Meniu

CT Pulmonar Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile manifestate la nivelul plamanilor pot fi de-a dreptul periculoase si pot evolua rapid, motiv pentru care medicul specialist iti poate recomanda efectuarea unui CT pulmonar in Bucuresti, pentru a vedea clar daca te confrunti cu o patologie severa sau daca totul este usor de tinut sub control. In capitala ai ocazia sa gasesti o multime de clinici si cabinete medicale de renume, care sa fie specializate in imagistica medicala. Dotarile sunt superioare, iar activitatea desfasurata de medicii profesionisti este, de cele mai multe ori, ireprosabila.

Vino in Bucuresti si monitorizeaza-ti corect starea de sanatate a plamanilor, mai ales daca medicul specialist iti indica acest lucru. Conform statisticilor, adultii care au varsta cuprinsa intre 40 si 80 de ani si care fumeaza activ inca din tinerete, trebuie sa efectueze un CT pulmonar, pentru a se asigura ca totul este in regula si ca nu sufera de patologii grave. 

Cat costa un CT pulmonar in Bucuresti?

Pretul pentru un CT pulmonar in Bucuresti este influentat de multi factori, cum ar fi calitatea aparaturilor utilizate in procesul de investigare, dar si experienta medicilor specialisti. Bineinteles, ai si posibilitatea de a opta pentru un CT pulmonar decontat. Iata care sunt clinicile populare din capitala pentru efectuarea acestei examinari, dar si care sunt preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
360 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar porneste de la 360 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Investigatii precise
 • Mediu curat, primitor si spatios
 • Programarile sunt respectate
ScanMed
2
175 Ron
 • Pret CT pulmonar 175 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Personal medical calificat, implicat si bine pregatit
 • Rating ridicat
 • Investigatii precise
 • Preturi accesibile
Neuroaxis
3
400 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar porneste de la 400 Ron
 • Seriozitate, implicare amabilitate
 • Medici de exceptie, cu o experienta vasta in domeniu
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
Medinst
300 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar porneste de la 300 Ron
 • Dotari superioare, de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Echipa medicala profesionista
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Nord
420 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar porneste de la 420 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie si cu performanta inalta
 • Prestatie ireprosabila a echipei medicale
 • Mediul este curat, primitor, dezinfectat
 • Atmosfera placuta
 • Investigatii precise si sigure
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in CT pulmonar din Bucuresti

In cele ce urmeaza iti prezentam cinci clinici de incredere, specializate in CT pulmonar in Bucuresti, la care poti apela pentru efectuarea acestei investigatii in conditii deosebite. Iata care sunt aparaturile aflate in dotarea cabinetelor, dar si cat de pregatita este echipa medicala:

1. Medima

Centrul medical de diagnostic imagistic din Bucuresti, Medima, sta la dispozitia tuturor pacientilor care vor sa efectueze un CT pulmonar la standarde superioare si in prezenta unei echipe medicale de exceptie. Investigatia imagistica este realizata prin intermediul unei aparaturi de ultima generatie care utilizeaza razele X pentru obtinerea unor rezultate clare. Echipa este formata din cadre medicale cu experienta vasta in realizarea investigatiilor imagistice si radiologice: prof. univ. dr. Gheorghe Iana, conf. dr. Ana Magdalena Bratu, sef lucrari dr. Alina Nicula, sef lucrari dr. Andreea Marinescu, dr. Bogdan Tudose si dr. Liana Pauna-Cristian. In cadrul centrelor de excelenta Medima, pacientii au posibilitatea de a obtine un diagnostic precis, dar si un tratament pe masura, indiferent de afectiunea de care sufera. Pe langa CT pulmonar, centrul de imagistica mai ofera si urmatoarele investigatii: CT cap si gat, musculo-scheletal, abdomino-pelvin, corp si angio.

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 360 lei, iar cel cu substanta de contrast este de 590 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic este bine cotat, datorita serviciilor medicale ireprosabile, dar si datorita nivelului ridicat de implicare a medicilor si asistentelor. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in realizarea investigatiilor precise. Sediul este curat,  spatios, primitor, iar programarile sunt respectate de fiecare data. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Scanmed

Scanmed este o clinica medicala din Bucuresti infiintata in 2021 si specializata in servicii de imagistica, adresandu-se tuturor pacientilor care vor sa efectueze un CT pulmonar in conditii deosebite. In cadrul clinicii se utilizeaza un aparat de ultima generatie, Siemens Somatom go.Up 64 slice, prin care se obtin imagini de o claritate maxima. In urma efectuarii investigatiei, pacientul primeste un rezultat in format A3, un DVD cu imaginile obtinute in cadrul procedurii si interpretarea rezultatelor in maximum 72 de ore de la procedura. Echipa medicala din cadrul clinicii Scanmed este experta in interpretarea rezultatelor obtinute, dar si in stabilirea unui diagnostic corect. Aceasta este formata din medici primari, cadre universitare si medici specialisti in imagistica medicala, implicati, totodata, si in cursuri de pregatire profesionala.

