Meniu

Mamografie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici specializate in mamografie in Alba Iulia? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, o sa descoperi care este clinica pe care ti-o recomandam pentru efectuarea acestei investigatii importante. De regula, mamografiile se recomanda femeilor de peste 40 de ani, pentru ca, in cadrul lor, se folosesc aparaturi performanta, cu o precizie inalta, care pot depista cancerul de san inainte ca acesta sa se transforme in noduli palpabili. 

Investigatia poate sa fie realizata si in Alba Iulia, intr-una dintre clinicile de specialitate pe care ti-am selectat-o cu atentie, pentru a beneficia de servicii calitative. Citeste mai departe si afla care sunt costurile necesare, care sunt impresiile celorlalti pacienti, dar si care sunt dotarile clinicii din orasul tau.  

Cat costa mamografia in Alba Iulia?

Inainte de a lua in considerare o clinica specializata in mamografie in Alba Iulia, trebuie sa stii si care sunt costurile la care sa te astepti, pentru a te pregati in mod corespunzator. Iata tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele aplicate la una dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Medimage Lois
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pretul unei Mamografii porneste de la 100 Ron
  • Aparatura performanta
  • Echipa medicala experimentata si dedicata
  • Investigatii precise
  • Servicii calitative
  • Unele persoane au fost nemultumite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza mamografia in Alba Iulia

Desi nu exista atat de multe variante de clinici in care sa se practice mamografia in Alba Iulia, tot ai sansa sa obtii servicii calitative. In cele ce urmeaza, iti prezentam o scurta descriere a cabinetului din orasul tau pe care te poti baza, pentru a te bucura de o investigatie precisa. Iata ce trebuie sa stii:

Medimage Lois

Medimage Lois este o clinica de radiologie si imagistica, specializata si in efectuarea mamografiilor in Alba Iulia. Cabinetul este dotat cu un mamograf performant, de ultima generatie, utilizandu-se, totodata, si aplicatia inteligenta Lotus Lab. Prin intermediul sau, pacientii reusesc sa intre in contact cu o doza mult mai mica de iradiere in cadrul investigatiilor radiologice. De asemenea, scanarea este adaptata la nevoile fiecarui pacient. Pe langa toate acestea, Medimage Lois este alcatuita si dintr-un colectiv medical bine pregatit, experimentat si profesionist, oferind acuratete si precizie in diagnosticele stabilite. 

Pentru o mamografie in Alba Iulia, pretul porneste de la 100 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online, pacientii au fost per total multumiti de activitatea medicala desfasurata de medicii din cadrul Medimage Lois. De asemenea, cabinetul este dotat cu echipamente medicale moderne si performante. Au existat si pacienti care nu recomanda serviciile clinicii si altor persoane, insa nu au mentionat si care a fost motivul din cauza caruia au ajuns la acesta concluzie. 

Vezi parerile pacientilor despre Medimage Lois
Vezi Pareri

Concluzii

In cazul in care esti in cautarea unei clinici specializate in mamografie in Alba Iulia poti lua in considerare varianta sugerata in articol, pentru a beneficia de servicii medicale de top. Daca ai peste 35 de ani si, mai ales, ai cazuri in familie de rude care s-au confruntat cu tumori maligne la nivelul sanilor, nu ezita sa efectuezi regulat aceasta investigatie.