Meniu

CT Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O tomografie computerizata poate fi necesara intr-o varietate de situatii medicale, ceea ce explica si cresterea numarului de pacienti care se programeaza la Computer Tomograf in Targoviste. Aceasta investigatie imagistica contribuie la depistarea a numeroase afectiuni, cum ar fi problemele osoase, traumatisme ale organelor interne si inclusiv cancerul. 

Folosind imaginile produse de scanarea CT, medicul pune un diagnostic si depisteaza dimensiunea si localizarea tumorii, daca este cazul. De asemenea, prin investigatia CT se pot monitoriza anumite afectiuni si se pot ghida unele interventii chirurgicale. Din acest articol vei afla care sunt cele mai bune clinici unde poti sa faci scanare CT in Targoviste. 

Pret Computer Tomograf in Targoviste

Pretul unei investigatii de tip Computer Tomograf la clinicile din Targoviste este influentat, in principiu, de performanta aparaturii folosite si de necesitatea de a utiliza sau nu substanta de contrast. Mai jos, iti prezentam un tabel care surpinde intervalul de preturi pentru examenul CT la cele mai cunoscute clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Mediplus
Clinica-Verificata
250-1.400 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si empatie
 • Atentie in stabilirea diagnosticului si tratamentului
 • Preturi acceptabile
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit
 • Unor pacienti li s-au amanat sau decalat programarile
Medlife
335-2.070 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 335-2.070 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de asistente si medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Explicatii detaliate
 • Atitudinea unor medici este nepotrivita
 • Dezorganizare la capitolul programari
Promed
235-1.145 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 235-1.145 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Dotari corespunzatoare
 • Curatenie
 • Locuri de parcare
 • Programarile nu se respecta mereu
 • Atitudinea unor medici este contestata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se face Computer Tomograf in Targoviste

In Tagoviste, exista mai multe clinici unde se fac investigatii Computer Tomograf. Ca sa faci o alegere corecta, va trebui sa tii cont de experienta medicilor si de tehnologia pe care o utilizeaza. Tariful este important, insa calitatea trebuie sa primeze. 

Pentru a identifica o clinca sau un centru de imagistica din acest oras care sa se ridice la nivelul asteptarilor, poti consulta urmatorul clasament:

1. Mediplus

Centrul Medical Mediplus din Targoviste este o optiune buna pentru cei care trebuie sa se programeze la Computer Tomograf. In lista de servicii a acestui centru sunt disponibile mai multe tipuri de explorari imagistice, printre care CT, ecografie si mamografie. Pe langa serviciile de radiologie si imagistica, se ofera consultatii in mai multe specialitati, printre care dermatologia, urologia si endocrinologia. In dotarea centrului se regaseste aparatura performanta, prin care se reduce nivelul de radiatii la care este expus pacientul. 

Pretul unui CT variaza intre 250 si 1.400 lei. 

Pacientii care au facut CT la aceasta clinica se declara multumiti, spunand ca sunt incantati de profesionalismul cu care au fost tratati de catre personal si de atmosfera calduroasa din clinica. Medicii ii fac pe pacienti sa se simta confortabil, sunt rabdatori, empatici si amabili. Acestia acorda o foarte mare atentie stabilirii diagnosticului si tratamentului. Serviciile sunt de calitate, iar pacientii beneficiaza de explicatii clare. Preturile investigatiilor sunt accesibile. Cateva persoane se declara dezamagite, spunand ca programarile lor au fost amanate si ca atitudinea personalului nu este adecvata.

Vezi parerile pacientilor despre Mediplus
Vezi Pareri

2. Medlife Polimed

Centrul Medical Polimed, care face parte din sistemul Medlife, este o optiune de luat in calcul daca locuiesti in Targoviste si medicul specialist ti-a recomandat sa faci Computer Tomograf. Echipa medicala este formata din medici primari si medici specialisti renumiti la nivel judetean, care pun accent pe calitatea serviciilor. In componenta centrului intra mai multe cabinete specializate, fiind disponibila o gama completa de servicii medicale. Polimed a fost infiintat in 1996 si se afla intr-o permanenta imbunatatire, integrand aparatura si tehnica medicala de ultima generatie, asa cum este si tomograful General Electric Optima 520. 

La acest centru medical, vei plati intre 335 si 2.070 lei pentru o examinare CT.

Privitor la feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Atmosfera este placuta, iar medicii si asistentele sunt profesionisti si amabili. Majoritatea pacientilor sunt de parere ca Polimed este o clinica foarte buna, unde personalul ofera toate detaliile necesare si unde se explica rezultatele investigatiilor in detaliu. Cateva persoane spun ca atitudinea unor medici lasa de dorit, la fel si sistemul de programari. 

3. Promed

Clinica Promed System Targoviste are in componenta sa un centru de imagistica medicala in cadrul caruia se face si Computer Tomograf. Cu o experienta de peste 20 de ani, aceasta clinica marcheaza primul centru medical din reteaua Wellborn, care a luat nastere in anul 1997. In echipa medicala exista atat medici din Targoviste, cat si din Bucuresti. In departamentul de imagistica se foloseste aparatura performanta, asa cum este si aparatul CT Somatom Emotion 16 – Siemens. In cadrul acestei clinici se ofera servicii si din alte specialitati medicale: neurochirurgie, cardiologie, dermatologie etc. 

La acest centru de imagistica, pretul unui CT porneste de la 235 lei si ajunge pana la 1.145 lei. 

Clinica este curata, dotata corespunzator si serviciile sunt de calitate. Asa reiese din parerile pacientilor care si-au impartasit in mediul online experienta avuta la Clinica Promed System din Targoviste. Personalul este apreciat pentru bunavointa, profesionalism si amabilitate. Clinica dispune de locuri de parcare pentru pacienti. Cateva persoane sustin ca ora programarii nu se respecta si ca atitudinea unor medici nu este tocmai potrivita. 

Concluzii

In concluzie, identificarea celei mai bune clinici din Targoviste pentru Computer Tomograf se poate face rapid. Pacientii trebuie sa tina cont de experienta colectivului, de prezenta aparaturii performante si de reputatia clinicii, parerea altor pacienti cantarind foarte mult in momentul deciziei finale.