Meniu

CT Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o investigatie computer tomograf in Pitesti oferta de servicii este destul de variata, avand in vedere ca sunt multe centre medicale dotate cu echipamente de top si cu personal specializat in domeniul radiologiei si imagisticii medicale. 

In acest articol te ajutam sa identifici locatia care se conformeaza cel mai bine cerintelor tale. Vei afla informatii precum cat costa un CT in Pitesti si cum apreciaza pacientii care au beneficiat deja de serviciu calitatea rezultatelor si interactiunea cu personalul. 

Cat costa o investigatie computer tomograf la Pitesti

O investigatie CT in Pitesti are un pret care variaza in functie de partea corpului care este examinata, de clinica si de multe alti factori. In tabelul de mai jos sunt sintetizate intervalele de tarife, astfel incat sa-ti faci o idee despre cat costa un CT in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Spitalul OncoFort
Clinica-Verificata
155-1.650 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 155-1.650 Ron
 • Spital privat specializat in diagnosticul si tratamentul cancerului
 • Echipamente performante si moderne
 • Personal medical cu experienta, orientat catre pacienti
 • Gama vasta de investigatii CT
 • Consultatii second opinion internationale
Solomed – Medlife
250-950 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-950 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Personal profesionist si bine instruit
 • Dotari ultramoderne
 • CT, RMN, radiologie, ecografie
 • Nu se respecta programarile si timpii de asteptare sunt mari
 • Rezultate CT primite cu intarziere
Clinica Sante
250-1.500 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.500 Ron
 • Centru de radiologie nou infiintat
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal medical bine pregatit si amabil
 • Investigatii CT cu timp redus de scanare
 • Parteneriate cu numeroase companii private de asigurari
Centrul Sf. Nicolae
200-1.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 200-1.000 Ron
 • Spital nou si modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical apreciat pentru profesionalism si amabilitate
 • Investigatii imagistice si radiologice
 • Nu se respecta programarile
Muntenia Hospital
60-450 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 60-450 Ron
 • Contract cu CAS
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Profesionisti cu experienta
 • Aparat CT performant
 • Locatie accesibila, aproape de centrul Pitestiului
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa pentru un computer tomograf in Pitesti?

Daca esti din judetul Arges, vei gasi un computer tomograf la Pitesti in urmatoarele locatii, pe care le prezentam sub forma unui clasament:

1. Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort Pitesti, din reteaua Gral Medical, este o locatie indicata pentru cei care au nevoie sa efectueze o investigatie de tip computer tomograf, printre altele. Desi spitalul este un centru de excelenta in tratarea cancerului, cu servicii de radioterapie performanta, chimioterapie si consultatii second opinion internationale, in cadrul sau functioneaza si alte specialitati medicale, precum si un departament modern de imagistica, unde se efectueaza o gama vasta de examinari CT (buco-maxilo-facial, abdomen, coloana vertebrala, craniu, sinus, pelvis, gat etc.).

Pretul unui CT variaza, la OncoFort Pitesti, intre 155 si 1.650 de lei.

Argesenii care au luat contact cu acest spital, fie in calitate de pacienti, fie de apartinatori, au, in general, cuvinte de lauda despre el. Medicii orientati catre pacienti, personalul amabil de la receptie, aparatura medicala moderna si conditiile bune de aici sunt printre cele mai apreciate lucruri. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul OncoFort
Vezi Pareri

2. Clinica Solomed – Medlife

Clinica Solomed a fost inaugurata in 1992, iar din 2018 face parte din reteaua medicala MedLife. Medicii de la departamentul de Radiologie si imagistica medicala sunt specializati si in tomografie computerizata, astfel ca aici se pot efectua numeroase examinari de acest tip. Nu mai putin de  25 de specialitati si subspecialitati medicale se afla in acest centru medical, printre care si servicii complete de imagistica: tomografie, radiologie, RMN, ecografii 2D, 3D si 4D.

Pretul unui CT este cuprins intre 250 si 950 de lei.

