Meniu

CT Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli unde poti face examinare de tip Computer Tomograf in Targu Mures? In acest articol poti vedea care sunt cele mai bune optiuni la capitolul clinicilor si centrelor medicale de imagistica, precum si detalii importante despre activitatea lor. Tomografia computerizata este o metoda imagistica avansata, care foloseste raze X pentru a investiga diverse parti ale corpului: abdomenul, toracele, membrele inferioare sau superioare etc. 

In functie de simptomele pe care le prezinta pacientul, medicul ii poate solicita sa faca o examinare CT pentru stabilirea diagnosticului. Desi este iradianta, doza de radiatii la care pacientul este supus este minima daca aparatura este suficient de performanta. Vei gasi aparatura CT in Targu Mures in cadrul mai multor clinici moderne, unde primeaza calitatea si unde se pune accent pe siguranta pacientului. 

La ce clinici poti sa te programezi pentru o examinare Computer Tomograf in Targu Mures?

In vederea examinarii Computer Tomograf (CT), pacientii se pot programa la mai multe clinici si centre medicale din Targu Mures. Experienta personalului, raportul calitate-pret si nivelul de performanta al tehnologiilor utilizate sunt principalele aspecte de urmarit in alegerea unei clinici. Poti sa afli intervalul de preturi pentru CT in tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Lotus Life
Clinica-Verificata
250-1.150 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, interes si implicare
 • Amabilitate
 • Dotari corespunzatoare
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Atlas Imagistica
270-3.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 270-3.000 Ron
 • Servicii de imagistica inalt calitative
 • Profesionalism
 • Interes fata de pacient si empatie
 • Personal amabil la receptie
 • Echipament de ultima generatie
 • Interpretare rapida
Nova Vita
260-600 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 260-600 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Empatie si respect fata de pacient
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura performanta
 • Atitudinea personalului de la receptie si a unor medici nu este tocmai profesionista
Galenus
300-1.000 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Diversitate de servicii
 • Sistemul de programari este defectuos
 • Atitudinea personalului de la receptie nu este adecvata
Cardiomed
200-800 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 200-800 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie, rabdare si precizie
 • Raport bun calitate-pret
 • Aparatura performanta
 • Locuri de parcare pentru pacienti
 • Uneori programarile se decaleaza si cu cateva ore
 • Atitudinea unor medici este nepotritiva
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa o investigatie Computer Tomograf in Targu Mures?

Daca locuiesti in Targu Mures si medicul ti-a recomandat sa faci Computer Tomograf, poti sa gasesti in apropierea ta o clinica moderna, unde raportul calitate-pret sa fie pe masura asteptarilor. 

Clasamentul de mai jos prezinta detalii importante in alegerea unei clinici, de la experienta medicilor, pana la intervalul de preturi pentru tomografia computerizata: 

1. Lotus Life

In Targu Mures, pacientii care au nevoie de o investigatie Computer Tomograf se pot adresa centrului de medicina integrativa Lotus Life. Cu un deceniu de activitate, acest centru insumeaza 10 specialitati medicale si imbina cunostintele moderne cu valorile traditionale pentru a bifa calitatea superioara a serviciilor. Medicii cu experienta si diverse calificari pun accent pe prevenirea afectiunilor si a complicatiilor. Incepand cu 2020, lista de servicii de radiologie imagistica a fost completata de tehnologia CT, fiind utilizat unul dintre cele mai performante echipamente din Romania: Revolution EVO, cu 128 slice-uri. 

Tariful pentru un CT este cuprins in intervalul 250-1.150 lei.  

Centrul medical Lotus Life este laudat de zeci de pacienti care i-au ales serviciile si care spun ca procedurile sunt foarte bine puse la punct, respectandu-se standarde inalte de calitate. Medicii sunt profesionisti, au multa rabdare, isi dau interesul pentru a rezolva problemele pacientilor si sunt implicati. De asemenea, intregul personal este amabil. Alte capitole la care centrul sta foarte bine sunt curatenia si dotarile. Cu toate ca cele mai multe pareri sunt pozitive, sunt si pacienti care afirma ca ora programarii nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Lotus Life
Vezi Pareri

2. Atlas Imagistica

Pentru examinari imagistice complete in Targu Mures, inclusiv Computer Tomograf, pacientii pot alege centrul Atlas Imagistica. Pentru a asigura precizie in diagnostic, personalul de la acest centru foloseste cele mai moderne tehnologii si softuri de vizualizare avansata pentru investigatiile imagistice. Activitatea echipei este coordonata de catre dr. Sorin Rosca, medic primar in radiologie si imagistica medicala, supraspecializat in investigatii imagistice musculo-scheletale si neurologice. Experienta acestuia se intinde pe parcursul a doua decenii, fiind adesea solicitat in cadrul unor comisii medicale multidisciplinare pentru a isi exprima opinia. 

