Meniu

CT Pulmonar Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care iti doresti sa-ti faci un CT pulmonar in Arad, ideal este sa te interesezi din timp cu privire la clinicile din oras care se ocupa de acest tip de serviciu. Fiecare centru de imagistica are un alt mod prin care isi desfasoara activitatea, ceea ce inseamna ca oamenii pot avea parte de o experienta diferita, in functie de clinica pe care o aleg. 

Chiar daca optiunile pe care le ai sunt limitate, nu este nevoie sa iti indrepti privirea catre un alt oras pentru a beneficia de investigatia de imagistica pe care ti-a recomandat-o medicul. Exista clinici in Arad care au departamente dedicate radiologiei si imagisticii medicale, in cadrul carora se realizeaza o gama variata de servicii prin intermediul computerului tomograf. 

Cat costa un CT pulmonar in Arad? 

Tarifele investigatiilor CT in Arad pot suferi modificari, pe baza a mai multi factori: aparatura, substanta de contrast, pregatirea medicilor etc. Tocmai de aceea, pentru a nu te confrunta cu o situatie neprevazuta, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie. In cadrul lui au fost trecute tarifele de la clinicile din oras la care medicii se ocupa de aceasta investigatie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Regina Maria
405 Ron
  • Pretul pentru CT pulmonar porneste de la 405 Ron
  • Tehnologie ultraperformanta
  • Medici primari si specialisti
  • Investigatii decontabile CAS
  • Stagii de pregatire in strainatate
  • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care te poti duce pentru un CT pulmonar in Arad  

In prezentarile urmatoare sunt descrise cele doua clinici la care iti poti face un CT pulmonar in Arad, alaturi de informatii relevate in legatura cu aparatura, preturi si personal medical. Tine cont de buget si de facilitatile pe care clinica ti le pune la dispozitie, inainte de a lua o decizie in acest sens. De asemenea, parerile pacientilor care au beneficiat deja de servicii iti stau la dispozitie:  

Regina Maria 

Un alt loc care pune la dispozitia pacientilor interesati o gama variata de investigatii prin computer tomograf in Arad este centrul de imagistica din cadrul spitalului Regina Maria. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de medici si tehnicieni experimentati. Examenul CT este realizat cu ajutorul aparatului Optima CT520, care permite obtinerea unui diagnostic eficient si precis, prin tehnologia IQ Enhance. De efectuarea investigatiei se ocupa Dr. Gianina Ardelean, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, cu competente in CT, dar si Dr. Sebastian Condrea, medic primar in radiologie si imagistica medicala, cu competente in CT si RMN sau Seful De Lucrari Sorin Motoi. De asemenea, CT-ul la torace face parte din categoria serviciilor ce pot decontate prin intermediul unui bilet de trimitere.  

Pretul investigatiei incepe de la 405 lei. 

In urma experientei placute de care au avut parte la centrul de imagistica din cadrul spitalului Regina Maria, mai multi pacienti au decis sa lase recenzii pozitive pe diverse platforme de socializare. Printre aspectele apreciate se afla atmosfera si calitatea actului medical. 

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, clinicile prezentate mai sus dispun, pe de-o parte, de aparatura necesara efectuarii CT-ului pulmonar in Arad, iar pe de alta parte, de echipe formate din medici talentati. Nu ezita sa-ti faci o programare la una dintre ele, cu scopul de a afla mai multe despre starea ta de sanatate!