Comunicarea cu pacientii acestui spital este apreciata de argeseni, pentru ca, spun ei in recenzii, se remarca pregatirea profesionala a personalului in a relationa cu ei intr-un mod deschis si amabil. Sunt insa si cateva nemultumiri ale oamenilor: nerespectarea programarilor, intarzierea primirii rezultatelor CT sau timpii prelungiti de asteptare.

3. Clinica Sante

In 2023, a fost inaugurat Centrul de Radiologie si Imagistica Sante din municipiul Pitesti, unde se efectueaza tomografii computerizate, dar si ecografii, radiografii digitale, RMN, mamografii digitale si osteodensitometrie. Echipamentele cu care a fost dotat noul centru sunt moderne, scurtand timpul de scanare si crescand calitatea imaginilor, si provin din parteneriatul Siemens-Healthineers și GE Healthcare.  Aparatul CT este un Siemens Somatom go.Top 128 slices, cu care se pot realiza numeroase investigatii de o calitate superioara. 

Investigatiile CT costa aici intre 250 si 1.500 de lei, cel mai scump fiind CT all body cu contrast. 

Clinica Sante de pe strada Mircea Eliade din Pitesti, acolo unde functioneaza noul centru de imagistica, este apreciata de pacientii din Arges din mai multe motive, dar in special pentru personalul amabil care-i intampina cu zambetul pe buze. De asemenea, argesenii au mai remarcat si calitatea echipamentelor medicale, reflectata in imagini de calitate superioara.

4. Centrul Medical Sf. Nicolae

Centrul Medical Sfantul Nicolae a fost infiintat in 2008, iar un an mai tarziu a fost inaugurat spitalul de monospecialitate Recuperare, Medicina fizica si Balneologie, in cadrul caruia functioneaza si un laborator de radiologie conventionala. Centrul este dotat cu echipamente medicale noi si performante pentru un diagnostic de precizie si pentru tratament de specialitate. In cadrul departamentului de radiologie si imagistica se efectueaza tomografii computerizate (cu un sistem computer tomograf Siemens), radiografii, osteodensitometrie, ecografii, EKG, spirometrie, oscilometrie.

Pretul investigatiilor CT este cuprins intre 200 si 1.000 de lei.

Numerosi pacienti au tinut sa-si exprime aprecierea fata de medicii de la acest spital in recenziile din mediul online. Argesenii au punctat in special: profesionalismul si pregatirea deosebita a medicilor, aparatura de ultima generatie, iar unii spun ca aceasta este cea mai buna clinica din Pitesti. Unele persoane mentioneaza insa ca programarile nu se respecta.

5. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este unul dintre cele mai importante spitale private din Arges, punand la dispozitia locuitorilor din tot judetul numeroase cabinete de specialitate, investigatii si efectuandu-se in cadrul sau si examinari computer tomograf. Spitalul este dotat cu aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia se realizeaza RMN, CT, mamografii, osteodensitometrie, ecografii. Echipamentul CT este Optima CT 520, cu 16 slices, (reconstructie 32 slices), de la General Electric. Echipa medicala de la acest departament este una numeroasa si alcatuita din profesionisti cu experienta. 

Pretul pentru tomografia computerizata este cuprins intre 60 si 450 de lei.

In mediul online sunt si pareri apreciative, dar si depreciative la adresa acestui spital privat. Pacientii subliniaza in special urmatoarele: oferta vasta de servicii si specialitati medicale, locatia accesibila, aproape de centrul Pitestiului, medici foarte bine pregatiti. In ceea ce priveste nemultumirile, sintetizam cateva: personalul de la receptie nu ofera toate informatiile necesare, nu se respecta orele de programare, iar cu unii medici nu se comunica foarte bine.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de serviciile unui computer tomograf in Pitesti, ai putut descoperi in acest articol mai multe clinici la care sa apelezi. 

In clasamentul pe care tocmai ti l-am prezentat, se afla centre medicale de renume din oras, care au laboratoare sau centre de radiologie si imagistica dotate cu echipamente ultramoderne, cu doze scazute de iradiere. Din acest motiv, orice tomograf din Pitesti vei alege, care a fost prezentat in acest articol, decizia va fi una buna pentru sanatatea ta.