Tariful aplicat pentru un CT pulmonar este de 175 lei.

Curatenia exemplara, personalul empatic, cooperant si profesionist, dar si echipamentele medicale de ultima generatie folosite in realizarea investigatiilor sunt doar cateva motive pentru care clinica este apreciata. Rating-ul sau este ridicat, datorita faptului ca pacientii sunt multumiti, per total, de experienta avuta la Scanmed. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

3. Neuroaxis

Neuroaxis este prima institutie medicala privata integrata de neurologie din capitala, in care pacientul poate beneficia si de efectuarea investigatiilor imagistice, cum ar fi CT-ul pulmonar in Bucuresti. Medicii cu experienta din cadrul clinicii sunt capabili sa realizeze consultatii de specialitate, un diagnostic de precizie, un tratament eficient si o monitorizare constanta, indiferent cat de severa este afectiunea experimentata. Acestia sunt competenti in tratarea unei game variate de afectiuni, printre care sunt amintite si: boala Parkinson, scleroza multipla, hernie de disc, migrene, tumori cerebrale, dementa etc. Pentru realizarea investigatiilor imagistice de tip CT se utilizeaza aparaturi de inalta performanta, cum ar fi aparatul Somatom go.Up eficient in  evaluarea patologiilor neurologice, de la nivelul toracelui, dar si ORL. 

Pretul pentru un CT pulmonar (torace) nativ este de 400 lei, iar pentru varianta cu substanta de contrast se aplica un cost de 760 lei.

Clinica insumeaza peste doua sute de recenzii in care sunt evidentiate, in mare parte, experiente placute ale pacientilor. Cadrele medicale sunt empatice, serioase, profesioniste, experimentate, rabdatoare, amabile si orientate catre solutii, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, fiind capabile sa efectueze imagini de inalta calitate. 

4. Medinst

Inaugurat in 1996, Medinst isi dedica serviciile medicale inca de la inceput pentru diagnosticarea corecta a pacientilor si pentru tratarea lor, prin investigatii imagistice, precum CT-ul pulmonar in Bucuresti. De fapt, acesta este primul centru privat de imagistica medicala din capitala, fiind recunoscut in  hiperspecializari ca patologia cerebro-medulara, patologia sanului si musculo-scheletala. Centrul medical se afla si in colaborare cu Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare din capitala. Pe langa investigatia CT efectuata la nivelul toracelui si realizata cu ajutorul unor aparaturi de ultima generatie, se remarca si urmatoarele investigatii: CT cerebral, abdomen, pelvis, articulatii, membre, coloana vertebrala, angiografie.

Pretul pentru un CT la torace incepe de la 300 lei si poate ajunge la 750 lei.

Dotarile clinicii Medinst sunt superioare, clinica fiind echipata cu aparaturi moderne si performante Siemens, eficiente in realizarea unor investigatii precise. In plus, colectivul medical este compus din medici cu o experienta vasta, capabili sa identifice un diagnostic corect, dar si sa stabileasca un tratament adecvat. In plus, cabinetul este curat si primitor. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu strictete de fiecare data, lucru care a fost deranjant pentru unii pacienti.

5. Clinica de Imagistica Nord Provita

Provita este un centru de imagistica si tratament din Bucuresti, in cadrul caruia pacientii pot opta pentru realizarea unui CT pulmonar la standarde superioare. Centrul de imagistica din Nord are in dotare aparatul Somatom Perspective de 128 slice-uri, echipat cu CARE Dose 4S, care ajuta la reducerea cu pana la 68% din razele X folosite in diverse regiuni ale corpului. De asemenea, poate sa fie folosit si de copii, datorita faptului ca doza de radiatii este redusa semnificativ, dar si de persoanele obeze, permitand un camp de vizualizare mult mai larg. Nu este mai prejos nici echipa medicala, formata din asistente si doctori cu experienta vasta in imagistica medicala. 

Pretul pentru un CT torace nativ este de 420 lei, iar costul pentru varianta cu substanta de contrast este de 650 lei.  

Centrul de imagistica este apreciat pentru serviciile medicale de calitate superioara, pentru prestatia ireprosabila a medicilor si pentru aparaturile de ultima generatie utilizate. Clinica este primitoare, spatioasa, curata si corect dezinfectata, iar atmosfera este placuta. Programarile sunt respectate, iar colectivul medical, pe langa pricepere, da dovada si de empatie.

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi un CT pulmonar in Bucuresti pentru evaluarea exacta a zonei toracice, poti lua in considerare institutiile medicalev private amintite anterior in articol. Acestea sunt clinici si centre de imagistica medicala de renume, in cadrul carora isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista si care sunt dotate cu aparaturi de inalta performanta.