Meniu

CT Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Programarea la Computer Tomograf in Oradea se poate face intr-un numar mare de clinici si centre specializate in imagistica medicala. Vei afla mai multe despre ele in acest articol, unde sunt prezentate cele mai bune optiuni, precum si intervalul de preturi pentru tomografia computerizata. 

Daca vrei sa faci CT in Oradea la pret accesibil, exista cateva optiuni bune. Este important sa nu amani investigatia, deoarece contribuie la depistarea rapida a unui spectru larg de afectiuni. Nu este dureroasa si nu dureaza mult, iar imaginile obtinute permit vizualizarea unor diverse structuri anatomice ale corpului in detaliu.

Cat costa un examen de tip Computer Tomograf in Oradea?

Examenul de tip Computer Tomograf, adica tomografia computerizata, este una dintre investigatiile imagistice de care poti beneficia si in Oradea. Pentru ca sunt disponibile mai multe clinici care ofera acest serviciu, am alcatuit un tabel pentru pacientii interesati, in care figureaza numele clinicilor medicale de top si intervalul de preturi pentru un examen CT:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
230-800 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 230-800 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programari rapide la mai multe investigatii
Pet Pozitron
250-700 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Conditii foarte bune
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si incurajare pentru pacienti
 • Sala de asteptare spatioasa si curata
 • Uneori programarile se decaleaza
Transilvania
300-1.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Centru modern si curat
 • Programarile se decaleaza uneori
Centrul Venus
350-850 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 350-850 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici devotati, atenti la nevoile pacientilor
 • Personal amabil la receptie
 • Centru modern
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza chiar si cu zeci de minute uneori
Spital Pelican
260-890 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 260-890 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici implicati, empatici si dedicati
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Conditii foarte bune
 • Atitudinea unor medici lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru Computer Tomograf in Oradea

Scanarile Computer Tomograf efectuate in cadrul unor clinici din Oradea ii ajuta pe medicii specialisti sa depisteze diferite tumori, sa urmareasca anumite leziuni si sa vada evolutia unor afectiuni de care pacientii sufera. Pentru ca reconstructia virtuala a organelor sa fie cat mai precisa si detaliata, se impune utilizarea unor echipamente performante.

Mai jos poti afla detalii importante despre clinicile care fac CT in Oradea: 

1. Clinica Raze

Clinica Raze din Oradea este o alegere foarte buna pentru pacientii interesati de Computer Tomograf, fiind o unitate medicala in care se indeplinesc standarde inalte in privinta calitatii. Obiectivul clinicii este de a asigura pacientilor un serviciu complet, motiv pentru care in aceeasi zi se realizeaza investigatii imagistice, probe de laborator si consult efectuat de medici specialisti. Sunt acoperite mai multe ramuri medicale, iar pentru tomografii computerizate se utilizeaza tehnologie Siemens 2022, de ultima generatie. 

La Clinica Raze, pretul unei investigatii CT se situeaza in intervalul 230-800 lei. Pretul variaza in functie de zona examinata si de folosirea substantei de contrast. 

Pacientii sustin ca experienta pe care au avut-o la clinica Raze a fost peste asteptari si ca au reusit sa se programeze la mai multe investigatii in aceeasi zi. Medicii sunt foarte bine pregatiti si folosesc aparatura de ultima generatie. Programarile se fac rapid, iar personalul este amabil si empatic. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Pet Pozitron

Pentru examinari CT in Oradea, multi pacienti aleg Centrul Pozitron. Cu peste 15 ani de experienta, acest centru ofera servicii de ultima generatie in sfera diagnosticului si colaboreaza cu diferite institutii medicale, astfel incat pacientul sa beneficieze rapid de o terapie aplicata. Din colectiv fac parte medici specialisti, asistenti, tehnicieni si fizicieni cu experienta. In cadrul acestui centru este disponibila si investigatia PET/CT, care este o tehnologie relativ recenta in Romania. 