Pentru investigatii CT, pacientii vor plati intre 270 si 3.000 lei. 

Atlas Imagistica este un centru de imagistica foarte apreciat in Targu Mures, asa cum reflecta si recenziile pozitive din mediul online. Pacientii spun ca investigatiile au mers ca la carte si ca au primit rapid interpretarile. Medicii dau dovada de interes fata de pacient, de profesionalism, rabdare si empatie. Personalul de la receptie este amabil, iar echipamentul folosit in clinica este de ultima generatie. 

3. Nova Vita

Deschis in anul 2008, Centrul Medical Nova Vita reprezinta la momentul actual una dintre optiunile de top ale pacientilor din Targu Mures interesati de examinari Computer Tomograf. Este unul dintre cele mai mari spitale private din tara si acopera o gama complexa de servicii medicale, care s-a extins in 2015 prin deschiderea unui centru de imagistica. Acesta are in dotare aparatura medicala de ultima ora, de la unul dintre producatorii de top din industria medicala, anume General Electric. Printre dotarile remarcabile ale centrului Nova Vita se numara si detectorul digital de imagistica cu raze X Longtail, unic in Europa. 

Un examen CT costa intre 260 si 600 lei. 

Mai multi dintre pacientii care au ales centrul Nova Vita si-au exprimat recunostinta fata de medici prin intermediul recenziilor, unde au mentionat faptul ca echipa este formata din profesionisti, care sunt dedicati, empatici si trateaza pacientul cu respect. Serviciile sunt de calitate superioara, curatenia este exemplara si aparatura din clinica este performanta. In plus, conditiile de spitalizare sunt foarte bune. Ca dezavantaje, cateva persoane considera ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit, la fel si atitudinea unora dintre medici.

4. Galenus

Din clasamentul celor mai bune centre medicale din Targu Mures unde se fac si investigatii de tip Computer Tomograf face parte si Galenus. Varietatea de specialitati medicale si dotarea centrului cu tehnologii moderne il fac sa fie unul dintre cele mai apreciate centre medicale pe plan local. Colectivul aduce la un loc medici bine pregatiti, recunoscuti ca membri de renume ai industriei de asistenta medicala, acestia acoperind 28 de ramuri medicale. In dotarea centrului exista si un departament specializat in imagistica medicala, unde se asigura diverse procedee de examinare a corpului in scopuri clinice, printre care si tomografia computerizata. 

Pacientii care vor face CT la Galenus vor plati intre 300 si 1.000 lei. 

Dintre pacientii care au impartasit in online impresii despre centrul Galenus, cei mai multi se declara multumiti. Personalul de la receptie este amabil, serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti. Feedback-ul este in mare parte pozitiv, insa exista si persoane care se declara dezamagite de experienta avuta, reclamand atitudinea personalului de la receptie si spunand ca sistemul de programari este defectuos. 

5. Cardiomed

Centrul Medical Cardiomed este prezent si in Targu Mures, unde pacientii pot merge pentru Computer Tomograf. La acest centru profeseaza o echipa formata din medici cu inalta calificare profesionala, care folosesc metodologii moderne si complexe de diagnostic si tratament. In dotarea centrului exista aparatura ce permite depistarea rapida a afectiunilor, pacientii avand posibilitata de a face atat CT, cat si RMN. Computerul Tomograf de 128 slice-uri asigura diagnosticul pe cale neinvaziva, producand imagini de calitate superioara. 

La Cardiomed, vei plati intre 200 si 800 lei pentru o examinare CT. 

Majoritatea pacientilor declara ca au avut o experienta pozitiva la Cardiomed, notand ca principale trasaturi ale medicilor profesionalismul, atentia, rabdarea si precizia. Aparatura medicala este performanta, iar raportul calitate-pret este avantajos. Un alt avantaj il reprezinta existenta numeroaselor locuri de parcare. Decalarea programarilor si atitudinea nepotrivita a unor medici sunt amintite ca dezavantaje de cativa dintre pacienti.

Concluzii

Daca vrei sa te programezi la Computer Tomograf la o clinica din Targu Mures poti alege una dintre variantele prezentate anterior, care au fost alese deja de un numar mare de pacienti si care au devenit alegeri de top la nivel local. 

Tomografia computerizata este o investigatie imagistica nedureroasa, iar calitatea imaginilor depinde in mod direct de performanta aparatului. Mai multe clinici si centre medicale din Targu Mures au adoptat cele mai moderne tehnologii din sfera CT, asigurand investigatii de calitate superoara si precizie in diagnostic.