Meniu

CT Pulmonar Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tehnica medicala care permite examinarea atenta a zonei toracice, CT-ul pulmonar in Oradea, este de un real ajutor pentru pacientii care vor sa afle daca se confrunta cu afectiuni sau patologii severe la nivelul plamanilor. De multe ori, medicul specialist este cel care recomanda efectuarea unei astfel de investigatii, pentru a depista cu exactitate care este problema de care pacientul sufera. 

Pentru ca Oradea este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, ai sansa de a solicita ajutorul unor medici cu experienta vasta in imagistica medicala, cu pregatiri intense in cadrul stagiilor de practica si a cursurilor de formare profesionala. In plus, majoritatea unitatilor medicale private sunt dotate cu aparaturi concepute la standarde europene, care au capacitatea de a oferi imagini clare ale organelor interne. Examinarea pulmonara se recomanda cu precadere persoanelor care au un istoric de cancer pulmonar in familie.

Ce buget sa pregatesti pentru un CT pulmonar in Oradea?

Costurile necesare pentru efectuarea unui CT pulmonar in Oradea sunt diferite de la un caz la altul. Cabinetele de imagistica dotate cu aparaturi moderne si performante vor aplica intotdeauna preturi care se acopere din investitia initiala, dar si din experienta medicilor care efectueaza examinarile respective. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt preturile aplicate la investigatiile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
230-390 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 230-390 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa medicala empatica, profesionista si implicata
 • Investigatii precise
 • Programari rapide
 • Diagnostic exact
Pet Pozitron
280-500 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 280-500 Ron
 • Investigatii precise
 • Aparaturi cu o performanta inalta
 • Parcare generoasa
 • Medici primari in imagistica medicala
 • Nerespectarea programarilor
Transilvania
250-480 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 250-480 Ron
 • Amabilitate, profesionalism si calitate
 • Mediu curat si primitor
 • Aparaturi performante
 • Medici profesionisti
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Venus
285-450 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 285-450 Ron
 • Computer tomograf de ultima generatie
 • Medic primar in radiologie si imagistica medicala
 • Diagnostic precis
 • Mediu placut
 • Personalul de la receptie
Spital Pelican
260-430 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 260-430 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si atentie
 • Dotari superioare
 • Investigatii ireprosabile
 • Echipa profesionista si bine pregatita
 • Preturi ridicate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in efectuarea unui CT pulmonar in Oradea

Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile de imagistica medicala din Oradea in cadrul carora se efectueaza un CT pulmonar la standarde superioare. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare institutie medicala privata in parte:

1. Clinica Raze

Clinica Raze este o unitate medicala multidisciplinara si este o varianta potrivita pentru pacientii care vor sa beneficieze de un CT pulmonar in Oradea realizat de doctori experimentati. Departamentul de radiologie si imagistica medicala este dotat cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, intre care se aminteste si computerul tomograf (CT) Siemens Somatom Go Up cu 64 slice-uri, echipat cu cea mai recenta tehnologie. Aparatul emite o cantitate de radiatii semnificativ redusa fata de investigatiile radiologice clasice. In plus, echipa medicala se ocupa de interpretarea rezultatelor obtinute in urma examinarii in aproximativ 24 de ore de la efectuarea sa. Colectivul medical de la departamentul de radiologie si imagistica medicala este format din doi medici primari: dr. Dumitru Dragnea si dr. Maria Caranfil.

Pretul pentru un CT nativ la regiunea toracica este de 230 lei, iar cu substanta de contrast, 390 lei.

Clinica a primit o multime de aprecieri de-a lungul timpului, datorita echipei medicale implicate si dedicate activitatii desfasurate, dar si datorita echiparii departamentului de radiologie si imagistica medicala cu aparaturi de ultima generatie, capabile sa efectueze investigatii precise. De asemenea, programarile se realizeaza intr-un timp scurt.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Pet Pozitron

Pet Pozitron este un centru de diagnostic situat in Oradea, specializat in realizarea unui CT pulmonar la o calitate superioara. In cadrul centrului medical, pe langa investigatiile CT, se realizeaza si PET CT, o examinare recomandata, in special, pacientilor care sufera de afectiuni oncologice, pentru o monitorizare eficienta a patologiilor. Examinarea CT la torace este realizata prin intermediul unui computer tomograf de ultima generatie, care permite vizualizarea aprofundata si care ajuta la depistarea afectiunilor pulmonare. Echipa medicala a departamentului de imagistica medicala este formata din: Conf. Dr. Straciuc Oreste, medic sef, medic primar radiodiagnostic, dr. Oncu Crenguta, medic primar in medicina nucleara si Ph. Dr. Lengyel Zsolt, medic specialist in medicina nucleara, capabili sa efectueze investigatii ireprosabile.

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 280 lei, iar cel cu substanta de contrast costa 500 lei.

