Meniu

Mamografie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Odata cu implinirea varstei de 40 de ani, este recomandat ca fiecare femeie sa isi completeze investigatiile ecografice la san cu o mamografie. In Sectorul 4 exista o multime de clinici si cabinete medicale specializate in efectuarea investigatiilor imagistice complexe, care au ca rezultat verificarea sanatatii sanilor. Mamografia prezinta imagini clare de la nivelul tesuturilor moi ale sanului, avand capacitatea de a depista cancerul inainte ca nodulul aparut din cauza lui sa fie simtit la palpare.

In Sectorul 4 ai posibilitatea de a lua legatura cu o multime de medici specializati in mamografii, pentru a depista in timp util posibilele afectiuni cu care te confrunti si pentru a te trata in mod corespunzator. Datorita aparaturilor ultraperformante utilizate de medici, oricine are posibilitatea de a obtine un rezultat precis, care, mai apoi, este interpretat corect de un doctor cu experienta.

Cat costa o mamografie in Sectorul 4?

In ciuda echipamentului medical performant utilizat pentru realizarea unei mamografii in Sectorul 4, preturile sunt accesibile pentru toata lumea. Bineinteles, acestea sunt diferite de la o clinica la alta, in functie de eficienta aparatelor si de expertiza medicala. Pentru a fi la curent cu preturile actualizate, iti prezentam un tabel cu tarifele practicate intr-una dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Alfa Polyclinics
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Mamografie 200 Ron
  • Medici profesionisti, cu experienta, amabili
  • Aparaturi performante
  • Activitate medicala ireprosabila
  • Proceduri superioare
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in mamografie in Sectorul 4

Capitala prezinte o oferta generoasa cand vine vorba de cabinetele medicale specializate in mamografii in Sectorul 4, motiv pentru care mai jos ai pregatita una dintre cele mai bune clinici la care poti apela pentru efectuarea unei astfel de investigatii. Urmareste cu atentie detaliile mentionate in descriere si tine cont de parerea pacientilor care au frecventat-o, pentru a afla daca este potrivita sau nu pentru tine:

Alfa Polyclinics

Alfa Polyclinics este locul care iti ofera unele dintre cele mai calitative servicii medicale, printre care se numara si investigatiile imagistice, cum ar fi mamografiile in Sectorul 4. Dr. Lungulescu Giulia-Nicoleta este specializat in radiologie imagistica medicala, avand competente si in senologie imagistica, tomografie computerizata, imagistica prin rezonanta magnetica. Echipamentele utilizate in cadrul clinicii sunt de o calitate superioara, astfel incat pacientele sa poata beneficia de rezultate precise. Datorita experientei vaste a medicului radiolog, care a fost  dobandita in cadrul cursurilor de specialitate, vei putea sa obtii o analizare atenta a sanilor, identificand cancerul in forma sa incipienta, in cazul in care se depisteaza prezenta celulelor canceroase.

Pretul pentru o mamografie digitala bilaterala 2D este de 200 lei.

Potrivit pacientilor care au beneficiat de serviciile de la Alfa Polyclinics, activitatea medicala, investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt de o calitate superioara. Personalul medical este amabil, profesionist si cu o experienta vasta in domeniul de specialitate, iar echipamentele utilizate sunt de ultima generatie. Astfel, oricine are sansa de a obtine rezultate precise in urma investigatiilor imagistice. Cu toate acestea, unii pacienti sunt nemultumiti de timpul de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Alfa Polyclinics
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in mamografii in Sectorul 4, poti lua in considerare varianta prezentata anterior in articol. Alege sa previi aparitia cancerului la san si efectueaza controale in mod regulat pentru a-ti tine sub control starea de sanatate. Identificarea acestei boli cand se afla in stadiul incipient iti ofera posibilitatea sa o vindeci, luand tratamentele recomandate de medic.