Meniu

CT Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In alegerea clinicii la care sa te programezi pentru o examinare de tip computer tomograf in Craiova trebuie sa tii cont in special de doua criterii: pregatirea si experienta medicului care interpreteaza rezultatele si cat de nou si performant este echipamentul. Pentru a te ajuta sa iei o decizie buna in acest sens, iti prezentam un clasament al centrelor din oras in care sunt puse la dispozitie servicii de calitate superioara in ceea ce priveste investigatiile CT.

Aceasta examinare poate depista numeroase afectiuni si probleme medicale: tumori, boli pulmonare, cardiovasculare, de oase si articulatii, afectiuni ale creierului sau abdominale. Prin urmare, informeaza-te in cele ce urmeaza despre unde poti face un CT in Craiova in cele mai bune conditii!

Cat costa o investigatie computer tomograf in Craiova?

Daca trebuie sa faci un CT in Craiova, pretul este destul de important, pentru ca o astfel de investigatie nu este foarte ieftina. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pe care le practica unitatile medicale de top din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Spital UroScan
Clinica-Verificata
300-600 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-600 Ron
 • Aparatura moderna
 • Numeroase investigatii CT
 • Echipa medicala cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Conditii bune de tratament
 • Curatenie
SPAD Imaging
300-950 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-950 Ron
 • Investigatii CT simple sau complexe
 • Aparat CT nou si performant
 • Servicii decontate de CAS Dolj
 • Personal atent si bine instruit
 • Preturi mari
 • Nu se respecta orele de programare
MedLife
300-750 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-750 Ron
 • Investigatii CT pentru diverse zone ale corpului
 • Medici cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Investigatii decontate sau cu plata
 • Personal amabil
 • Nu se respecta orele de programare
Regina Maria
365-1.505 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 365-1.505 Ron
 • Clinica moderna
 • Numeroase investigatii CT
 • Echipamente performante
 • Medici cu experienta in radiologie si imagistica medicala
 • Nu se respecta orele de programare
CT MinFound
270-850 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 270-850 Ron
 • Medic primar cu experienta
 • In contract cu CAS
 • Computer tomograf de ultima generatie
 • Tarife rezonabile
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor dotate cu computer tomograf in Craiova

Iti prezentam in continuare centrele de imagistica dotate cu computer tomograf, din Craiova, punand accent pe servicii, tarife si opiniile pacientilor.

1. Spital UroScan

Spitalul UroScan din Craiova este specializat in imagistica, urologie si chirurgie generala, oferind si investigatii cu computerul tomograf. Unitatea medicala a fost infiintata de catre dr. Lucian Stoica cu scopul de a le oferi locuitorilor din Dolj care sufera de afectiuni ale aparatului urinar sau genital mijloace moderne de diagnostic si tratament. O mare varietate de investigatii CT se efectueaza aici, de la CT de craniu, gat, sinusuri si buco-maxilo-facial, la CT regiune toracica, abdomen, pelvis, de membre. Investigatiile se realizeaza atat cu substanta de contrast, cat si fara.

Pretul investigatiilor CT variaza intre 300 si 600 de lei.

In recenziile pacientilor, acest spital este foarte bine vazut. Sunt multe aspecte de care oamenii sunt foarte multumiti: profesionalismul si promptitudinea echipei medicale, amabilitatea si implicarea personalului de la receptie, curatenia, conditiile bune de tratament, aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Spital UroScan
Vezi Pareri

2. SPAD Imaging

SPAD Imaging este o alta optiune buna in Craiova pentru o examinare de tip computer tomograf. Acest centru de diagnostic imagistic este dotat cu aparatura moderna de tip CT si rezonanta magnetica (RMN), pentru un diagnostic precis si o conduita terapeutica eficienta. Achizitia unui computer tomograf performant Siemens go.Top 128 slice a fost realizata in premiera in Oltenia, oferind examinari cu o rezolutie deosebita, printre care si CT cardiac cu scor de calciu, angiografii CT sau coronarografie CT. Unitatea este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Pretul unei investigatii CT poate varia intre 300 si 950 de lei.

