Meniu

CT Pulmonar Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suspectezi ca suferi de afectiuni ale plamanilor si vrei sa beneficiezi de un CT pulmonar in Constanta? De cele mai multe ori, medicul specialist recomanda efectuarea acestei investigatii atunci cand pacientul prezinta o simptomatologie specifica unor afectiuni pulmonare. Cea mai sigura metoda prin care patologiile de acest gen pot fi identificate este chiar prin computerul tomograf, examinarea cu raze X prin care se pot obtine imagini de o claritate incomparabila.

Din fericire, in Constanta exista o multime de clinici si centre medicale specializate in imagistica medicala si care sunt dotate ca atare pentru efectuarea unor investigatii exacte. Tumorile benigne, maligne sau anomaliile de la nivelul plamanilor sunt dificil de depistat prin alte metode medicale, motiv pentru care cei mai multi medici specialisti isi indreapta atentia catre examinarea CT.

Cat costa un CT pulmonar in Constanta?

Preturile la care vei putea beneficia de un CT pulmonar in Constanta difera de la o clinica la alta in functie de echipamentele medicale utilizate, de experienta medicilor si de renumele institutiei medicale. Din fericire, daca esti asigurat, ai sansa de a obtine aceasta investigatie in mod gratuit, doar cu ajutorul biletului de trimitere oferit de medicul de familie. Iata care sunt clinicile pe care le poti lua in considerare in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
576-656 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 576-656 Ron
 • Medici profesionisti si implicati
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Investigatii exacte
 • Rezultatele investigatiilor sunt primite la timp
Ovidius Hospital
550 Ron
 • Pret CT pulmonar 550 Ron
 • Computer tomograf de inalta performanta
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Diagnostic precis
 • Preturi ridicate
 • Nerespectarea programarilor
Medimar
700-800 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 700-800 Ron
 • Colectiv medical profesionist si experimentat
 • Computer tomograf de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Tratamente personalizate
 • Personalul de la receptie
Heka Hospital
400-600 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 400-600 Ron
 • Medici cu experienta vasta
 • Echipamente medicale de inalta performanta
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
 • Preturi ridicate
Regina Maria
420-575 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 420-575 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Computer tomograf de ultima generatie
 • Examinari exacte
 • Tratament eficient
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in CT pulmonar in Constanta

In cele ce urmeaza iti prezentam o lista cu cinci centre de imagistica specializate in CT pulmonar in Constanta pentru care poti opta, datorita impresiilor majoritar pozitive ale pacientilor, dar si multumita dotarilor de ultima generatie. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Clinica Doctor Med

Doctor Med este o unitate medicala privata situata in Constanta, la care pacientii pot apela cu incredere atunci cand vine vorba de realizarea unui CT pulmonar la o calitate inalta. Multumita faptului ca s-a investit intr-o aparatura de ultima generatie, capabila sa ofere rezultate si imagini cat mai clare, nu mai exista erori in procesul de stabilire a diagnosticului. De asemenea, aparatul CT utilizeaza o tehnologie moderna, contribuind semnificativ la obtinerea rezultatelor intr-un timp scurt. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa medicala de exceptie, priceputa in efectuarea unor investigatii precise, dar si in realizarea unor proceduri medicale fara cusur, datorita experientei vaste in domeniu. Medicii sunt, bineinteles, capabili si sa recomande un tratament eficient, indiferent de cat de severa este afectiunea pacientului.

Pretul pentru un CT pulmonar si abdomen nativ porneste de la 576 lei si poate ajunge la 656 lei.

Echipa medicala da dovada de profesionalism, atentie la detalii si o buna organizare in lucrul cu pacientii, iar aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta, reusind sa realizeze imagini clare pentru investigatii cat mai precise. Medicii ofera si planuri eficiente de tratament pentru pacientii cu probleme de sanatate sau solutii care sale fie de ajutor sa-si tina bolile sub control. De asemenea, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt inmanate la timp.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este o institutie medicala privata din Constanta definita prin profesionalism si acuratete in diagnosticare multumita investigatiilor imagistice precise, printre care se numara si CT pulmonar. Computerul tomograf  Siemens Somatom Scope Power are capacitatea de a obtine imagini exacte si clare de la nivelul zonei toracice si are capacitatea de a depista o multime de afectiuni. Pe langa cele pulmonare, sunt amintite si cele osoase, oncologice, neurologice, cardiovasculare si diverse traumatisme. Partea si mai buna este ca aparatul a fost conceput pentru a elibera o cantitate mult mai redusa de radiatii in comparatie cu echipamentele mai vechi. Echipa medicala este formata din asistente si medici capabili sa interpreteze corect rezultatele obtinute, dar si sa ofere un diagnostic precis. 

Tariful aplicat pentru un computer tomograf este de 550 lei.

