Meniu

CT Pulmonar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trimiterea catre CT pulmonar in Timisoara o poate face medicul specialist care are nevoie de rezultatul acestei investigatii pentru a pune un diagnostic. Acest tip de scanare permite vizualizarea plamanilor si a altor structuri din cavitatea toracica, depistand numeroase probleme: tumori si leziuni pulmonare, embolie pulmonara, pneumonie, bronsita, fibroza pulmonara, turberculoza si alte afectiuni pulmonare infectioase sau inflamatorii.

In acest articol te ajutam sa ajungi intr-un centru modern si bine dotat, pe partea de CT, alegand din optiunile pe care le ai la dispozitie in Timisoara si pe care ti le vom prezenta pe scurt.

Ce pret are un CT pulmonar in Timisoara?

Pretul unui CT pulmonar in clinicile din Timisoara nu difera cu mult fata de cel din alte orase. Vizualizand informatiile din tabelul de mai jos, vei stii cu exactitate ce buget sa aloci pentru scanarea CT, daca o efectuezi contra-cost si nu compensat sau decontat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret CT pulmonar 350 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Gama vasta de investigatii imagistice: RMN, CT, RX, DEXA, ecografii, mamografii
 • 12 medici radiologi specializati in CT
 • Programari 24/24
 • CT pentru diverse zone ale corpului, inclusiv plamani
 • Programari rapide
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Selfmed
380 Ron
 • Pret CT pulmonar 380 Ron
 • CT decontat sau contra cost
 • Investigatii CT si ecografii
 • Personal bine pregatit
 • Aparatura moderna
 • Curatenie si buna organizare
OncoHelp
300-400 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 300-400 Ron
 • In contract cu CJAS Timis
 • Diverse investigatii CT
 • Sase medici specializati in radiologie si imagistica medicala
 • Dotari de top
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor in care se face CT pulmonar in Timisoara

Iata care sunt centrele medicale in care poti beneficia de un CT pulmonar in municipiul Timisoara.

1. Neuromed

O prima optiune in Timisoara pentru un CT pulmonar este Neuromed, un centru de diagnostic imagistic infiintat in 1999 si cunoscut in oras si in intreg judetul Timis. In aceasta clinica, principalele investigatii care se realizeaza sunt cele prin rezonanta magnetica (RMN), dar si computer tomografia (CT), care se utilizeaza in toate specialitatile medicale. Echipamentele medicale de la Neuromed permit scanarea rapida a diverselor zone ale corpului: craniu, regiune cervicala, torace, coloana vertebrala, abdomen, pelvis si articulatii. De asemenea, se efectueaza si investigatii speciale CT, printre care coronarografie neinvaziva si angiografie CT. 12 dintre medicii de la Neuromed sunt specializati in computer tomografie.

Pretul unui CT pulmonar este de 350 de lei.

Pentru unii dintre pacientii acestui centru medical, experienta traita aici a fost „de nota 10”, pentru ca, spun ei, au avut parte de numeroase avantaje: programari rapide, personal amabil la receptie, aparatura de ultima generatie, interpretari rapide si fara erori, curatenie impecabila. Altii, insa, nu au fost multumiti de serviciile clinicii, in principal din cauza comunicarii deficitare prin telefon si a timpilor prelungiti de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

2. Selfmed

In Policlinica Selfmed Clinique din Timisoara se poate efectua CT pulmonar decontat, pentru ca unitatea este in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis. Pe langa examinarile CT, in clinica mai functioneaza si alte specialitati (medicina interna, medicina de familie, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, dermatologie) si un laborator de analize medicale. Aparatura utilizata in departamentul de Radiologie-Imagistica, pentru examinarile CT, este moderna si performanta, iar departamentul beneficiaza si de servicii de ATI si injectomat automat, pentru persoanele cu diverse afectiuni oncologice. 

Un CT pulmonar costa aici 380 de lei.

Timisorenii sunt destul de multumiti de activitatea medicala de la aceasta clinica, spunand ca au intalnit medici bine pregatiti si ca au fost intampinati cu amabilitate, intr-un spatiu curat si bine organizat.

3. OncoHelp

Centrul OncoHelp Timisoara este o alta locatie in care poti efectua un CT pulmonar cu bilet de trimitere, pentru ca institutia colaboreaza cu CJAS Timis. Sase medici primari si specialisti de radiologie si imagistica medicala interpreteaza investigatiile CT, iar echipamentele utilizate sunt performante si ultramoderne. Pe langa CT de torace, care cuprinde si investigatia la plamani, la acest centru se mai efectueaza si alte tipuri de tomografii computerizate: cap, abdomen, regiune cervicala, gat, coloana, pelvis.

La OncoHelp, pretul unui CT de torace, care cuprinde si CT-ul pulmonar, este de 300 de lei (fara substanta de contrast) si de 400 de lei – cu substanta de contrast.

Empatia, rabdarea si pregatirea personalului medical, precum si conditiile bune din acest centru ii fac pe unii dintre pacienti sa spuna ca este o unitate medicala atipica, in care ti se zambeste si ti se vorbeste cu amabilitate, indiferent de problema sau nelamurirea pe care o ai. Sunt apreciate in recenziile de pe internet, de catre pacientii din Timis si: curatenia, buna organizare, dotarile din clinica. La capitolul nemultumiri, unii au punctat faptul ca nu se raspunde la telefonul pentru programari sau ca timpii de asteptare sunt destul de mari.

Concluziile noastre

In fiecare dintre cele trei clinici prezentate anterior poti efectua un CT pulmonar in Timisoara, pentru ca rezultatele sunt interpretate de medici cu experienta in domeniu. In plus, aparatele computer tomograf sunt moderne si ofera imagini clare, pe baza carora se poate pune rapid un diagnostic corect.