Centrul de diagnostic Pet Pozitron este apreciat pentru serviciile medicale ireprosabile, dar si pentru aparaturile de ultima generatie aflate in dotarea cabinetului. Echipa medicala este alcatuita din medici cu o experienta vasta in efectuarea investigatiilor. In posesia institutiei medicala exista si o parcare generoasa. Cu toate acestea, s-au sesizat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor pacientilor.

3. Transilvania Imagistica

Transilvania Imagistica este un furnizor de servicii medicale de imagistica si radiologie, in cadrul caruia poti beneficia de un CT pulmonar in Oradea la o calitate superioara. Serviciile private se adreseaza si pacientilor asigurati, datorita contractului incheiat cu CNAS, prin care pacientii pot opta pentru investigatii decontate. Aparatura medicala (computerul tomograf GE Multi Slice spiral) aflata in dotarea cabinetului este de cea mai inalta performanta, la standard similar cu cele din Vestul Europei. Prin intermediul sau, investigatiile realizate au un nivel ridicat de precizie, fiind de un ajutor in stabilirea unui diagnostic exact. Echipa medicala este formata din medici profesionisti si experti, care isi abordeaza eficient fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa este patologia de care sufera. 

Tariful aplicat pentru un CT pulmonar nativ este de 250 lei, iar cel cu substanta de contrast este de 480 lei.

Profesionalismul, calitatea si amabilitatea cadrelor medicale sunt calitati puternic apreciate la clinica Transilvania Imagistica. Mediul este curat, placut amenajat, astfel incat pacientii sa se simta cat mai confortabil. Personalul este amabil cu toata lumea, asigurand o comunicare eficienta. Din pacate, nu se respecta orele programarilor din cauza numarului ridicat de solicitari.

4. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus este multidisciplinar, adresandu-se si pacientilor care vor sa efectueze un CT pulmonar in Oradea. Departamentul de imagistica al centrului medical este dotat cu echipamente, tehnologii si aparaturi moderne, prin intermediul carora se pot realiza investigatii precise. Computer tomograf Revolution Evo 128 slice cuprinde  algoritmi avansati de claritate a imaginii. Acesta este capabil sa scada doza de iradiere cu pana la 60%. De asemenea, rezultatele pot fi obtinute intr-un timp scurt, datorita functiei Ultra Dose Low. Din cadrul echipei medicale face parte si dr. Dragnea Dumitru, medic primar radiologie si imagistica medicala, competenta in ecografii generale (abdomino-pelvine), tiroida, toracica, mamara, de parti moi. Acesta este capabil sa identifice concret care este afectiunea de care pacientul sufera, stabilind un plan eficient si personalizat de tratament.

Pretul pentru un CT la torace nativ este de 285 lei, iar pentru varianta cu substanta de contrast, costurile pot ajunge si la 450 lei.

Clinica a primit o multime de recenzii pozitive, datorita bunei pregatiri si organizari. Echipa medicala este formata din medici specializati in imagistica medicala, capabili sa efectueze investigatii de screening exacte si rapide. In plus, aparatura este de ultima generatie, cu ajutorul careia pacientul se poate bucura de un diagnostic precis. Cu toate acestea, au fost semnalate nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

5. Spital Pelican

Spitalul Pelicat este o institutie medicala privata din Oradea, care, printre multiplele specialitati, cuprinde si departamentul de radiologie si imagistica medicala, unde pacientii pot efectua un CT pulmonar la standarde superioare. Computerul tomograf cuprinde 128 de spire, care permite obtinerea unor imagini de o calitate superioara intr-un timp scurt in comparatie cu aparatele conventionale. Doza de iradiere este redusa semnificativ, oferind posibilitatea reconstructiilor multiplanare si volumetrice 3D. Colectivul medical este compus din asistente si medici de renume, care au experienta in imagistica medicala si care reusesc sa ofere un tratament eficient pentru afectiunea pacientului, dupa o diagnosticare ca la carte. Pe langa CT pulmonar, se mai pot efectua si: CT craniu, la regiunea gatului, abdomenului, tractului digestiv, pelvisului, scheletului axial etc.

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 260 lei, iar cel cu substanta de contrast este de 430 lei.

Spitalul insumeaza peste trei sute de recenzii, ceea ce inseamna ca este o unitate medicala renumita in Oradea. Medicii sunt profesionisti, amabili, atenti la nevoile pacientilor, iar aparaturile aflate in dotare sunt de ultima generatie, permitand efectuarea unor investigatii ireprosabile. Exista pacienti care spun ca sunt multumiti si de procedura de internare. Pe de alta parte, au fost sesizate si nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor si preturile ridicate.

Concluzii

Pentru efectuarea unui CT pulmonar in Oradea la o calitate ridicata, trebuie sa te asiguri ca te adresezi unui centrul medical de imagistica de renume, care este bine cotat in orasul tau. Din fericire, lista cu institutiile medicale private amintite anterior cuprinde variante pe care le poti lua in considerare, datorita colectivului medical implicat, dar si datorita dotarilor superioare.