Depasind trei sute de recenzii pe Google, spitalul privat din Constanta a reusit sa capete notorietate in randul pacientilor din oras. In plus, echipa medicala are o buna pregatire in imagistica medicala, iar aparatele utilizate sunt la standarde europene, oferind o claritate maxima a investigatiilor. Cu toate acestea, preturile pentru investigatii sunt suficient de ridicate, iar unii pacienti mentioneaza ca ar putea exista imbunatatiri cu privire la respectarea programarilor.

3. Medimar

Daca esti in cautarea unui centru medical de diagnostic din Constanta in cadrul caruia sa efectuezi un CT pulmonar, iti poti indrepta atentia catre Medimar. Computerul tomograf Revolution EVO aflat in dotare este o investitie de seama a centrului medical si are capacitatea de a realiza investigatii precise intr-un timp scurt. Datorita faptului ca este o examinare pe baza de raze X si ca aparatul este de ultima generatie, medicul reuseste sa depisteze in timp util care este afectiunea de care pacientul sau sufera si care sunt solutiile pe care acesta le are la dispozitie. Echipa este formata din 31 de persoane, din care se remarca activitatea a sase medici cu experienta, care au competente in imagistica medicala. In plus, clinica se afla si in parteneriat cu o agentie de asigurari de sanatate, oferind astfel posibilitatea realizarii unor investigatii gratuite.

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 700 lei, iar pentru varianta cu substanta de contrast este de 800 lei. 

Centrul de imagistica este apreciat datorita expertizei superioare a cadrelor medicale, dar si datorita aparaturilor de ultima generatie care sunt folosite in efectuarea investigatiilor imagistice. De asemenea, pacientii beneficiaza de un tratament eficient si personalizat in functie de afectiunea de care sufera. Pe de alta parte, au fost inregistrate si nemultumiri cu privire la activitatea personalului de la receptie.

4. Heka Hospital

Heka Hospital este specializat in efectuarea investigatiilor imagistice, printre care se numara si examinarea CT pulmonar in Constanta. Spitalul privat este dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, care sunt capabile sa realizeze investigatii precise si sa obtina imagini clare. Obiectivul principal al institutiei medicale este sa le ofere pacientilor posibilitatea de a obtine un diagnostic precis si de a fi tratati in mod corespunzator pentru afectiunea de care sufera. Colectivul medical este alcatuit din trei medici de exceptie: dr. Adriana Iordan, medic primar in radiologie si imagistica medicala, dr. Valentina Rusu, medic specialist in radiologie si imagistica medicala si dr. Ciresica Ungureanu, medic specialist, coordonator al departamentului de radiologie si imagistica medicala.

Pretul pentru un computer tomograf pulmonar nativ este de 400 lei si ajunge la 600 lei (cu substanta de contrast).

Spitalul Heka este apreciat, datorita amplasarii in centrul orasului, disponibilitatii unui numar generos de locuri de parcare, dar si datorita echipei medicale care este alcatuita din medici cu experienta in imagistica medicala. Acestia sunt pasionati si implicati in domeniul medical, avand posibilitatea de a oferi un diagnostic precis cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarea unitatii medicale. Cu toate acestea, costurile pentru o investigatie pot fi ridicate pentru pacientii neasigurati, iar programarile nu sunt respectate cu strictete.

5. Regina Maria – Pozimed

Un alt centru de imagistica in Constanta unde se efectueaza investigatii ca CT-ul pulmonar la standarde superioare este Pozimed, care se afla in cadrul retelei de sanatate Regina Maria. Aparatele folosite pentru realizarea investigatiilor imagistice sunt de ultima generatie, fiind capabile sa depisteze afectiuni pulmonare, chiar daca se afla in stadiul incipient. Pe langa computerul tomograf, pacientii mai pot opta si pentru examinari ca: mamografie digitala, osteodensitometrie, radiologie digitala si ecografii. Colectivul medical este format din asistente si medici competenti in realizarea investigatiilor imagistice, fiind experti in stabilirea unui diagnostic precis.

Pretul aplicat pentru un CT pulmonar este 420 lei si poate ajunge la 575 lei, pentru varianta cu substanta de contrast.

Datorita dotarilor superioare si a colectivului medical de exceptie, centrul de imagistica Pozimed a primit multe aprecieri de-a lungul timpului. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor pentru stabilirea unui diagnostic precis. Echipa medicala nu numai ca reuseste sa identifice care este afectiunea de care pacientul sufera, dar poate oferi si un plan eficient de tratament. Pe de alta parte, s-au sesizat anumite nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

Concluzii

Daca locuiesti in Constanta si vrei sa efectuezi un CT pulmonar sub asistenta unui colectiv medical bine pregatit, poti lua in considerare institutiile medicale private amintite anterior. Echipamentele si aparaturile medicale sunt concepute la standarde europene, fiind capabile sa efectueze investigatii precise. Nu-ti pune in pericol sanatatea si efectueaza examinarile necesare pe care medicul specialist ti le recomanda.