Meniu

CT Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In materie de investigatii computer tomograf, in Tulcea exista doar doua optiuni. Este vorba despre o clinica medicala privata, dotata la standarde moderne si cu personal bine pregatit, si despre o unitate sanitara de stat, destinata tuturor locuitorilor din judet. 

Inainte de a te prezenta la un tomograf din Tulcea pentru investigatiile solicitate de medicul specialist, informeaza-te din acest articol in privinta optiunilor pe care le ai, a preturilor si a conditiilor de care vei beneficia. Si chiar daca poti porni cu preconceptia ca serviciile de stat sunt inferioare celor private, s-ar putea sa nu fie chiar asa, mai ales ca si in spitalele publice s-au facut investitii importante in ultimii ani.

Care este pretul unei scanari computer tomograf in Tulcea?

Pretul scanarii computer tomograf realizate in Tulcea difera de unitatea medicala in care o realizezi. Astfel, la spitalul de stat tarifele sunt mult mai mici fata de centrul medical privat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Medical Delta
Clinica-Verificata
390-720 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 390-720 Ron
 • Aparat tomograf performant
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Medici cu experienta
 • Clinica amenajata modern
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Apelurile pacientilor sunt preluate cu intarziere
 • Nu se respecta orele de programare
Spitalul Judetean
80-480 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 80-480 Ron
 • Cele mai mici preturi la CT din Tulcea
 • Oferta vasta de examinari imagistice
 • Servicii decontate
 • Curatenie
 • Aglomeratie
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu serviciu de computer tomograf in Tulcea

Iata care sunt optiunile pentru investigatia computer tomograf in municipiul Tulcea!

1. Medical Delta

Daca ai nevoie sa efectuezi o investigatie computer tomograf in Tulcea, prima optiune ar trebui sa fie clinica Medical Delta, care dispune de un aparat tomograf Somatom Scope Plus, performant si cu doze scazute de iradiere. Investigatiile sunt interpretate de patru medici cu experienta vasta in domeniu, printre ei aflandu-se dr. Lucia Constantin si dr. Nina Ionascu, medici primari radiologie si imagistica medicala, cu competenta in tomografie computerizata. Centrul Medical Delta a fost inaugurat in anul 1999, sub numele de Clinica Mercado, iar in timp si-a diversificat oferta de servicii, atragand medici din numeroase specialitati medicale.

Tarifele investigatiilor CT in Tulcea, la Medical Delta, sunt cuprinse intre 390 si 720 de lei. 

Sunt persoane care sustin ca de la receptie si pana la terminarea procedurilor totul a decurs impecabil pentru ele, subliniind amabilitatea personalului si buna pregatire a medicilor. Sunt insa si pacienti care spun ca serviciile acestui centru medical nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si la nivelul tarifelor achitate, pentru ca rezultatele unor investigatii nu au fost bine interpretate. In plus este semnalat si faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii, desi oamenii suna de mai multe ori.

Vezi parerile pacientilor despre Medical Delta
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Daca vrei sa optezi pentru o unitate medicala de stat pentru realizarea unei scanari cu computerul tomograf in Tulcea, poti opta pentru Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea, cel mai mare spital din judet, ce asigura asistenta medicala si chirurgicala complexa. In departamentul de radiologie sunt puse la dispozitie numeroase investigatii: radiografii, computer tomograf, mamografii. Investigatiile CT care se efectueaza aici sunt diverse, de la CT craniu si coloana vertebrala, pana la CT regiune toracica, pelvis sau membre.

Pentru o examinare CT in Tulcea, pretul la Spitalul Judetean este mult mai mic, tarifele fiind cuprinse intre 80 si 480 de lei.

Parerile tulcenilor sunt impartite cand vine vorba de serviciile de care au beneficiat in cadrul acestei unitati medicale destinate locuitorilor din intreg judetul. Unele persoane spun ca anumiti medici sunt cu har si ca isi dau tot interesul in activitatea pe care o desfasoara, dar si ca au avut parte de conditii bune in spital. Alti pacienti subliniaza ca aglomeratia si lipsa de empatie a personalului sunt la ordinea zilei in aceasta locatie.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de serviciile unui computer tomograf in Tulcea poti sa apelezi atat la o unitate medicala privata, cat si la una de stat. Avantajul, in ambele cazuri, este ca personalul este specializat, iar aparatura moderna. Depinde de tine unde alegi sa efectuezi investigatia, tinand cont de avantajele si dezavantajele intampinate de ambele parti.