Craiovenii si locuitorii din intreg judetul Dolj care au beneficiat de diverse servicii oferite de SPAD Imaging spun, in general, despre aceasta clinica lucruri frumoase: personalul este atent, amabil si bine instruit, locatia este primitoare si frumos amenajata, unele investigatii sunt gratuite. Sunt insa si persoane care nu au fost multumite de experienta din aceasta locatie, spunand ca nu se respecta orele de programare si ca preturile sunt foarte mari.

3. MedLife PrimaMedical

Clinica MedLife PrimaMedical din Craiova a fost infiintata in anul 2004 si pune la dispozitie servicii de radiologie si imagistica medicala, printre care si computer tomograf. Investigatiile CT se realizeaza pentru mai multe zone ale corpului (craniu, regiune cervicala, torace, abdomen, coloana vertebrala, pelvis, articulatii, extremitati), iar pe langa acestea sunt oferite si examinari RMN, radiografii, ecografii, litotritie. Prima Medical se afla in contract cu CAS Dolj si cu Casa de Asigurari de Sanatate a Ministrului Transporturilor, Constructiilor si Turismului. 

Tariful unui CT este de 300 – 750 de lei.

Pentru unii dintre pacientii clinicii, experienta a fost una placuta, din mai multe motive: personal prietenos la receptie, rezultate interpretate cu acuratete si detaliat, personal medical bine pregatit si comunicativ, preturi avantajoase. Au fost insa notate si impresii mai putin placute, cum ar fi nerespectarea programarilor.

4. Regina Maria

Si in cadrul Centrului de Imagistica Regina Maria din Craiova se realizeaza examinari computer tomograf si cu, dar si fara substanta de contrast. O gama diversa de investigatii CT sunt puse la dispozitia locuitorilor din Dolj: angio CT, CT de articulatii, sinusuri, orbite, antebrat, antepicior, abdomen, pelvis, cerebral, coapsa, coloana, hipofiza, membre, genunchi, gamba etc. Centrul este dotat cu dispozitive performante, care ajuta la stabilirea unui diagnostic corect, in multe patologii. Echipa medicala este supervizata de conf. univ. dr. Ioana Andreea Gheonea, medic primar Radiologie si Imagistica Medicala si cu o vasta experienta in imagistica oncologica, gratie unor stagii de pregatire in tari europene.

Tarifele pentru CT sunt cuprinse intre 365 si 1.505 lei.

Despre activitatea de la acest centru de imagistica pacientii din Craiova si din judetul Dolj au pareri destul de impartite. Unii sustin ca medicii sunt profesionisti, implicati si ca lucreaza cu aparatura performanta, iar cativa declara ca aceasta este cea mai buna clinica din oras. Sunt insa si persoane nemultumite, care spun ca li s-au anulat programarile fara motiv, ca nu se respecta orele de programare si ca rezultatele investigatiilor vin uneori cu intarziere.

5. CT MinFound

O alta locatie de top in Craiova in care se efectueaza investigatii cu computer tomograf este MinFound. Aici, rezultatele examinarilor sunt interpretate de catre dr. Cristian Constantin, care este medic primar radiologie si imagistica medicala. Dr. Constantin este si membru al Societatii Romane de Radiologie si Imagistica Medicala. Cabinetul de radiologie este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Pretul unui CT variaza aici intre 270 si 850 de lei.

Craiovenii spun ca au descoperit aici un medic foarte bine pregatit, care are experienta in domeniu si care trateaza totul cu atentie si implicare. Computerul tomograf este de ultima generatie, mai spun oamenii, iar tarifele sunt rezonabile. Si in privinta curateniei din clinica pacientii au adus aprecieri in recenziile din mediul online.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de o investigatie computer tomograf in Craiova, o poti realiza in mai multe clinici moderne si bine puse la punct. In cele cinci locatii pe care ti le-am prezentat, poti gasi medici cu experienta in domeniu si echipamente de ultima generatie, care ofera imagini de calitate superioara. 

Indiferent ca optezi pentru un tomograf in Craiova cu sau fara substanta de contrast, optiunile sunt numeroase, iar calitatea serviciilor a fost notata de pacienti ca fiind in general una foarte buna.