Meniu

CT Cranian Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tu stiai de ce se recomanda un CT cranian, in Cluj, de catre medicul specialist? In primul rand, pentru ca o astfel de examinare permite vizualizarea diferitelor structuri ale creierului depistarea maselor tumorale, a accidentelor vasculare cerebrale, a anomaliilor vaselor de sange, a zonelor de sangerare, dar si vizualizarea craniului, in cazul unor fracturi.

In Cluj, clinicile dotate cu computer tomograf sunt recunoscute in Romania pentru investitiile in echipamente de ultima generatie, care ofera imagini si informatii pretioase despre zonele examinate. Descopera in continuare care sunt cele mai bune clinici, in ceea ce priveste investigatiile CT!

Care este pretul unui CT cranian, in Cluj?

Pretul unui CT cranian, in Cluj, variaza in functie de clinica, dupa cum se poate observa si din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Cranian
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
550-700 Ron
 • Pret CT Cranian 550-700 Ron
 • Gama vasta de specialitati medicale
 • Echipa medicala numeroasa
 • Interior curat
 • Aparatura noua si performanta
 • Nu se respecta programarile
 • Nu exista parcare pentru pacienti
CT Clinic
700-850 Ron
 • Pret CT Cranian 700-850 Ron
 • Contract cu CAS
 • Meedici specializati in imagistica hibrida si in patologia oncologica
 • Aparatura performanta PET/CT
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
Regina Maria
430-805 Ron
 • Pret CT Cranian 430-805 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura performanta
 • Aparat CT cu doze reduse de iradiere
 • Preturi mari
Interservisan
350-450 Ron
 • Pret CT Cranian 350-450 Ron
 • Medici cu experienta
 • Numeroase cabinete de specialitate
 • Aparatura performanta
 • Tarife avantajoase
 • Consultatiile se platesc inainte
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se efectueaza CT cranian, in Cluj

Sunt 5 clinici de top in care se efectueaza CT cranian, in Cluj:

1. Cardiomed

Centrul medical Cardiomed din Cluj pune la dispozitie o gama vasta de specialitati medicale (Cardiologie, Dermatologie, Pneumologie, ORL, Ginecologie etc.), echipa medicala fiind foarte numeroasa, de 130 de medici primari si specialisti. La Cardiomed functioneaza si un  departament de Imagistica medicala, unde se afla aparatura performanta, atat pentru RMN, cat si pentru CT si ecografie. Pentru investigatiile CT se utilizeaza un aparat GE Revolution Evo 128 Slices – 2020, care se bazeaza pe o tehnologie noua computerizata, combinata cu razele X, astfel incat sa se obtina imagini clare si in detaliu ale organelor si structurilor interne.

Pretul pentru un CT craniu nativ este de 550 de lei, iar un CT craniu cu substanta de contrast costa 700 de lei.

Serviciile Cardiomed Cluj sunt evaluate de pacienti, in general, ca fiind de buna calitate. Nu se contesta pregatirea, experienta si profesionalismul cadrelor medicale de aici, insa sunt nemultumiri in ceea ce priveste personalul de la receptie, faptul ca nu se respecta orele de programare sau ca nu sunt locuri de parcare pentru pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. CT Clinic

CT Clinic este o clinica  din Cluj-Napoca, infiintata in 2013 si specializata in servicii de radiologie si imagistica medicala de tip PET/CT. Echipa este formata din medici primari si specialisti, fizicieni si tehnicieni in imagistica hibrida, ce au experienta si in patologia oncologica, datorita colaborarii cu Institutul Oncologic prof. dr. Ion Chiricuta din Cluj-Napoca. In clinica se afla un aparat PET/CT General Electric, de ultima generatie, la care multe dintre investigatii se deconteaza prin CAS.

Pretul unui CT cranian nativ este de 700 de lei, iar costul unui CT cu substanta de contrast este de 850 de lei.

Unii dintre oamenii care au postat recenzii in legatura cu CT Clinic sunt nemultumiti ca la telefonul clinicii nu raspunde nimeni, dar si ca tarifele sunt cam mari. Multe alte persoane sunt multumite de servicii, spunand despre cadrele medicale ca sunt profesioniste si amabile, si ca se respecta orele de programare.

3. Regina Maria

Reteaua de clinici medicale Regina Maria vine in ajutorul pacientilor cu servicii de interes ce acopera numeroase specialitati medicale. In Cluj, sunt mai multe locatii apartinand acestui grup: trei policlinici, un centru de medicina muncii si un centru de imagistica in incinta spitalului privat. In acest departament se ofera investigatii de inalta performanta (RMN, CT, ecograf), realizate cu aparatura noua. Pentru a reduce la minim doza de iradiere, a fost implementat un program de excelenta, care adapteaza scanarea CT in functie de nevoile pacientului.

Pretul pentru un CT cerebral nativ este de 430 de lei, iar un CT cerebral nativ si cu substanta de cotrast costa 805 lei.

Parerile Clujenilor sunt diferite in ceea ce priveste serviciile oferite de spitalul Regina Maria din Cluj. Unii spun ca medicii sunt adevarati profesionisti, care se implica in tratarea si rezolvarea cazurilor si ca sunt ajutati de personal amabil. Altii spun ca serviciile nu-si merita banii, ca personalul de la receptie nu informeaza corect clientii sau ca parcarea nu acopera necesarul.

4. Interservisan

Interservisan se afla pe piata serviciilor medicale din Cluj-Napoca din 1993, cand prof. univ. dr. Teofil Pop a inaugurat Centrul Medico Chirurgical Interservisan Gheorgheni, prima clinica particulara din Romania cu actionar unic. Misiunea specialistilor de aici este de a oferi sansa la sanatate tuturor clujenilor, prin servicii de calitate, ce vizeaza numeroase specialitati. In cadrul compartimentului de Radiologie si Imagistica Medicala se realizeaza si tomografii computerizate, cu un aparat performant Siemens.

Pretul pentru un CT cranian nativ este de 350 de lei, iar pentru un CT cranian cu substanta de contrast este un tarif de 450 de lei.

Unele dintre cele mai recente recenzii postate de clujeni in legatura cu Interservisan Cluj vorbesc despre servicii de calitate, personal medical profesionist si competent, care inspira incredere, dar si despre faptul ca nu se respecta orele de programare sau ca se solicita plata inainte de consultatie.

Concluziile noastre

Exista numeroase clinici si centre medicale unde se poate face un CT cranian in Cluj. In acest judet, serviciile medicale sunt de foarte buna calitate, gratie medicilor bine pregatiti si a investitiilor constante in aparatura de ultima generatie. De aceea, sunt oameni care vin si din imprejurimi pentru a beneficia de investigatii de calitate superioara, ce ofera imagini clare si in detaliu asupra organelor corpului, in functie de necesitatile fiecaruia.