Meniu

CT Pulmonar Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile pulmonare sunt dificil de depistat prin metodele conventionale, motiv pentru care tot mai multi medici sugereaza efectuarea unui CT pulmonar in Braila, in prezenta unei echipe medicale experimentate. Scanarea CT utilizeaza o doza mica de raze X pentru obtinerea unor imagini clare si pentru identificarea sursei problemei. In unele situatii, poate fi vorba chiar de tumori sau noduli cancerosi care, identificati la timp, pot fi tratati eficient si rapid.

Din fericire, Braila este un oras care gazduieste o multime de clinici si centre medicale imagistice, unde pacientii pot beneficia de o investigatie precisa prin intermediul cumputerelor tomograf de calitate superioara. Conform statisticilor, peste 80% dintre cancerele la plamani pot fi tratate in mod corespunzator daca sunt depistate cand se afla in faza incipienta. Astfel, daca esti predispus la patologii pulmonare sau daca se afla rude in istoricul familial care s-au confruntat cu aceasta boala, asigura-te ca efectuezi investigatia CT o data la un an.

Cat costa un CT pulmonar in Braila?

Costurile aplicate pentru un CT pulmonar in Braila variaza in functie de mai multi factori: renumele clinicii, performanta aparaturii utilizate sau chiar renumele medicilor. Stim ca vrei sa beneficiezi de cel mai bun pret, dar si de cele mai calitative servicii, asa ca iti sugeram sa optezi pentru clinicile care ofera gratuit aceasta investigatie prin CNAS. Cu toate acestea, afla si care sunt tarifele practicate, de regula, in orasul tau la acest screening de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
250-450 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 250-450 Ron
 • Prestatie medicala exemplara
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa profesionista, implicata si bine pregatita
 • Rating maxim
 • Tehnologii avansate
 • Atmosfera prietenoasa si mediu placut
Clinica Mateus
250-400 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 250-400 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Echipa medicala profesionista
 • Act medical ireprosabil
 • Curatenie
 • Cabinet spatios si primitor
S. Pneumoftiziologie
175-450 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 175-450 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si bine pregatita
 • Servicii ireprosabile
 • Mediu primitor
 • Curatenie
Kaliophion Medical
250-400 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 250-400 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Medici profesionisti, experimentati si buni diagnosticieni
 • Investigatii ireprosabile
 • Atmosfera prietenoasa
 • Plan personalizat de tratament
Venetia Medical
200-450 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 200-450 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Investigatii precise
 • Curatenie ireprosabila
 • Mediu primitor
 • Echipa medicala profesionista
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in CT pulmonar in Braila

Pentru ca exista atat de multe centre de imagistica in orasul tau unde poti beneficia de un CT pulmonar in Braila de calitate, ne-am gandit sa iti pregatim o lista cu unele dintre cele mai apreciate institutii medicale din oras. Citeste mai departe si afla care sunt dotarile lor, dar si cum sunt vazute de pacienti:

1. Medima

Daca esti in cautarea unui centru medical de diagnostic imagistic in Braila, unde sa poti efectua un CT pulmonar la standarde inalte, atunci iti poti indrepta atentia catre Medima. Scopul sau principal este sa le asigure tuturor pacientilor un mediu adecvat in care sa se trateze si in care sa beneficieze de un diagnostic corect. Computerul tomograf utilizat este de ultima generatie si reuseste sa ofere imagini clare, usor de examinat. Colectivul medical este format din medici cu o experienta ireprosabila in imagistica medicala, amintiti fiind si: conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, cu o experienta de peste 15 ani, dr. Andreea Carmen Naca, dr. Simona Pintilie-Gherghe, dr. Aura Lucia Chircu si dr. Nicoleta Bianca Tudorachi. Acestia au si competenta de a stabili un tratament eficient, in functie de afectiunea depistata, dar si de stadiul in care se afla. 

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 250 lei si 450 lei pentru varianta cu substanta de contrast.

Medima este un centru medical apreciat in unanimitate, datorita serviciilor medicale ireprosabile. Echipa medicala este compusa din doctori bine pregatiti, amabili, atenti la detalii si capabili sa stabileasca diagnostice precise, iar aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie. Mediul este placut, primitor si curat, iar atmosfera este prietenoasa, fapt ce i-a ajutat in obtinerea unui rating maxim. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Clinica Mateus

Mateus este un centru medical multidisciplinar din Braila in cadrul caruia pacientul poate opta si pentru efectuarea unui CT pulmonar la o calitate superioara. In cadrul institutiei medicale private s-au folosit tehnologii avansate si aparaturi de inalta performanta, capabile sa realizeze investigatii precise si proceduri medicale ireprosabile. In ceea ce priveste departamentul de radiologie si imagistica medicala, acesta este dotat cu cele mai recente aparate, pe care medicul se poate baza in intregime atunci cand stabileste diagnosticul. Dr. Maria Cristina Andrei, medic primar in radiologie si imagistica medicala are competente atat in tomografie computerizata, cat si in senologie imagistica, fiind, in acelasi timp, experta in identificarea planului de tratament in functie de afectiunea pacientului.

