Meniu

CT Pulmonar Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esential in diagnosticul si tratamentul cancerului de plamani, in depistarea emboliei pulmonare si deosebit de util in evaluarea fibrozei pulmonare si a tuberculozei, un CT pulmonar in Valcea se poate realiza la una dintre clinicile cu servicii imagistice de top din oras. Daca ti-a fost recomandata investigatia, nu mai trebuie sa amani efectuarea programarii si nu este timp sa mai cercetezi piata de servicii medicale din oras pentru a identifica cel mai bun centru in care sa beneficiezi de scanare.

Articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii despre tomografia computerizata in Ramnicu  Valcea, care sunt clinicile in care este disponibila investigatia de care ai nevoie si in ce conditii. 

Unde mergi pentru un CT pulmonar in Valcea?

Stii ca examinarea presupune o doza de radiatii si nu se poate repeta la intervale mici de timp, de aceea ai dori sa obtii un rezultat concludent de la un CT pulmonar in Valcea. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea unde ar trebui sa te indrepti pentru a avea siguranta unui diagnostic imagistic corect.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
350-650 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 350-650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
Regina Maria
420-705 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 420-705 Ron
 • Servicii medicale la standarde europene
 • Personal bine pregatit
 • Promptitudine in efectuarea investigatiilor si comunicarea rezultatelor
 • Medici si tehnicieni amabili
 • Preturi mari
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face CT pulmonar in Valcea

De cele mai multe ori, informatiile in care ai cea mai mare incredere sunt filtrate de propria judecata si cu siguranta vrei ca acest lucru sa fie posibil si in ceea ce priveste CT pulmonar in Valcea. Pentru a-ti putea face o parere personala despre clinicile din clasament si a hotari catre care sa te indrepti cu solicitarea unei programari la tomografie, in sectiunea urmatoare vei gasi detalii relevante despre activitatea centrelor: calitatea serviciilor, dotarile de care dispun, competentele personalului, tarifele practicate si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul si au ales sa isi impartaseasca experientele in cadrul recenziilor.

1. Balneomedcenter

O prima optiune, demna de luat in considerare, pentru efectuarea unui CT pulmonar in Valcea este Balneomedcenter, care are in componenta sa un centru de imagistica de inalta performanta, cu servicii de RMN, tomografie computerizata, radiologie  si  DEXA, mamografie si ecografie. Computerul  tomograf  este un aparat de ultima generatie produs de brandul General Electric si a fost proiectat pentru a atinge noi standarde de eficienta, indiferent de complexitatea necesitatilor pacientului. Investigatiile de RMN, CT, radiografiile si DEXA se pot accesa contra cost sau se pot deconta prin CAS, cu bilet de trimitere de la medicul specialist. Pentru CT te vei adresa cabinetului din amabulatoriul de specialitate, in care activeaza dr. Dorina Voinescu, medic primar radiolog. Spitalul Balneomedcenter, specializat pe recuperare medicala, a fost inaugurat in iunie 2014 si dispune, in cele doua puncte de lucru ale sale, de 80 de paturi de spitalizare continua si 26 de paturi de spitalizare de zi.

Pretul unui CT pulmonar la aceasta clinica din Ramnicu Valcea este de 350 de lei pentru examinarea nativa si de 650 de lei pentru scanarea cu substanta de contrast.

In general, pacientii se declara, in recenziile scrise pe Google, multumiti de serviciile centrului medical, pe care le considera de calitate. Ei scriu ca au gasit aici medici profesionisti, personal amabil si empatic si aparatura de ultima generatie. Ca aspecte mai putin favorabile se amintesc organizarea deficitara a programarilor si preturile ridicate. 

Vezi parerile pacientilor despre Balneomedcenter 
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Centrul de imagistica Medvil Regina Maria este o unitate medicala cu traditie in judetul Valcea, cu expertiza si specialisti in imagistica medicala, care pune la dispozitia pacientilor aparatura moderna pentru investigatiile de inalta performanta: rezonanta magnetica si toata gama de examinari cu un computer tomograf de ultima generatie: CT cerebral, CT coloana, CT gat, CT torace, CT pulmonar, CT abdominal, CT pelvis, CT membre, uro CT. Examinarile si interpretarile se realizeaza de catre dr. Maria Dospinescu, medic primar, dr. Adriana Radu si dr. Elena Manoiu, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. 

Preturile pentru scanarile CT sunt publicate pe site-ul web. Pentru CT pulmonar nativ vei plati 420 de lei, iar pentru CT pulmonar nativ si cu substanta de contrast vei achita suma de 705 lei.

Pacientii spun ca au intalnit in acest centru servicii medicale la standarde europene, personal bine pregatit, investigatii precise, promptitudine si amabilitate din partea medicilor si a tehnicienilor. Potrivit recenziilor de pe Google, exista reprosuri legate de anumite aspecte preturile mari si atitudinea lipsita de empatie si amabilitate a personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru rezolvarea problemelor aparatului respirator, poti face cu incredere primul pas prin inregistrarea unei programari la una dintre clinicile de top din oras in care se realizeaza CT pulmonar in Valcea. Investigatiile se realizeaza cu aparatura moderna si personal cu inalta pregatire, pentru rezultate de mare acuratete si eficienta maxima in diagnosticarea afectiunilor pulmonare, indiferent ca este vorba despre tumori, deficiente de structura, embolie, infectii sau tuberculoza.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, vei putea lua cea mai buna decizie, intemeiata pe argumente rationale, in privinta centrului de imagistica in care vei merge sa beneficiezi de scanarea cu ajutorul careia medicul va putea sa recomande cel mai bun tratament pentru afectiunea pulmonara de care suferi.