Meniu

Mamografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe persoane vor sa isi faca mamografie in Iasi, deoarece este o procedura imagistica prin care cancerul la san sau alte afectiuni ale sanului pot fi identificate in stadiu incipient. Femeile sunt sfatuite sa faca periodic aceasta investigatie, in functie de istoricul medical si alti factori de risc.

Principalul avantaj al acestei investigatii este ca detecteaza precoce cancerul de san, atunci cand sansele de vindecare sunt mai mari. In acelasi timp, este folosita ca instrument de monitorizare a unor probleme ale sanilor, depistate in trecut. Pacientele care locuiesc in Iasi nu trebuie sa se deplaseze in alt oras pentru a face mamografie.

Unde poti face mamografie in Iasi?

Desi optiunile nu sunt la fel de numeroase ca in alte orase, in Iasi poti face mamografie la un pret avantajos. In continuare, vei afla mai multe detalii despre centrul de imagistica unde este disponibil acest examen imagistic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
MEDimagis
Clinica-Verificata
600 Ron
  • Pret Mamografie 600 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism
  • Aparatura moderna
  • Amabilitate si implicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

MEDimagis

La MEDimagis in Iasi, poti merge pentru mamografii si pentru alte tipuri de investigatii imagistice. Acest centru medical gazduieste o echipa numeroasa, din care fac parte medici primari, medici specialisti si tehnicieni cu experienta in domeniul radiologiei si imagisticii medicale. Pentru ca acuratetea si calitatea imaginilor sunt definitorii in depistarea afectiunilor, se folosesc tehnologii de ultima generatie.

Mamografia bilaterala costa 600 lei.

Acest centru de diagnostic imagistic din Iasi a primit numeroase recenzii pozitive. Majoritatea pacientilor spun ca au avut o experienta placuta si ca recomanda serviciile centrului, care sunt de calitate. Cat despre personal, acesta e laudat pentru profesionalism, amabilitate si implicare.

Vezi parerile pacientilor despre MEDimagis
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta este optiunea principala a pacientelor care locuiesc in Iasi sau in apropiere si trebuie sa faca mamografie. In functie de istoricul medical al familiei si de eventualele anormalitati depistate in trecut, medicul te va sfatui cu privire la frecventa investigatiei.