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 250 lei, iar cel cu substanta de contrast costa 400 lei.

Principalele aspecte care au fost puternic apreciate in legatura cu unitatea medicala Mateus sunt: profesionalismul, dedicarea si implicarea colectivului medical, performanta ridicata a aparaturilor si echipamentelor medicale utilizate, dar si curatenia impecabila. In plus, cabinetul este spatios, amenajat placut si primitor. Multi dintre pacientii care au calcat pragul acestei clinici au fost multumiti.

3. Spitalul de Pneumoftiziologie Braila

Spitalul de Pneumoftiziologie din Braila pune la dispozitia tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un CT pulmonar la standarde superioare. Principalul obiectiv al institutiei medicale este sa ofere un diagnostic precis, pe baza caruia pacientul sa poata primi un tratament corespunzator. Datorita faptului ca se utilizeaza o tehnologie avansata si o aparatura de o performanta inalta, computerul tomograf SIEMENS SOMATOM go Up cu 32 slice-uri, rezultatele investigatiilor sunt intotdeuana exacte. Scanarile efectuate sunt rapide, confortabile si utilizeaza o cantitate mult mai redusa de radiatii (cu 80%) in comparatie de metodele imagistice conventionale. Echipa medicala este formata din asistente si doctori cu o experienta vasta in domeniul radiologic si de imagistica medicala, fiind competenta in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in recomandarea unui tratament eficient.

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 175 lei, iar cel cu substanta de contrast costa 450 lei.

Medicii au o buna pregatire, sunt amabili si atenti la detalii, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Profesionalismul, implicarea si actul medical ireprosabil sunt cele mai laudate aspecte atunci cand vine vorba de spitalul de pneumoftiziologie din Braila. In plus, mediul este primitor si curat. 

4. Kaliophion Medical

Kaliophion Medical este o clinica din Braila in cadrul careia pacientii pot beneficia de un CT pulmonar realizat in conditii optime. Computerul tomograf Siemens Somatom Scope Power este de ultima generatie, utilizeaza o doza redusa de radiatii in comparatie cu aparatele conventionale si ofera imagini clare, asigurand o scanare rapida si eficienta. Pe langa afectiunile usoare pe care echipamentul poate sa le identifice se numara si patologiile oncologice, chiar daca se afla in stadiul incipient. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este formata din medici dinamici si atenti la nevoile pacientilor, cu o buna pregatire in radiologie si imagistica medicala. 

Tariful aplicat pentru un CT torace nativ este de 250 lei, in timp ce varianta cu substanta de contrast poate ajunge la 400 lei.

Centrul de imagistica este apreciat si renumit pentru serviciile sale medicale ireprosabile, dar si pentru aparaturile performante care sunt puse la dispozitia medicilor. Acestia sunt bine pregatiti, amabili, profesionisti si foarte buni diagnosticieni, avand totodata competenta de a stabili si un plan personalizat de tratament. In plus, atmosfera este prietenoasa si primitoare.

5. Venetia Medical

Venetia Medical este un spital de recuperare si boli cronice in Braila care cuprinde si departamentul de imagistica medicala si care este dotat corespunzator pentru realizarea unui CT pulmonar la standarde superioare. Aparatul tomograf este de o calitate superioara si de inalta performanta, avand capacitatea de a capta imagini de o claritate maxima, usor de examinat. Multumita contractului incheiat cu CAS, pacientii au posibilitatea de a beneficia de servicii medicale decontate, printre care se numara si investigatiile CT. Colectivul medical este unul de incredere, format din asistente si doctori cu o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala, capabili sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. 

Pretul platit pentru un CT pulmonar nativ la Venetia Medical este de 200 lei, iar cel cu substanta de contrast costa 450 lei.

Spitalul de recuperare Venetia Medical din Braila a primit, in mare parte, recenzii pozitive, multumita personalului medical implicat, dar si aparaturii de ultima generatie. Asistentele si doctorii sunt atenti la nevoile pacientilor, oferindu-le sprijin si o buna indrumare, indiferent cat de grava este afectiunea sau patologia de care sufera. Mediul este primitor, iar curatenia ireprosabila. Cu toate acestea, au existat unele nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

Concluzii

Pentru efectuarea unui CT pulmonar in Braila in conditii optime, trebuie sa te asiguri ca te adresezi unei clinici de incredere, in care sa ai parte de ajutorul unei echipe medicale profesioniste. Din fericire, in articolul de mai sus iti prezentam unele dintre cele mai bune centre de imagistica si centre medicale din orasul tau spre care iti poti indrepta atentia. Tine cont de sfaturile medicului specialist si efectueaza investigatiile necesare, pentru a fi intotdeauna cu un pas inaintea oricarei probleme de sanatate.