Meniu

CT Toracic Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticarea afectiunilor si problemelor de functionare ale plamanilor, inimii, esofagului, vaselor mari de sange (aorta, vasele pulmonare, venele cave) se poate apela la examinarea prin computer tomograf sau CT toracic. In Cluj, exista cateva centre de imagistica in care se poate efectua aceasta investigatie in care prezenta aparaturii este esentiala.

Tomografia toracelui se foloseste de razele X pentru a produce imagini detaliate ale organelor si structurilor din aceasta zona a corpului, in vederea diagnosticarii precise si a stabilirii celui mai eficient tratament.

Unde se poate face CT toracic in Cluj?

Avand in vedere ca este o investigatie care presupune iradiere, pacientii vor dori rezultate concludente de la prima examinare pentru CT toracic in Cluj. De aceea, tabelul de mai jos al celor mai bune centre in care pot efectua tomografia toracelui poate fi de mare ajutor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Toracic
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
350-500 Ron
 • Pret CT Toracic 350-500 Ron
 • Calitate excelenta a serviciilor
 • Profesionalism si amabilitate
 • Interior curat
 • Experienta placuta la CT, aparatura moderna si personal competent
 • Unii pacienti reclama faptul ca exista intarzieri la programare
Regina Maria
430-830 Ron
 • Pret CT Toracic 430-830 Ron
 • Profesionalism si intelegere fata de nevoile pacientilor
 • Conditii bune de spitalizare
 • Personal amabil si implicat
 • Preturi mari
 • Personalul de la receptie slab organizat si lipsit de amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se realizeaza CT toracic in Cluj

In topul urmator se regasesc clinici si centre de imagistica care si-au dovedit eficacitatea si experienta in investigatiile CT toracic in Cluj, dotate cu aparatura de ultima generatie necesara examinarii cu raze X, computere performante si personal calificat.

1. Cardiomed

De mai multe de 13 ani pe piata serviciilor medicale din Cluj, Cardiomed pune la dispozitia pacientilor peste 130 de medici, primari sau specialisti, si investigatii cu aparatura moderna, printre care si CT toracic. Clinica este amplasata central, intr-o zona a orasului rezervata serviciilor de sanatate.

Centrul Cardiomed dispune de doua cabinete pentru CT, dintre care unul cu aparatura pentru imagini de inalta rezolutie. Preturile depind de cabinetul ales astfel: CT torace nativ poate costa 350 lei la aparatul clasic si 400 lei la cel pentru high resolution. Cu administrare substanta de contrast, tariful este de 450, respectiv 500 lei.

Pacientii clinicii care au raspuns chestionarelor de pe site-ul Cardiomed au apreciat in proportie de 95 % calitatea serviciilor de aici ca fiind excelenta. Si din recenziile de pe Google se poate observa gradul ridicat de satisfactie. Pacientii apreciaza profesionalismul, rabdarea si amabilitatea medicilor, dar si curatenia din interior. Unii amintesc experienta placuta de la CT, aparatura moderna si competenta personalului de la imagistica. Exista si pacienti nemultumiti de unii medici si de faptul ca au existat unele intarzieri fata de ora programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Regina Maria este o retea privata de sanatate cu centre medicale in majoritatea marilor orase din Romania, in care se pot gasi si servicii de imagistica medicala, printre care CT toracic. In Cluj, se poate beneficia de o investigatie tomografica la Centrul de Imagistica al Spitalului Regina Maria.

Tarifele sunt afisate pe site-ul centrului. Pentru un CT toracic nativ se va plati 430 lei, iar pentru CT toracic nativ si cu substanta de contrast se va achita suma de 830 lei.

Exista pareri impartite in ceea ce priveste activitatea clinicilor Regina Maria din Cluj-Napoca. Comentariile pacientilor multumiti mentioneaza personalul implicat si amabil, profesionalism si intelegere fata de problemele de sanatate, conditii foarte bune de spitalizare. Exista si o multime de nemultumiri, in legatura cu preturile ridicate fata de calitatea serviciilor oferite, comunicarea deficitara a personalului de la receptie, nerespectarea programarilor.

Concluzii

Sunt cateva considerente care trebuie avute in vedere atunci cand se cauta o clinica pentru CT toracic in Cluj. Aparatura de calitate, competenta personalului medical si tehnic, relevanta rezultatelor pentru diagnosticarea afectiunilor, accesibilitatea tarifelor si proximitatea locatiei sunt cateva dintre acestea.

Clinicile cu centre de imagistica din Cluj din clasamentul de mai sus bifeaza aceste avantaje. De asemenea, recenziile pacientilor care au beneficiat de servicii aici pot constitui un ghid util in alegerea celui mai potrivit centru pentru investigatia dorita.