Meniu

CT Pulmonar Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea afectiunilor sau patologiilor plamanilor nu pot fi identificate decat cu ajutorul unui CT pulmonar. In Craiova, din fericire, exista cateva centre medicale si clinici in cadrul carora poti beneficia de o astfel de investigatie aprofundata, pentru a afla la timp daca suferi de probleme pulmonare. 

Multe dintre institutiile medicale din Craiova sunt dotate cu aparaturi performante, astfel incat examinarea cu computerul tomograf sa fie realizata in conditii sigure si de precizie maxima. Prin intermediul sau, medicul specialist are capacitatea de a identifica prezenta nodulilor benigni sau maligni, mai ales daca in istoricul familial exista cazuri de persoane care au suferit de cancer pulmonar. In cele ce urmeaza vei descoperi care sunt centrele medicale la care poti apela, dar si care sunt dotarile principale ale acestora.

Ce buget sa pregatesti pentru un CT pulmonar in Craiova?

Costurile investigatiei cu CT pulmonar in Craiova pot varia de la o institutie medicala la alta, in functie de echipamentele utilizate. Pentru realizarea unui CT precis, este necesara o aparatura pe masura, care sa poata oferi o imagine clara asupra zonei investigate. Din fericire, daca esti asigurat, poti opta chiar si pentru un CT gratuit. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile din orasul tau pe care te poti baza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
SPAD Imaging
Clinica-Verificata
400-750 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 400-750 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Echipa medicala profesionista
 • Contract incheiat cu CAS
 • Nerespectarea programarilor
Prima Medical
350-800 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 350-800 Ron
 • Contract cu CAS
 • Echipa medicala experimentata si atenta la detalii
 • Interpretare corecta
 • Aparaturi performante
 • Programarile nu sunt respectate
Regina Maria
405-755 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 405-755 Ron
 • Personal medical profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii de inalta calitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in efectuarea unui CT pulmonar in Craiova

Locuiesti in Craiova si vrei sa efectuezi un CT pulmonar la o clinica de renume? Atunci informatiile de mai jos iti vor fi utile in descoperirea unui centru medical de imagistica medicala dotat in mod corespunzator si in cadrul caruia isi efectueaza activitatea o echipa medicala de renume. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte:

1. SPAD Imaging

SPAD Imaging este un centru medical de diagnostic imagistic din Craiova in care pacientii pot opta pentru realizarea unui CT pulmonar la standarde superioare. Clinica este specializata in efectuarea investigatiilor imagistice de inalta performanta, printre care se remarca si computerul tomograf si rezonanta magnetica. Pentru realizarea investigatiilor CT de o precizie inalta, se foloseste aparatul Siemens Somatom go.Top 128 Slice Cardiovascular Edition si echipamente de ultima generatie, al caror scop este sa ofere un diagnostic cat mai precis. Examinarea CT poate sa fie realizata de atat de adulti si varstnici, cat si de copii. Spad Imaging are, de asemenea, si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii au ocazia de a opta pentru servicii medicale decontate de catre stat. 

Pretul pentru un CT pulmonar incepe de la 400 lei si poate ajunge la 750 lei.

Clinica este apreciata pentru serviciile pe care le ofera tuturor pacientilor. Cadrele medicale sunt laudate pentru prestatia ireprosabila, iar aparatura folosita este de ultima generatie, permitand identificarea unui diagnostic precis. De asemenea, personalul medical da dovada de profesionalism si amabilitate. Din pacate, exista nemultumiti cu privire la programarile efectuate, pentru ca nu sunt respectate cu strictete.

Vezi parerile pacientilor despre SPAD Imaging
Vezi Pareri

2. MedLife PrimaMedical

MedLife PrimaMedical a fost fondata in anul 2004 si isi concentreaza activitatea pe serviciile de imagistica medicala si radiologie in cadrul careia se pot efectua investigatii CT pulmonar in Craiova. Principalul sau obiectiv este sa implementeze o retea nationala privata de centre de diagnostic interconectate atat la nivel national, cat si la nivel international. Aparaturile si echipamentele folosite in dotarea clinicii sunt de ultima generatie si sunt actualizate in mod constant, fiind intotdeauna la curent cu noile aparitii. Rezultatele si informatiile obtinute in urma investigatiilor sunt precise, fiind corect interpretate de catre echipa medicala. Personalul este format din asistente si medici profesionisti, cu o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala, avand competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si de a recomanda un tratament eficient.

Tariful aplicat pentru un CT pulmonar incepe de la 350 lei si poate ajunge la 800 lei.

Printre aspectele apreciate la MedLife PrimaMedical se numara si: prestatia ireprosabila a echipei medicale, formata din medici implicati, cu experienta si atentie la detalii, performanta inalta a aparaturilor si echipamentelor medicale utilizate si competenta medicilor de interpretare corecta a rezultatelor primite in urma investigatiilor. In plus, clinica are si parteneriat cu CAS pentru decontarea serviciilor medicale. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

3. Regina Maria

Centrul de imagistica din Craiova aflat in reteaua de sanatate Regina Maria este sub coordonarea conf. univ. dr. Ioana Andreea Gheonea, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu pregatirea necesara de a realiza un CT pulmonar. Aceasta are o experienta vasta in imagistica oncologica, experienta dobandita prin diverse stagii de pregatire in Austria, SUA, Spania, Franta, Polonia si Olanda. Aparatele utilizate sunt de o performanta inalta, fiind capabile sa obtina imagini clare intr-un timp scurt, fiind de un real ajutor in identificarea unei game largi de patologii. Investigatiile de rezonanta magnetica si tomografie computerizata pot fi decontate prin CAS, iar echipa medicala este formata din asistente si doctori profesionisti, cu metode eficiente si inovative de abordare a pacientilor, indiferent cat de severe sunt afectiunile de care sufera. 

Pretul pentru un CT la torace nativ este de 405 lei, iar pentru investigatia cu substanta de contrast, costul este de 755 lei. 

Serviciile medicale prestate la centrul de imagistica Regina Maria din Craiova au primit atat recenzii pozitive, cat si negative. Personalul medical este atent la nevoile pacientului, este profesionist si experimentat, iar echipamentele utilizate sunt de ultima generatie. Din pacate, au fost semnalate cazuri in care programarile au fost anulate sau nerespectate. In plus, in numeroase ocazii, pacientii au fost nemultumiti de atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Vrei sa efectuezi un CT pulmonar in Craiova si vrei sa apelezi la o clinica de incredere? Din fericire, anterior in articol ti-am prezentat unele dintre cele mai bune variante din orasul tau pe care le poti lua in considerare, datorita rating-ului ridicat, aparaturilor performante si actului medical ireprosabil al medicilor. Afla care este afectiunea de care suferi si trateaz-o ca atare, sub indrumarea medicului specialist.