Meniu

CT Pulmonar Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii carora li s-a recomandat sa faca o tomografie computerizata la nivelul toracelui si se afla in cautarea unei clinici unde se efectueaza CT pulmonar in Galati au la dispozitie cateva optiuni bune. Aceasta investigatie imagistica poate fi recomandata de catre medic pacientilor care se confrunta cu dureri in piept, dificultati de respiratie si tuse agresiva. 

Problemele cu plamanii pot fi depistate printr-o tomografie computerizata, imaginile fiind utile in examinarea modificarilor patologice la nivelul plamanilor, cum ar fi infectii sau tumori. Procedura foloseste raze X si este neinvaziva. Persoanele care locuiesc in Galati pot afla din acest articol mai multe detalii despre clinicile si centrele medicale de imagistica pe care alti pacienti le recomanda si in cadrul carora au avut o experienta buna.

Care este tariful pentru CT pulmonar in Galati?

CT-ul pulmonar este denumirea pe care pacientii o mai folosesc pentru CT-ul la torace, fiind o investigatie imagistica de care poti beneficia la cateva clinici bune din Galati.  Mai jos poti vedea care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Remenix
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret CT pulmonar 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atmosfera calda
 • Aparatura de ultima generatie
 • Apelurile sunt uneori preluate greu
Scanexpert
300 Ron
 • Pret CT pulmonar 300 Ron
 • Servicii de imagistica medicala calitative
 • Profesionalism
 • Echipa bine pregatita, atenta si empatica
 • Amabilitate
 • Intelegere fata de pacient
Medimage
375 Ron
 • Pret CT pulmonar 375 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal competent
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Unii pacienti spun ca imaginile sunt slab calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

CT pulmonar in Galati: unde se face aceasta investigatie?

Este posibil ca o cautare pe Google sa nu fie suficienta atunci cand vrei sa alegi o clinica din Galati dupa ce medicul ti-a recomandat sa faci CT pulmonar. Fiind vorba despre o investigatie cu rol important in diagnostic, pacientii trebuie sa aleaga o clinica unde se foloseste aparatura performanta si unde medicii au experienta. 

Pentru a le fi mai usor sa faca acest lucru, am alcatuit un clasament ce surprinde informatii utile si detalii despre pretul CT-ului la torace in cadrul celor mai bune centre de imagistica situate in Galati:

1. Remenix

Cei mai multi pacienti din Galati aleg centrul Remenix pentru tomografii computerizate, inclusiv pentru CT pulmonar. Obiectivul de baza al personalului din aceasta clinica este de a asigura precizia in diagnostic, fie ca e vorba despre CT, RMN sau ecografie. Pentru CT, se foloseste aparatul Philips MX cu 16 sectiuni. Acesta permite ca investigatiile sa fie efectuate mai rapid, cu o doza redusa de iradiere. Din colectiv fac parte cadre universitare, medici primari si medici specialisti care au experienta vasta in domeniul imagisticii si radiologiei. Cu o experienta de peste 16 ani, Remenix pune la dispozitia pacientilor tehnologii de ultima generatie la nivel local. 

La Remenix, un CT torace nativ costa 400 lei.

Pacientii care si-au impartasit pe internet impresiile despre centrul Remenix se declara multumiti si spun ca au avut o experienta placuta. Personalul de la receptie este amabil, iar medicii sunt profesionisti, atenti si disponibili sa raspunda la toate intrebarile pacientilor. Atmosfera din clinica este calda si se foloseste aparatura de ultima generatie. Cativa pacienti spun ca apelurile sunt preluate greu de operatori, iar putine persoane spun ca au existat probleme la interpretarea rezultatelor.

Vezi parerile pacientilor despre Remenix
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Pentru CT pulmonar in orasul Galati, se pot face programari si la Scanexpert. Acest centru medical asigura servicii de imagistica inalt calitative, oferind pacientilor optiunea de a efectua tomografii computerizate, RMN, mamografie si investigatii ecografice. Se foloseste aparatura de ultima generatie, care produce imagini de precizie si calitate superioara. Personalul medical are experienta si prioritizeaza siguranta pacientului. 

CT-ul de torace nativ are tariful de 300 lei. 

Echipa de la Scanexpert este profesionista, empatica, atenta si amabila. Personalul este bine pregatit si rabdator, iar serviciile sunt de inalta calitate. Majoritatea pacientilor care au trecut pragul acestui centru de imagistica medicala il recomanda si altora, unul dintre motive fiind seriozitatea medicilor si intelegerea fata de pacienti. 

3. Medimage

Centrul de imagistica medicala Medimage din Galati ofera servicii de diagnostic, printre care se numara si CT-ul pulmonar. Acesta a fost deschis in anul 2006 si asigura o gama variata de investigatii imagistice: RMN, CT si radiologie digitala. Centrul este dotat cu aparatura ultraperformanta, fiind prima unitate medicala din Galati in care s-a achizitionat aparatul RMN Aperto-Hitachi. 

La Medimage, examinarea CT de torace costa 375 lei.

Personalul de la Medimage este amabil, serios si competent. Asa reiese din opiniile pacientilor, care s-au aratat multumiti de calitatea serviciilor. Desi feedback-ul este in mare parte pozitiv si pacientii spun ca au primit rezultatele rapid, exista si pacienti care spun ca imaginile sunt slab calitative.

Concluzii

CT-ul pulmonar poate depista boli ca pneumonia, tuberculoza si leziunile pulmonare de natura neoplazica, in Galati fiind situate cateva centre care asigura aceasta investigatie. Medicul specialist este cel care iti va indica daca este nevoie sau nu sa faci aceasta examinare, in functie de simptome si de alte afectiuni depistate in trecut.