Intervalul de preturi pentru un examen CT este de 250-700 lei. 

Echipa de la Pet Pozitron este profesionista, amabila, intelegatoare si incurajeaza pacientii. Intregul personal este aproape de pacient, iar conditiile sunt foarte bune. Inclusiv sala de asteptare este spatioasa si curata. Posibilitatea de a face programare online este un alt avantaj apreciat de cei care au ales acest centru de imagistica medicala. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, cateva persoane spun ca programarile nu se respecta.

3. Transilvania Imagistica

Transilvania Imagistica este un centru de imagistica si radiologie din Oradea in dotarea caruia exista si Computer Tomograf. Eficienta in diagnostic este asigurata de folosirea aparaturii medicale de inalta performanta, care asigura o calitate inalta a imaginilor si rapiditate in depistarea afectiunii. Aparatul CT prezent la Transilvania Imagistica este dotat cu software de ultima generatie si are o precizie milimetrica. 

Pretul unei investigatii de tip CT variaza intre 300 si 1.000 lei.

Profesionalismul, amabilitatea si atentia la nevoile pacientului sunt principalele calitati ale medicilor de la centrul Transilvania Imagistica. Centrul este curat si modern, iar un alt aspect apreciat de pacienti il reprezinta faptul ca persoanele cu dificultati de deplasare sau comunicare beneficiaza de atentie particulara. La polul opus, exista pacienti care spun ca programarile nu se respecta.

4. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus din Oradea dispune de o gama vasta de echipamente medicale performante, intre care si Computerul Tomograf. In dotarea centrului se afla un CT Revolution Evo 128 slice, care asigura o doza minima de iradiere si o viteza mai mare a scanarii. In departamentul de radiologie si imagistica medicala isi desfasoara activitatea un medic primar cu experienta, alaturi de tehnicieni radiologi care sunt la curent cu cele mai noi metode de diagnostic. Lista de servicii mai acopera si alte specialitati medicale, precum chirurgia generala, cardiologia si pediatria. 

La Centrul Vascular Venus, tariful pentru o examinare CT este cuprins intre 350 si 850 lei.

Serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt devotati, atenti la nevoile pacientilor si preocupati de statea acestora de sanatate. Personalul de la receptie este amabil, rabdator si ofera toate informatiile necesare. Pacientii care si-au exprimat parerea in mediul online spun ca vor reveni la acest centru, care este modern si ingrijit. La capitolul dezavantaje, pacientii mentioneaza ca programarile lor nu au fost respectae si ca au asteptat zeci de minute. 

5. Spital Pelican

Centrul de imagistica al Spitalului Pelican din Oradea completeaza cu succes topul celor mai bune clinici pentru pacientii care trebuie sa faca investigatii de tip Computer Tomograf. Investigatiile sunt efectuate de o echipa de medici ultraspecializati, care folosesc aparatura performanta pentru CT, RMN, mamografii, radiografii conventionale si osteodensitometrie. Centrul face parte din grupul Pelican, care are experienta de 11 ani in sfera medicala si este cel mai mare furnizor de servicii medicale in regim privat din Transilvania.

Un examen CT costa intre 260 si 890 lei. 

Sute de pacienti si-au povestit pe internet experienta avuta la Spital Pelican. Cele mai multe pareri sunt pozitive, de la pacienti care sustin ca medicii sunt implicati, empatici, dedicati, profesionisti si comunicativi, oferind explicatii clare. Serviciile se ridica la standarde europene de calitate, iar conditiile sunt foarte bune. Cativa pacienti considera ca preturile sunt destul de ridicate si reclama atitudinea unor medici.

Concluzii

Indiferent care este motivul pentru care medicul ti-a recomandat sa faci Computer Tomograf, este bine sa gasesti cat mai repede o clinica din Oradea care se aliniaza cerintelor tale si care asigura un raport calitate-pret convenabil. Optiunile prezentate anterior sunt preferate de pacienti datorita calitatii actului medical si profesionalismului medicilor.