Meniu

Mamografie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La femeile cu varsta peste 40 de ani, procedurile de screening periodic pentru cancerul la san sunt deosebit de importante in depistarea precoce a acestei afectiuni si pentru sansele de vindecare si supravietuire a pacientelor, in acest sens mamografia in Severin fiind disponibila intr-o clinica specializata in diagnosticul si tratamentul patologiilor maligne. Atunci cand exista cea mai mica suspiciune legata de modificarea tesutului mamar, trebuie sa te adresezi medicului pentru elucidarea naturii nodulilor permanenti pe care ii poti simti la palpare.

Mamografia are capacitatea de a depista orice formatiune tumorala chiar inainte de a putea fi sesizata de paciente, de aceea este recomandata efectuarea unei astfel de investigatii o data la doi ani pentru femeile cu risc moderat de cancer. Existenta in Drobeta Turnu Severin a unor servicii de imagistica pentru sani nu poate decat sa te bucure, scutindu-te de drumul catre o clinica dintr-un oras mai mare.

Cat costa o mamografie in Severin?

Indiferent ca ti-a fost recomandata de medic sau doresti sa mergi din proprie initiativa la un control de rutina, vrei sa stii la ce sa te astepti in materie de pret pentru o mamografie in Severin. In tabelul de mai jos vei gasi pretul aferent acestei investigatii si numele clinicii catre care trebuie sa te indrepti pentru examinare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Oncologie
Clinica-Verificata
180-250 Ron
  • Pretul unei Mamografii variaza intre 180-250 Ron
  • Servicii excelente
  • Medici profesionisti si experimentati
  • Solutii eficiente pentru probleme grave de sanatate
  • Analize si investigatii realizate cu rapiditate si promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o mamografie in Severin?

Este o veste buna aceea ca poti face mamografie in Severin, insa vrei, desigur, sa afli mai multe amanunte despre clinica in care se realizeaza investigatia pentru a sti daca ar trebui sa iti faci deja o programare sau ar fi cazul sa iei in considerare deplasarea in alt oras. In acest sens iti vor fi de folos informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, legate de calitatea serviciilor, de aparatura din dotarea centrului medical, de competentele personalului specializat si de opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii, investigatii si tratamente.

Centrul de Oncologie

Centrul de Oncologie din Drobeta Turnu Severin este specializat in diagnosticul si tratamentul mai multor tipuri de cancer, oferind internare in spitalul privat si servicii in ambulatoriu, consultatii, tratamente, analize si investigatii diverse: mamografie digitala, endoscopie digestiva, ecografie si elastografie, colposcopie, histeroscopie, biopsie. Te poti adresa aici dr. Dragos Mihai Plesan, medic primar obstetrica-ginecologie, competenta in laparoscopie abdominala si in ginecologie oncologica, doctor in stiinte medicale. Aparatura de care dispune clinica si mamografia digitala presupun un minim disconfort pentru paciente in timpul investigatiei, o acuratete mai ridicata a imaginilor si o iradiere de doua ori mai redusa decat in cazul mamografiei clasice.

Pretul pentru o mamografie digitala unilaterala este de 180 de lei, in timp ce pentru mamografia bilaterala vei plati 250 de lei la aceasta clinica.

Pacientii Centrului de Oncologie au numai cuvinte de lauda in cele cateva recenzii de pe Google. Potrivit acestora, serviciile sunt excelente, medicii profesionisti si experimentati infaptuiesc minuni asupra pacientilor cu afectiuni grave, iar analizele si investigatiile sunt realizate cu rapiditate si promptitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Oncologie
Vezi Pareri

Concluzii 

Nu trebuie sa iti faci griji si sa incluzi in planurile tale deplasarea in alt oras pentru examinarea sanilor, intrucat poti beneficia de o mamografie in Severin la o clinica medicala cu standarde inalte ale serviciilor, specializata in tratamentul afectiunilor oncologice. Centrul medical reuneste cei mai buni specialisti in tratamentul cancerului si dispune de aparatura performanta pentru investigatii caracterizate de acuratete si precizie. Avantajele mamografiei digitale disponibila in clinica prezentata in articol sunt evidente, atat din punct de vedere al calitatii imaginilor obtinute, cat si din punct de vedere al sigurantei pentru sanatatea pacientelor.