Meniu

Mamografie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O mamografie in Buzau poate fi efectuata in mai multe situatii: in momentul aparitiei unor simaptome precum scurgeri mamare sau modificari ale aspectului sanului, dupa depistarea prin palpare a unui nodul sau in scop de preventie.

In acest articol iti prezentam o clinica din Buzau la care te poti programa pentru o mamografie. Aceasta procedura imagistica este specializata in crearea unor imagini in detaliu ale tesutului mamar, detectand tumorile, chisturile sau nodulii si fiind de ajutor in diagnosticarea cancerului mamar. Citeste in continuare pentru a afla unde sa mergi pentru o mamografie in judetul Buzau!

Ce pret are o mamografie in Buzau?

Pretul pentru o mamografie in municipiul Buzau este similar cu tarifele practicate in restul tarii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Medicom
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul pentru Mamografie porneste de la 250 Ron
  • Dotari moderne
  • Mamografii digitale
  • Oferta vasta de servicii medicale
  • Diverse tipuri de ecografii si radiografii
  • In contract cu CAS Buzau
  • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o mamografie in Buzau?

Poti efectua o mamografie intr-o clinica moderna din Buzau, pe care ti-o vom prezenta in cele ce urmeaza.

Medicom

Medicom `94 ofera acces la o gama vasta de investigatii radiologice si de imagistica medicala. Clinica este in contract cu CAS Buzau, dar ofera si servicii contra cost. Iata care sunt investigatiile ce se pot realiza aici: computer tomograf, ecografii 2D/3D/4D, radiografii, mamografii. Acestea din urma se fac in sistem digitalizat, in incidente standard si care se adapteaza leziunii fiecarei paciente. Aceasta metoda este utila atat pentru screening, in cazul pacientelor de peste 40 de ani, dar si pentru diagnostic, fiind eficienta in depistarea cancerului asimptomatic. Interpretarile acestui examen imagistic sunt realizate de catre dr. Maria Albu, medic primar radiolog cu competente in senologie, ecografie, computer tomograf si RMN.

Pretul pentru o mamografie efectuata la Medicom Buzau porneste de la 250 de lei.

Opiniile buzoienilor in legatura cu aceasta clinica medicala sunt destul de diferite. Unii spun ca au beneficiat de servicii bune si ca personalul este bine pregatit. Mai sunt de asemenea apreciate si numarul mare de specialitati medicale si echipa numeroasa de medici. De cealalta parte, sunt persoane care nu au fost multumite de diferite aspecte, printre care faptul ca nu se raspunde la apeluri, dar si ca nu se respecta orele de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Medicom
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Sunt mai multe situatii in care poti avea nevoie de o mamografie in Buzau, de la screening la evaluarea unui nodul la san pe care l-ai simtit la palpare. In clinica din Buzau prezentata in acest articol, mamografiile sunt digitale, ceea ce inseamna ca ofera o imagine clara asupra problemei depistate, acolo unde este cazul, astfel ca este de mare ajutor in diagnosticarea sau monitorizarea afectiunilor mamare, de natura necanceroasa sau canceroasa.