Meniu

CT Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu rezultate uimitoare in diagnosticarea afectiunilor oncologice si ale modificarilor de dimensiune si structura ale organelor, formatiunilor si tesuturilor din corp, investigatia cu un computer tomograf in Piatra Neamt este din ce in ce mai frecvent folosita de medicii specialisti in diverse ramuri medicale. Cauti cel mai bun centru de imagistica pentru un CT si nu stii incotro sa te indrepti pentru o examinare in cele mai bine conditii, cu mijloace tehnice ultramoderne si personal supraspecializat.

Este normal sa iti doresti standarde inalte, in fond este vorba despre sanatatea ta si ai tot interesul sa iti poti oferi servicii de top. Vestea buna este ca le poti obtine si in Piatra Neamt, la una dintre clinicile care vor fi prezentate in articolul de fata.

Cat costa o examinare cu un computer tomograf in Piatra Neamt?

In general, Casa de Asigurari de Sanatate deconteaza o partea insemnata din costul investigatiei, insa nu intotdeauna sunt fonduri disponibile la clinicile private care au contract cu CAS, de aceea ai vrea sa stii cat te costa o examinare la computer tomograf in Piatra Neamt. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibil serviciul si care sunt tarifele practicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Antares Clinic
Clinica-Verificata
250-1.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Medlife
300-1.100 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-1.100 Ron
 • Medici profesionisti
 • Implicare in actul medical
 • Analize si investigatii de calitate
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Personalul de la receptie este slab pregatit pentru activitatea de relatii cu clientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face scanarea computer tomograf in Piatra Neamt

Oricat ai fi de grabit/-a sa faci investigatia cu un computer tomograf in Piatra Neamt, este firesc sa iti doresti sa stii mai multe amanunte despre centrele de imagistica incluse in topul de mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii cu ajutorul carora sa iti poti crea propriul clasament, prin care vei plasa in topul serviciilor clinica in care nevoile de sanatate iti vor putea fi cel mai adecvat satisfăcute. Citeste textul pana la final si vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale legate de calitatea serviciilor, dotari, competentele medicilor si chiar parerile altor pacienti care au ales sa isi impartaseasca impresiile in recenzii publice.

1. Antares Clinic

Imagistica medicala de la Antares Clinic cuprinde o diversitate de servicii complexe: osteodensitometrie DEXA, computer tomograf, ecografie, teleradiologie, radiologie digitala, rezonanta magnetica nucleara, mamografie digitala si second opinion. Cele 5 clinici din retea functioneaza in Piatra Neamt, Onesti, Botosani cu diagnostic si tratament in peste 20 de specializari medicale, un laborator de analize si investigatii paraclinice. Centrul din Piatra Neamt dispune de aparatura ultraperformanta si este deservit de o echipa de 9 medici bine pregatiti in radiologie si imagistica medicala. 

Lista de tarife se poate vizualiza pe site-ul web al clinicilor. Un CT in Piatra Neamt se poate realiza contra cost la un pret cuprins intre 250 si 1000 de lei.

O mare parte a pacientilor se declara multumiti de prestatiile acestei clinici. Sunt apreciate calitatea serviciilor, aparatura performanta si medicii profesionisti. Pe de alta parte, multe dintre persoanele care au trecut pragul clinicii Antares spun ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate si empatie si ca programarile sunt decalate.

Vezi parerile pacientilor despre Antares Clinic
Vezi Pareri

2. Medlife

Clinica MedLife Micromedica Piatra Neamt este prima unitate medicala a brandului Micromedica, inaugurata in anul 1995, in care se gaseste un centru de imagistica echipat modern, cu: rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, departament de radiologie, cu radiologie generala, radiologie dentara, mamografie, osteodensiometrie si cabinet de ecografie. Un laborator de analize medicale si cabinete de consultatii in peste 25 de specialitati medicale intregesc tabloul prezentei Micromedica in Piatra Neamt. Examinarile CT se efectueaza cu aparatul Siemens Somatom GoUp, cu performante deosebite in obtinerea unor imagini de mare acuratete si precizie. Clinica Micromedica face parte MedLife, cea mai mare retea de servicii de sanatate private din Romania, care functioneaza de aproape 30 de ani, cu peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala de ultima generatie.

Pretul unei scanari la tomograf in Piatra Neamt in aceasta clinica porneste de la 300 de lei si poate ajunge la 1100 de lei.

Pacientii au consemnat experiente diferite in cadrul recenziilor de pe Google, reflectand interactiunile cu personalul clinicii si aspecte diverse in legatura cu acestea. Pe de o parte, sunt multe comentarii pozitive la adresa medicilor, caracterizati ca fiind profesionisti si implicati in actul medical si despre calitatea analizelor si investigatiilor. Pe de alta parte, numeroase recenzii reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor. Despre personalul de la receptie se afirma ca este slab pregatit si lipsit de amabilitate.

Concluzii

Serviciile de imagistica prin computer tomograf din Piatra Neamt se desfasoara la standarde inalte de calitate, cu aparatura performanta si personal specializat profesionist in clinicile incluse in clasamentul de mai sus. Cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau contra cost este disponibila intreaga gama de examinari CT pentru toate regiunile corpului, iar tehnica de ultima generatie permite rezultate imagistice de mare acuratete, care vor putea fi folosite cu succes de medicul curant in intocmirea unui diagnostic precis al afectiunii de care suferi si in stabilirea unui tratament adecvat.