Meniu

CT Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa-ti faci o examinare prin computer tomograf in Giurgiu? In acest caz, trebuie sa te interesezi din timp cu privire la clinicile care ofera acest serviciu si modul prin care isi desfasoara activitatea. Optiunile pe care le ai sunt limitate, dar acest lucru nu inseamna ca nu vei beneficia de investigatii de calitate, din partea unor medici specialisti! 

Daca alegi serviciile de radiologie si imagistica medicala din Giurgiu, vei avea acces la o gama variata de investigatii, inclusiv la cele prin CT. Aspecte precum timpul in care sunt livrate rezultatele sau tarifele practicate difera, asa ca alege cu atentie! 

Cat costa o examinare prin computer tomograf in Giurgiu?

Pretul investigatiilor prin intermediul computerului tomograf in Giurgiu variaza, in functie de zona care este examinata. Un alt factor care poate duce la o diferenta de pret intre servicii este aparatura utilizata de medici pentru obtinerea imaginilor. In tabelul urmator au fost trecute tarifele de la cele doua clinici din oras, unde se efectueaza acest tip de serviciu: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Centrul Ema
Clinica-Verificata
240-1.390 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 240-1.390 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Conditii optime de confort si siguranta
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Spitalul de Urgenta
300-1.400 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-1.400 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Organizare slaba
 • Lipsa curateniei
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care te poti duce pentru o investigatie prin computer tomograf in Giurgiu 

In cele doua prezentari de mai jos ale clinicilor care se ocupa de investigatii prin computer tomograf in orasul Giurgiu sunt descrise aspecte legate de activitate, de la aparatura pe care o au in dotare, la experienta personalului medical. Un alt detaliu important este reputatia obtinuta de centrele respective de imagistica, datorita recenziilor publicate pe internet: 

1. Centrul Medical Ema 

Lista incepe cu primul centru de diagnostic si tratament privat infiintat in Giurgiu, si anume Centrul Medical Ema, care are o categorie special dedicata investigatiilor prin computer tomograf. De realizarea serviciilor respective se ocupa o echipa talentata, din care fac parte medici precum Dr. Bogdan Teodorescu, medic primar radiolog cu competenta in CT si IRM, Dr. Beatrice-Alexandra Naipeanu, medic specialist radiolog cu competenta in CT, Dr. Aura-Monica Manaila etc. Centrul de imagistica este dotat cu computer tomograf 8 Slice, care permite o gama larga de aplicatii si este apreciat pentru cantitatea redusa de radiatii. 

Cu privire la preturile serviciilor de tip CT, acestea incep de la 240 de lei, in cazul CT-ului pentru sinusuri nativ, dar pot ajunge si la 1.390 de lei, daca este vorba de un CT pentru craniu, gat, torace si abdomen cu substanta de contrast. 

Opiniile cu privire la activitatea Centrului Medical Ema sunt impartite: in timp ce mai multi pacienti au apreciat promptitudinea serviciilor, intrucat au primit rezultatele de care aveau nevoie in timp util, altii au atras atentia asupra organizarii slabe. Timpul de asteptare este destul de mare, din cauza programarilor care nu sunt respectate mereu. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Ema 
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu 

Un alt loc in care persoanele interesate pot gasi o gama variata de servicii de imagistica, inclusiv CT in Giurgiu, este Spitalul Judetean de Urgenta din cadrul orasului. Cu scopul de a crea niste conditii optime de confort si siguranta, s-au realizat mai multe reabilitari pentru diverse zone ale spitalului. In cadrul laboratorului de imagistica isi desfasoara activitatea mai multi medici specializati pe aceasta ramura, precum Dr. Teodora Carmen Ionescu, Dr. Silviu-Marius Ontoiu, Dr. Delia-Gabriela Arion etc. Printre competenele Dr. Teodora Ionescu, medic coordonator al laboratorului de imagistica, se numara si cea in tomografie computerizata. 

Preturile investigatiilor prin computer tomografic incep de la 300 de lei, dar pot sa ajunga si la 1.400 de lei, in functie de serviciul ales. 

Printre aspectele pozitive legate de Spitalul Judetean de Urgenta se numara echipamentele din dotare, care permit efectuarea mai multor servicii medicale, dar si comportamentul medicilor din diferite departamente, cum este cazul celui de pediatrie. In schimb, organizarea spitalului lasa de dorit: timpul de asteptare este unul ridicat, iar conditiile de igiena nu sunt cele mai bune. 

Concluzii 

In final, pentru o examinare prin computer tomograf efectuata in Girgiu, ai la dispozitie cele doua optiuni prezentate mai sus. Ambele dispun de aparatura necesara pentru a-ti oferi investigatia de care ai nevoie. Dupa obtinerea diagnosticului, tot ce ramane de facut este sa urmezi planul de tratament pe care ti-l vor recomanda medicii specialisti.