Meniu

Mamografie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre investigatiile pe care nicio femeie de peste 40 de ani nu trebuie sa o rateze este chiar mamografia. In Oradea ai sansa de a descoperi cateva clinici si cabinete medicale specializate in astfel de investigatii complexe, astfel incat sa depistezi in timp util daca te confrunti cu patologii ale sanului sau nu. Cancerul de san este o boala care a capatat amploare in ultima vreme si care pune in pericol viata daca este lasata sa se dezvolte in continuare. Din fericire, daca patologia este depistata in faza incipienta, sansele de reusita a tratamentului cresc semnificativ.

Oradea este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, insa, cu toate acestea, poate fi dificil de selectat clinica adecvata care sa presteze servicii de inalta calitate. Din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai apreciate clinici de mamografie din orasul tau.

Cat costa o mamografie in Oradea?

Costurile pentru o mamografie in Oradea sunt influentate, de regula, de nivelul de performanta obtinut. Cu cat pacientele au sansa de a beneficia de o investigatie mai precisa, cu atat pretul poate sa fie mai ridicat. Vestea buna este ca acestea au sansa de a beneficia de o mamografie gratuita in Oradea prin intermediul clinicilor care au contracte incheiate cu CAS. Citeste mai departe si descopera, totusi, care sunt tarifele practicate in cadrul clinicilor de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Clinica Medena
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Mamografie 150 Ron
 • Specialitati multiple
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici profesionisti, experimentati si amabili
 • Clinica moderna si curata
 • Personalul de la receptie
Euclid
150 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Programarile sunt uneori usor decalate
Spital Pelican
100 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 100 Ron
 • Amabilitate, atentie pentru detalii, capacitate de solutionare a problemelor
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Decalajul programarilor
 • Unii pacienti au fost tratati cu superficialitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in mamografie in Oradea

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o clinica de incredere care sa fie specializata in mamografie in Oradea; tocmai de aceea ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista avantajoasa cu trei clinici care sunt echipate in mod corespunzator pentru efectuarea unei astfel de investigatii. Iata care sunt parerile pacientilor:

1. Clinica Medena

Clinica Medena este compusa dintr-o echipa de medici tineri specialisti si experimentati in efectuarea mamografiilor in Oradea. Pentru ca este o investigatie atat de complexa, sunt necesare echipamente medicale si aparaturi de o performanta ridicata, lucru pe care clinica il indeplineste cu succes. Initial, in 2011, era un centru de osteoporoza, insa, cu trecerea timpului, in 2015, si-a indreptat atentia si catre senologia imagistica, somnologie, dermatologie, medicina interna si reumatologie. Unele dintre cele mai populare investigatii solicitate de paciente sunt atat ecografia mamara, cat si mamografia, pentru depistarea la timp a cancerului de san.

Pentru o mamografie in Oradea, pretul este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate sunt pozitive, datorita faptului ca pacientele au fost multumite de prestatia cadrelor medicale, dar si de aparaturile performante care au fost utilizate. In plus, clinica este curata, moderna si primitoare, contribuind semnificativ la crearea unei atmosfere prietenoase. Din pacate, exista si cateva nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medena
Vezi Pareri

2. Euclid

Euclid se afla printre primele clinici private de obstetrica si ginecologie care efectueaza mamografii in Oradea la o calitate superioara. Echipa medicala isi propune sa ofere servicii medicale de excelenta intr-o atmosfera placuta, prietenoasa si confortabila, pentru ca pacientele sa se simta cat mai in largul lor. Datorita experientei vaste in domeniul imagistic, pacientele mai au sanse de a beneficia si de abordari si tratamente personalizate pentru o vindecare rapida. De asemenea, s-au investit sume generoase de bani in achizitionarea unor echipamente medicale de exceptie si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora sa se realizeze investigatii profesionale.

Pretul pentru o mamografie bilaterala cu CD inclus este de 150 lei, in timp ce mamografia unilaterala costa doar 100 lei.

In ceea ce priveste recenziile postate de pacienti, majoritatea sunt pozitive, datorita faptului ca personalul clinicii Euclid este prompt si eficient. Multe dintre persoanele care au apelat la ajutorul acestei clinici au fost placut impresionate ca nu au pierdut mult timp in sala de asteptare, ci, din contra, totul decurge rapid. Cu toate acestea, exista si cazuri izolate in care, din cauza numarului ridicat de solicitari, programarile sa fie usor decalate.

3. Spital Pelican

Spitalul Pelican este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din Transilvania, pacientele avand ocazia de a efectua o mamografie in Oradea la o calitate ireprosabila. Pe langa investigatiile minutioase si profesionale, pacientii mai pot beneficia si de consultatii medicale, analize de laborator, serviciu de ambulanta si urgenta nonstop. Avand peste 18 ani de activitate, serviciile oferite se afla la standarde inalte, alaturi de investitiile majore care au fost realizate in aparaturi de inalta performanta. Profesionalismul si implicarea cadrelor medicale sunt doar cateva calitati de care acestea dau dovada in fiecare serviciu medical.

Pretul pentru o mamografie la Spitalul Pelican in doua planuri/san este de 100 lei.

Potrivit recenziilor postate de pacienti, acestea sunt atat pro, cat si contra aproape in egala masura. Unele persoane au fost multumite de prestatia medicala a echipei din cadrul spitalului, laudand cu fiecare ocazie modalitatea eficienta de solutionare a problemelor, amabilitatea, atentia pentru detalii. In plus, echipamentele medicale utilizate sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a obtine rezultate precise si rapide. Cu toate acestea, decalajul programarilor a fost suficient de neplacut pentru unii pacienti. In plus, multi dintre ei au fost tratati cu superficialitate.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o mamografie in Oradea intr-un cadru specializat? Atunci poti lua in considerare variantele prezentate anterior in articol, datorita aparaturilor performante, dar si datorita experientei vaste a cadrelor medicale. Alege sa ai grija de sanatatea ta si depisteaza la timp patologii precum cancerul de san pentru ca rata de succes a tratamentului sa fie cat mai ridicata.