Meniu

CT Pulmonar Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Folosit pentru depistarea cancerului, a bolilor obstructive, a infectiuniilor si a emboliei plamanilor, CT pulmonar in Ploiesti se poate efectua la una dintre clinicile de top prevazute cu departamente de imagistica performanta, aparatura de ultima generatie si medici competenti. Daca ti-a fost prescrisa investigatia, nu este cazul sa mai amani, chiar daca ai dori sa cercetezi piata serviciilor medicale din oras pentru a identifica centrul care sa iti satisfaca exigentele cat mai bine.

Te poti folosi cu incredere de informatiile din acest articol, din care vei afla unde poti obtine in Ploiesti un diagnostic imagistic de calitate pentru simptomele pulmonare pe care le acuzi, cu ajutorul tomografiei computerizate.

Unde mergi pentru CT pulmonar in Ploiesti? 

Este normal sa iti doresti sa faci investigatia plamanilor in proximitatea ta din mai multe considerente, printre care accesibilitatea primeaza la un CT pulmonar in Ploiesti. Nu este nevoie de un drum catre Bucuresti si, in plus, ai putea beneficia de servicii decontate prin CJAS Prahova, cu bilet de trimitere de la medicul specialist. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care poti suna pentru realizarea unei programari la tomograf.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Dentirad
Clinica-Verificata
400-650 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 400-650 Ron
 • Spital cochet si modern
 • Curatenie ireprosabila
 • Personal amabil si profesionist
 • Medici implicati si empatici
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Gral Medical
350-650 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 350-650 Ron
 • Clinica eleganta si curata
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de calitate
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face CT pulmonar in Ploiesti

De rezultatul imagistic al examinarii CT pulmonar in Ploiesti depind corectitudinea diagnosticului pe care medicul curant il va intocmi si stabilirea tratamentului adecvat, de aceea vrei sa te asiguri ca vei alege cea mai buna clinica in care sa faci tomografie. Pentru o decizie bine intemeiata rational, bazata pe argumente solide, iti stau la dispozitie informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre calitatea serviciilor, despre performantele aparaturii, despre competentele medicilor, tarifele practicate si opiniile pacientilor care au trecut pragul unitatilor medicale din clasament.

1. Dentirad

La Spitalul Dentirad din Plopeni-Prahova, la numai 15 kg distanta de municipiul Ploiesti, se pot efectua investigatii complete cu un computer tomograf de ultima generatie, cu inalta precizie medicala: CT cranio-cerebral, CT pulmonar, CT cardiac, CT toracic, CT abdominal, CT pelvin, CT musculo-scheletal. Medicul competent pentru coordonarea si interpretarea investigatiei este dr. Valentina Georgiana Bogatoiu Balcanuta, medic primar radiologie si imagistica medicala. Dentirad Hospital este o unitate spitaliceasca aflata in contract cu CAS Prahova si dispune de servicii de spitalizare continua in medicina interna si recuperare medicala si de spitalizare de zi in medicina interna, recuperare medicala, cardiologie si chirurgie vasculara. In reteaua Dentirad functioneaza in judetul Prahova spitalul din Plopeni, clinici in Ploiesti, Plopeni, Ceptura si Goruna si o clinica de stomatologie.

Pretul unui CT pulmonar la acest spital este de 400 de lei fara substanta de contrast si de 650 de lei cu substanta de contrast.

Pacientii care au fost internati aici apreciaza ca este un spital cochet, modern, curat, cu personal amabil si profesionist si medici implicati si empatici. Sunt si persoane care scriu in recenziile de pe Google ca serviciul de call center raspunde foarte greu la telefon, ceea ce face dificila programarea consultatiilor si internarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dentirad
Vezi Pareri

2. Gral Medical

La Centrul Gral Medical din Ploiesti, prahovenii pot accesa investigatii imagistice de mare acuratete: radiologie, RMN si toata gama de CT: CT craniu si hipofiza, CT torace, CT pulmonar, CT buco-maxilar, CT sinusuri, CT abdominal, CT coloana, CT pelvis, CT genunchi, sold, glezna, membre, cu si fara substanta de contrast. Pentru investigarea tomografica a plamanilor te vei adresa aici unuia dintre cei sase medici, care iti va elibera diagnosticul imagistic de care ai nevoie pentru rezolvarea afectiunii pulmonare de care suferi. Gral Medical este o retea privata de sanatate cu capital integral romanesc, care activeaza in Romania cu 76 centre medicale in 9 judete din tara, 17 laboratoare, 38 centre regionale de recoltare, 16 clinici (din care 3 centre de imagistica medicala) si 5 spitale oncologice si un centru de medicina nucleara.

Tarifele clinicii pot fi consultate pe site-ul web. Pentru un CT pulmonar nativ, Gral Medical percepe suma de 350 de lei, iar pentru CT pulmonar cu substanta de contrast, pretul este de 650 de lei.

Pacientii considera ca Gral Medical este o clinica eleganta, curata, cu medici profesionisti si investigatii de calitate. Recenziile de pe Google mentioneaza insa si elemente mai putin placute ale interactiunii cu personalul clinicii. Potrivit unora dintre comentarii, programarile sunt orientative, intrucat exista aproape intotdeauna timp de asteptare, iar comunicarea receptionerelor cu pacientii nu are amabilitatea necesara unui post de relatii cu publicul.

Concluzii

Desi apropierea de Capitala ar putea fi considerata un avantaj pentru accesarea unor servicii de imagistica medicala de cea mai buna calitate, prahovenii se pot bucura de posibilitatea efectuarii unui CT pulmonar in Ploiesti la standarde inalte, cu aparatura de ultima generatie si personal medical competent. La clinicile moderne din oras, tomografia computerizata este utilizata pentru investigatii complexe si complete, folosite de medici in diagnosticarea si tratamentul unui spectru larg de afectiuni.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei o decizie inspirata si sa alegi centrul medical din Ploiesti pe care il vei considera cel mai potrivit pentru aceasta etapa importanta in rezolvarea problemei de sanatate de care suferi.