Meniu

Mamografie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile trecute de 40-50 de ani si cele care au un istoric familial de cancer mamar trebuie sa efectueze periodic o mamografie, in Botosani fiind o clinica renumita pentru acest serviciu, in care se pot realiza mamografii digitale.

Mamografia este o metoda intrebuintata pentru detectarea cancerului de san in stadii timpurii. Spre deosebire de ecografia mamara care este neiradianta, mamografia utilizeaza radiatii X pentru a crea imagini ale tesutului mamar. In Botosani se realizeaza si mamografii digitale, care sunt mai usor de vizualizat si mai clare, astfel ca sunt mai utile in stabilirea unui diagnostic, in screening sau in urmarirea evolutiei unei afectiuni.

Cat costa sa faci o mamografie in Botosani?

O mamografie in Botosani are un pret care este apropiat de tarifele practicate in alte orase din Romania.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Antares Clinic
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pretul pentru Mamografie porneste de la 100 Ron
  • Servicii multidisciplinare
  • Ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale
  • Echipamente moderne
  • Mamografii digitale
  • Personal amabil la receptie
  • Medici bine pregatiti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o mamografie in Botosani?

Pentru a beneficia de o mamografie, te poti programa la aceasta clinica din Botosani!

Antares Clinic

Antares Clinic este o retea de clinici medicale prezenta si in Botosani, unde pune la dispozitie servicii multidisciplinare: ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, laborator de analize medicale, departament de imagistica. In cadrul acestuia din urma se efectueaza: radiografii digitale, computer tomografie, mamografie si rezonanta magnetica. Investigatiile de mamografie digitala sunt realizate de catre trei medici: dr. Maria Ciocoiu, dr. Carmen Serac si dr. Dorel Cosma. Tehnicile de mamografie digitala sunt utilizate pentru achizitie, stocare si interpretare a imaginilor.

Pretul unei mamografii digitale unilaterale este de 100 de lei la Antares Clinic Botosani, potrivit listei de preturi ce a fost afisata pe site-ul clinicii. Pentru o mamografie digitala bilaterala, tariful este de 200 de lei.

Botosanenii au o parere buna despre aceasta clinica, dupa opiniile pe care le-au exprimat in mediul online. Ei spun ca aici s-au simtit tratati cu ingaduinta si amabilitate, dar si ca exista avantajul efectuarii tuturor investigatiilor intr-un singur loc. Si staff-ul de la receptie este apreciat in recenzii, dar si conditiile din clinica si atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Antares Clinic
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Un loc bun pentru a beneficia de o mamografie in municipiul Botosani este clinica pe care ti-am prezentat-o mai sus. Aici, exista o echipa de medici cu experienta in imagistica medicala si in radiologie, care interpreteaza cu acuratete imaginile surprinse in timpul mamografiei.

Un alt beneficiu este faptul ca mamografiile efectuate in aceasta locatie sunt digitale, adica folosesc tot raze X pentru a crea imagini ale tesutului mamar, dar in loc sa le stocheze pe o pelicula fotografica, le capteaza printr-un senzor electronic, oferind imagini de mai buna calitate, mai detaliate si mai clare. In plus, medicul are posibilitatea de a mari imaginea in zonele de interes pentru a le examina cu atentie.