Meniu

CT Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O investigatie prin computer tomograf in Valcea nu ajuta doar prin sprijinul pe care il acorda medicilor in procesul de diagnosticare, dar si prin faptul ca le ofera pacientilor posibilitatea sa monitorizeze evolutia simptomelor cu care se confrunta. In acest fel, ei pot lua masurile necesare pentru a incetini sau chiar elimina, acolo unde posibil, afectiunea medicala de care sufera. 

In Valcea exista mai multe clinici dotate cu echipament performant, utilizat de echipe cu pregatire si experienta in domeniul radiologiei si imagisticii medicale pentru rezultate cat mai utile. Clinicile respective pun la dispozitia pacientilor un portofoliu impresionant de servicii, de la CT abdominal, la CT cerebral si multe alte investigatii similare. 

Cat costa o examinare prin computer tomograf in Valcea? 

Un amanunt pe care trebuie sa-l pui la punct de la bun inceput este bugetul, intrucat pretul investigatiilor prin computer tomograf din Valcea variaza. Printre factorii care influenteaza tariful se afla tipul investigatiei si aparatura folosita. Daca medicul recomanda utilizarea substantei de contrast pretul o sa fie, de asemenea, mai mare. Consulta tabelul urmator pentru detalii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul pentru CT porneste de la 350 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de siguranta
 • Promptitudine
 • Colaborare CAS
 • Programarile nu se respecta
Regina Maria
405 Ron
 • Pretul pentru CT porneste de la 405 Ron
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Locatie buna
 • Lipsa de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se realizeaza examinari prin computer tomograf in Valcea  

In cadrul celor trei clinici prezentate mai jos se efectueaza diverse investigatii prin intermediul computerului tomograf in Valcea, dar si alte servicii de imagistica medicala. Fiecare centru de imagistica iese in evidenta la un anumit capitol, asa ca nu ezita sa-l alegi pe cel care iti atrage atentia! Tine cont de preturi, facilitati si opiniile persoanelor care au beneficiat deja de servicii: 

1. Balneomedcenter 

Centrul de imagistica din cadrul Spitalului Balneomedcenter este dotat cu aparatura de inalta performanta, pentru efectuarea diverselor investigatii CT in Valcea. Spre exemplu, in portofoliul de servicii se regasesc CT-ul la abdomen, craniu, pelvis, gat, regiune toracica etc. Computerul tomograf folosit in efectuarea serviciilor respective face parte din gama produsa de firma General Electric si a fost conceput in mod special pentru a stabili noi standarde de eficienta. Pacientii interesati o pot gasi aici pe Dr. Doina Voinescu, medic primar radiolog. De asemenea, investigatiile CT pot fi decontate, datorita colaborarii pe care spitalul o are cu CAS. Cu privire la rezultate, acestea sunt disponibile in timp util, pe platforma spitalului. 

Tarifele pentru investigatii incep de la 350 de lei. 

Activitatea centrului de imagistica este adesea descrisa prin cuvintele profesionalism, eficienta si promptitudine. Personalul de la receptie este amabil si ofera toate informatiile de care au nevoie pacientii. Spaitul este unul modern si curat. In schimb, programarile nerespectate au dus de mai multe ori la un timp de asteptare mai mare pentru pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Balneomedcenter 
Vezi Pareri

2. Regina Maria 

Centrul de imagistica Medvil din cadrul Spitalului Regina Maria este dotat cu aparatura ultramoderna, inclusiv aparat tomograf, in Valcea. Sistemul CT General Electric – Revolution Act ofera o inalta eficienta a razelor X si foloseste tehnologie IQ Enhance, care permite o scanare rapida, cu acoperirea mai multor organe anatomice. In gama de servicii pusa la dispozitia pacientilor se regasesc CT-ul la membre, coloana vertebrala, abdomen, plevis etc. De realizarea investigatiilor se ocupa medici specialisti in radiologie si imagistica medicala, precum Dr. Elena Manoiu si Dr. Adriana Radu, dar si medici primari, precum Dr. Maria Dospinescu. Chiar daca centrul are colaborare CAS, serviciile decontante sunt doar cele de rezonanta magnetica. 

Tarifele investigatiilor de tip CT incep de la 405 lei. 

Pacientii care se declara super multumiti de serviciile centrului de imagistica Medvil de la Regina Maria scot in evidenta calitatea serviciilor prestate. Amabilitatea si profesionalismul sunt cuvinte care descriu perfect activitatea Medvil. De la programare, pana la efectuarea serviciului de imagistica, totul decurge ca la carte. Au existat si cateva experiente neplacute, legate de o lipsa de comunicare intre personal si pacienti. 

Concluzii

In final, indiferent de motivul pentru care ai nevoie de o examinare prin computer tomograf in orasul Valcea, echipele medicale din cadrul centrelor de imagistica prezentate mai sus iti vor fi alaturi pe tot parcursul investigatiei. Mai mult decat atat, pe baza diagnosticului obtinut, vei putea beneficia de un plan de tratament care sa te ajute sa-ti gestionezi cu succes simptomele!