cazul in care medicul specialist ti-a recomandat efectuarea unei investigatii prin computer tomograf in Buzau, poti lua in considerare cele trei clinici si centre de imagistica amintite anterior, pentru a beneficia de investigatii precise realizate in conditii optime. Nu amana astfel de examinari imagistice, mai ales daca esti predispus unor probleme severe de sanatate, pentru ca medicul sa le poata depista la timp si pentru a putea aplica un plan eficient de tratament.