Meniu

CT Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai suferit recent de un accident vascular cerebral si vrei sa efectuezi o investigatie prin intermediul computerului tomograf in Hunedoara pentru a-ti monitoriza starea de sanatate in mod adecvat? Atunci parcurge in continuare acest articol si descopera care este institutia medicala din orasul tau spre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea acestei investigatii imagistice. 

Hunedoara nu este un oras foarte dezvoltat cand vine vorba de domeniul medical, insa, cu toate acestea, gazduieste o unitate medicala dotata cu un aparat tomograf de ultima generatie, prin intemediul caruia pacientii pot descoperi care sunt patologiile de care sufera. De asemenea, isi pot monitoriza si afectiunile existente, pentru a se asigura ca nu le este pusa viata in pericol.

Unde gasesti o clinica dotata cu un computer tomograf in Hunedoara?

Pentru a-ti simplifica procesul de documentare, ti-am selectat in tabelul de mai jos una dintre cele mai importante si populare institutii medicale care este dotata cu un computer tomograf in Hunedoara de inalta calitate. Iata care sunt si tarifele practicate la aceasta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Spitalul Municipal
Clinica-Verificata
250-1.100 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.100 Ron
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Echipa medicala profesionista si implicata
  • Curatenie
  • Atmosfera primitoare
  • Timp mare de asteptare la serviciul de urgenta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor dotate cu un computer tomograf in Hunedoara

Descopera unde poti merge pentru a beneficia de o investigatie imagistica prin computerul tomograf in Hunedoara, dar si care sunt parerile celorlalti pacienti in legatura cu unitatea medicala pe care ti-o recomandam:

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de investigatii imagistice la o calitate superioara, multumita computerului tomograf care se afla in prezent in dotarile institutiei medicale. Atat asistentele, cat si medicii au o experienta vasta in cadrul multor departamente, printre care se numara si cel de radiologie si imagistica medicala. Multumita dotarilor si aparaturilor de ultima generatie din cadrul spitalului, medicii pot desfasura un act medical ireprosabil, in care stabilesc un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. Sistemul Siemens Somatom X.cite este fabricat in anul 2021, cu 128 de slice-uri, care, in faza de reconstructie, poate furniza pana la 384 de slice-uri. Acesta este dotat cu un soft de reducere a dozei de radiatii cu pana la 60% fata de un aparat obisnuit.

De regula, pretul pentru un CT in Hunedoara porneste de la 250 lei si poate ajunge la 1.100 lei, in functie de zona sau zonele investigate. Din fericire, pacientii asigurati medical pot beneficia de aceasta investigatie in mod gratuit cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Spitalul este laudat pentru serviciile ireprosabile, dar si pentru dotarile de ultima generatie. Echipa medicala este apreciata pentru implicarea, profesionalismul si atentia de care da dovada, iar aparatul utilizat in investigatiile CT este de ultima generatie, fiind fabricat in 2021. Curatenia este ireprosabila, iar atmosfera din saloane este primitoare. Cu toate acestea, exista nemultumiri cu privire la serviciul de urgenta.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”
Vezi Pareri

Concluzii

Din fericire, exista o institutie medicala dotata cu un computer tomograf in Hunedoara, ceea ce inseamna ca iti poti efectua toate investigatiile necesare in interiorul orasului, fara sa fii nevoit sa il parasesti. Nu iti neglija sanatatea, ci ai grija sa fii la curent cu toate investigatiile medicale sugerate de medicul specialist, pentru a-ti tine afectiunile sub control, indiferent cat de grave ar fi.