Meniu

Mamografie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa faci mamografie in Piatra Neamt si vrei sa identifici o clinica unde preturile sunt rezonabile si unde se folosesc tehnologii performante? In acest articol, poti vedea care sunt cele mai bune optiuni si cat costa sa faci o mamografie la una dintre clinicile considerate a fi de top. 

Mamografia este o investigatie care se recomanda femeilor care au mai mult de 40 de ani, fiind o examinare cu rol crucial in depistarea cancerului de san. Medicii sugereaza pacientelor care au peste 40 de ani sa faca mamografie anual. Daca depistarea cancerului se face in stadiu incipient, sansele de vindecare sunt mult mai mari. 

Cat costa sa faci mamografie in Piatra Neamt?

Daca locuiesti in Piatra Neamt, nu trebuie sa te deplasezi in afara orasului pentru a face mamografie. Aceasta investigatie este disponibila in cadrul unor centre medicale apreciate pentru calitatea serviciilor, iar pretul il poti afla din tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Antares Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Mamografii este 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine instruiti
 • Amablitate si atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura medicala performanta
 • Preturi accesibile
 • Uneori programarile se decaleaza
Micromedica
250-350 Ron
 • Pretul unei Mamografii variaza intre 250-350 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Flexibilitate in abordarea nevoilor pacientului
 • Medici profesionisti
 • Dedicare, amabilitate si rabdare
 • Clinica spatioasa si curata
 • Uneori programarile nu se respecta
 • Atitudinea unor cadre medicale nu este tocmai profesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru mamografie in Piatra Neamt

Pentru o imagine de rezolutie inalta si pentru confort in timpul investigatiei, poti sa alegi una dintre clinicile medicale moderne din Piatra Neamt care au inclus pe lista de servicii si mamografia.

Ca sa identifici mai usor o clinica potrivita nevoilor tale, am alcatuit un clasament pe criterii precum experienta personalului, performanta echipamentelor si parerea celor care le-au ales deja serviciile:

1. Antares Clinic

Antares Clinic este prezenta si in Piatra Neamt, fiind una dintre cele mai bune variante pentru pacientele care trebuie sa faca mamografie. Aceasta clinica a aparut cu scopul de a pune la dispozitia pacientilor o gama cat mai complexa de servicii medicale, motiv pentru care inglobeaza peste 20 de specialitati. Performanta este atinsa atat prin prisma experientei pe care o au medicii din colectivul clinicii, cat si prin suportul tehnologic medical de ultima generatie. 

La Antares Clinic, o mamografie digitala bilaterala costa 200 lei.    

Foarte multi pacienti spun ca serviciile de la Antares Clinic sunt de inalta calitate, exprimandu-si aprecierea fata de medici prin intermediul recenziilor in mediul online. Personalul este bine instruit, amabil, corect si serios. De asemenea, medicii sunt laudati pentru atentia la nevoile pacientului. Se foloseste aparatura medicala performanta si preturile sunt accesibile. Desi cele mai multe pareri sunt pozitive, exista si persoane care spun ca programarile nu se respecta si ca atitudinea personalului de la receptie lasa uneori de dorit.

Vezi parerile pacientilor despre Antares Clinic
Vezi Pareri

2. Micromedica

Pentru mamografii si pentru alte servicii medicale, centrul medical Micromedica a devenit una dintre cele mai apreciate unitati medicale din acest oras. Lista de servicii aduce la un loc mai multe ramuri ale medicinei, fiind disponibile consultatii, investigatii si tratamente moderne. Pentru a asigura calitatea fiecarei proceduri, personalul se bazeaza pe aparatura de ultima generatie. 

La Micromedica, tariful pentru mamografia bilaterala costa intre 250 sau 350 lei, in functie de medicul care o efectueaza. 

Micromedica se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care mentioneaza drept avantaje flexibilitatea in abordarea nevoilor pacientilor, rabdarea personalului si calitatea impecabila a serviciilor. Medicii sunt profesionisti, dedicati, amabili, au o atitudine prietenoasa si explica in amanunt. Preturile sunt accesibile, iar locatia este spatioasa si curata. La polul opus, exista pacienti care spun ca ora programarii nu se respecta si ca atitudinea unor cadre medicale lasa de dorit. 

Concluzii

Pentru mamografii in orasul Piatra Neamt, pacientele se pot adresa clinicilor prezentate anterior, in cadrul carora se folosesc tehnologii performante din domeniu. Cu ajutorul acestora, disconfortul provocat de metoda de examinare a sanilor este redus. 

Acestea sunt considerate a fi cele mai bune variante, datorita raportului avantajos calitate-pret, atitudinii personalului si conditiilor din clinica.